Uitgebreid zoeken

Hier kunt u uitgebreid zoeken binnen de aangeboden en gezochte dieren op BAASJE GEZOCHT. NL. Door zoveel mogelijk keuzes te maken komt u sneller tot de juiste match.Aangeboden of gezocht
Diersoort
Leeftijd
Geslacht
Grootte
Beharing
Stamboom
Paspoort
Gechipt
Geënt
Gesteriliseerd/Gecastreerd
Kan bij kinderen?
Kan buiten?
Kan in huis?
Kan bij dieren?
Dieren tonen van:

Wolf

Karakteromschrijving

Vrolijk, Lief en knuffelt graag Veel energie Wil graag rennen en spelen Luistert heel goed Houdt je in de gaten Gemakkelijk in de omgang met mensen, kinderen en andere honden Loopt niet weg Super slim en leergierig Kan niet goed alleen zijn


Reden van herplaatsing

Wij kunnen hem niet de tijd, de ruimte en die extra lange wandelingen bieden die hij zo verdient en nodig heeft. Het lukt ons niet om altijd thuis te zijn, maar Wolf kan niet goed alleen kan zijn, dit is niet meer te combineren.


Extra info

Onze hond Wolf is een knappe jonge hond van 2,5 jaar oud, een Border Collie kruising. Een hele lieve hond die goed luistert en heel makkelijk is in de omgang. Hij is altijd heel enthousiast als er bezoek komt, even blaffen en een beetje springen, daarna gezellig onder de mensen om knuffels te halen. Hij is opgegroeid met onze zoon, die is nu bijna 2, hij gaat altijd heel voorzichtig met hem om en staat alles toe, als hij iets niet prettig vindt dan gaat hij netjes uit de weg. Met andere honden is hij ook heel makkelijk, even snuffelen of spelen en als een andere hond niets van hem moet hebben, dan merkt hij dat meteen en loopt dan rustig verder. Hij is helemaal niet dominant of bezitterig. Het is een knuffeldier, houdt er van om bij je voeten te liggen of naast je op de bank! Hij loopt niet weg, maar houdt je buiten juist goed in de gaten. Hij kan makkelijk loslopen maar aan de riem is ook goed te doen, hij trekt niet veel. Hij heeft veel energie en heeft wel zeker 2 tot 3 uur wandelen per dag nodig! Wolf heeft alle inentingen, een chip en hij is gecastreerd. Verder heeft hij geen medisch verleden of erfelijke ziekten. Het is een sterke kruising.

Contact

AanbiederParticulier
NaamLiza Ottow
Plaats
Amsterdam
marker
Datum30-03-2023
Diersoort:
Hond
Geslacht:
Man
Ras:
Border Collie kruising
Leeftijd:
2 jaar en 7 maanden
Grootte:
Middel
Beharing:
Halflang
Kleur:
Lichtbruin
Stamboom
Nee
Paspoort
Ja
Gechipt
Ja
Geënt
Ja
Komt het dier uit een asiel?
Nee
Is het dier gesteriliseerd of gecastreerd?
Ja
Heeft het dier een lichamelijke afwijking?
Nee
Heeft het dier medicijnen nodig?
Nee
Is het dier zindelijk?
Ja
Heeft het dier gedragsproblemen?
Ja
Toelichting bij gedragsproblemen:
Wolf is bij vrienden van mijn ouders geboren op een boerderij in Frankrijk. Zijn ouders zijn echte harde werkers die los op het terrein lopen. Na alle onderzoeken, de chip en de inentingen hebben wij wolf met 15 weken mee naar Nederland genomen. Gedurende de Corona lockdown was ik zwanger en ik werkte vanuit huis. Hierdoor heeft hij zijn eerste jaar niet goed geleerd om alleen te zijn. Hij kan hierdoor helaas niet (lang) alleen zijn. Meestal lukt het voor een uurtje soms wel 2 of 3, maar dat moeten wij wel goed voorbereiden zodat Wolf heel rustig is.
Heeft het dier speciaal voer?
Nee
Kan het dier bij kinderen?
Ja
Kan het dier bij andere dieren
Ja
Hoelang kan het dier alleen zijn?
Circa 2 uur met de nodige voorbereidingen
Kan het dier in de auto?
Ja
Mag het dier in huis
Ja
Mag het dier naar buiten?
Ja
Prijs:
€ 200

Contact

AanbiederParticulier
NaamLiza Ottow
Plaats
Amsterdam
marker
Datum30-03-2023
De pagina kon niet ingeladen worden!
Controleer uw internet verbinding, of probeer het later opnieuw