Uitgebreid zoeken

Hier kunt u uitgebreid zoeken binnen de aangeboden en gezochte dieren op BAASJE GEZOCHT. NL. Door zoveel mogelijk keuzes te maken komt u sneller tot de juiste match.Aangeboden of gezocht
Diersoort
Leeftijd
Geslacht
Grootte
Beharing
Stamboom
Paspoort
Gechipt
Geënt
Gesteriliseerd/Gecastreerd
Kan bij kinderen?
Kan buiten?
Kan in huis?
Kan bij dieren?
Dieren tonen van:

Robin

Robin

Karakteromschrijving

Een echte knuffelkont. Hij is open naar iedereen, vrolijk en past zich makkelijk aan aan de nieuwe situatie. Absoluut niet angstig en gek op wandelen maar vindt in huis ook makkelijk zijn rust. Pikt alles snel op alleen moet je het hem soms wel drie keer vertellen omdat hij een beetje eigenwijs is. Heerlijk hondje die een lach op je gezicht tovert.


Reden van herplaatsing

Robin is op 14 januari naar Nederland gekomen uit Portugal. Wij hopen dat hij hier meer kans maakt op een fijn thuis dan vanuit het Portugese asiel.


Extra info

Robin is: * Op 14 januari aangekomen uit Portugal * Gecastreerde reu van 5 jaar oud * Een kleine kruising (we denken iets van terrier en teckel) van 8,5 kg en schofthoogte 28 cm * Te bezoeken in Arnhem * Een echte knuffelkont * Open en vrolijk * Klaar voor avonturen en wandelingen. Robin zoekt: * Een thuis waar al een ander hondenvriendje woont. * Een baasje die graag met hem op pad gaat. * Een baasje die zin heeft om te helpen met het leren van wat huisregeltjes. * Een baasje met een schoot. Dit is knuffelkont Robin van 5 jaar oud. Robin komt uit het asiel maar is duidelijk een goed leven gewend. Hij is open naar iedereen, vrolijk en is gek op knuffels. Het allerliefst kruipt hij op schoot, wat nog net past. Hij past zich makkelijk aan aan de nieuwe situatie. Voor de katten hier in huis heeft hij nauwelijks oog dus dat gaat prima samen. Kinderen die we onderweg tegenkomen vindt hij ook geweldig. Samen naar buiten vindt hij een feest en van zijn energie word je spontaan vrolijk. Zowel aan de lijn als los is hij vriendelijk naar alle honden groot en klein. Mee in de auto is ook geen enkel probleem. Binnen vindt hij makkelijk zijn rust en kruipt graag op een kleedje op de bank. Robin is dus eigenlijk een droomhondje en klaar voor zijn nieuwe forever home. Zijn er dan totaal geen verbeterpuntjes? Dat wel. Het leven voor Robin is zo goed geweest dat hij nooit veel heeft moeten leren of regels heeft gekend. Robin kent nog geen commando's.  Hij is wel zindelijk en doet netjes alles buiten maar soms denkt hij dat er binnen gemarkeerd moet worden. Dit is hier al veel minder geworden maar voor de zekerheid krijgt hij soms nog een plasband om. Ook zou Robin het liefst mee eten aan tafel en zitten voor een snoepje is ook nog even oefenen. We merken dat hij de dingen snel oppikt alleen moet je het hem wel drie keer vertellen omdat hij een beetje eigenwijs is. Dit ben je dan wel weer heel snel vergeten als hij lekker dicht tegen je aankruipt vol overgave. Robin heeft altijd met andere honden samen geleefd en voelt zich hier prettig bij. We merken dat hij in zijn eentje wat onrustig en onzeker is. Een huisje met een andere hond is daarom een must. Ook zal een andere hond hem helpen met het voordoen van hoe de dingen in huis horen te gaan.

Contact

AanbiederParticulier
NaamMila Stigter
Plaats
Arnhem
marker
Datum25-01-2023
Diersoort:
Hond
Geslacht:
Man
Ras:
Mix (Terriër/teckel?)
Leeftijd:
5 jaar en 3 maanden
Grootte:
Klein
Beharing:
Kort
Kleur:
Tarwe
Stamboom
Nee
Paspoort
Ja
Gechipt
Ja
Geënt
Ja
Komt het dier uit een asiel?
Ja
toestemming voor herplaatsing?
Ja
Is het dier gesteriliseerd of gecastreerd?
Ja
Heeft het dier een lichamelijke afwijking?
Nee
Heeft het dier medicijnen nodig?
Nee
Is het dier zindelijk?
Ja
Heeft het dier gedragsproblemen?
Nee
Heeft het dier speciaal voer?
Nee
Kan het dier bij kinderen?
Ja
Kan het dier bij andere dieren
Ja
Toelichting bij andere dieren:
Andere hondenvriendje zou fijn zijn. Leeft hier ook met katten samen.
Hoelang kan het dier alleen zijn?
Enkel alleen geweest met ander hondje erbij. Dat kan een paar uurtjes.
Kan het dier in de auto?
Ja
Mag het dier in huis
Ja
Mag het dier naar buiten?
Ja
Prijs:
€ 450

Contact

AanbiederParticulier
NaamMila Stigter
Plaats
Arnhem
marker
Datum25-01-2023
De pagina kon niet ingeladen worden!
Controleer uw internet verbinding, of probeer het later opnieuw