Uitgebreid zoeken

Hier kunt u uitgebreid zoeken binnen de aangeboden en gezochte dieren op BAASJE GEZOCHT. NL. Door zoveel mogelijk keuzes te maken komt u sneller tot de juiste match.Aangeboden of gezocht
Diersoort
Leeftijd
Geslacht
Grootte
Beharing
Stamboom
Paspoort
Gechipt
Geënt
Gesteriliseerd/Gecastreerd
Kan bij kinderen?
Kan buiten?
Kan in huis?
Kan bij dieren?
Dieren tonen van:

Nala

Nala

Karakteromschrijving

Nala is super energiek, vrolijk, lief en ze kan heel goed luisteren. Helaas valt ze uit naar andere honden, zie ook de omschrijving van reden voor herplaatsing Haar nieuwe baasje moet heel veel tijd voor haar hebben en zin hebben om lekker met haar aan de slag te gaan. Ze is echt een kanjer met super veel potentie, ze verdient het om alle aandacht van de wereld te krijgen.


Reden van herplaatsing

Gezinsuitbreiding en uitvallen naar honden, zie extra info.


Extra info

Met heel veel pijn in ons hart hebben we moeten besluiten om een nieuw baasje te zoeken voor onze lieve witte herder Nala (teefje). Zij is nu 16 maanden (geboren 31 augustus 2021) en onlangs gesteriliseerd op 12 december. Nala is leergierig, ontzettend energiek, enthousiast en vrolijk. Ze houdt van rennen, spelen met andere honden, (denk) spelletjes, met de bal spelen, zwemmen en gewoon lekker samen thuis zijn. Wat ze lastig vindt is het contact met sommige andere honden hier uit de buurt, ze blaft en valt uit tegen die honden. Als we naar een plek gaan waar ze nog niemand kent heeft ze dit gedraag nog niet laten zien en kan ze dus ook gewoon los lopen. We hebben het gevoel dat het na de geboorte van onze dochter (3,5 maand geleden) erger is geworden. We hebben van alles geprobeerd om dit gedrag om te buigen maar het lukt ons niet. Tevens hebben we mede door de geboorte van onze dochter minder tijd en energie om met Nala bezig te zijn. Nala gunnen wij een baasje dat alle tijd voor haar heeft en graag met haar wil werken, ze heeft zoveel energie en potentie. Nala past het beste bij een kalme, zelfverzekerde en sportieve eigenaar, die ervaring heeft met honden en haar consequent maar vriendelijk opvoedt. Ze is dol op autorijden, als je boodschappen aan het uitladen bent springt ze al van geluk in de achterbak :) Vreemde mensen negeert ze maar als ze je kent zal ze je met al haar enthousiasme overladen. Ze is opgegroeid met kinderen, andere honden en katten. Nu gaat het met onze katten in huis heel goed, maar een vreemde kat buiten die kunnen we niet negeren. Ze is zindelijk en kan goed alleen thuis zijn (maar niet te vaak natuurlijk). Wij zoeken dus iemand met veel tijd, energie en liefde voor onze Nala. Zij gaat alleen weg als ze een beter huis kan krijgen dan bij ons. Het hebben van een tuin is wel vereist aangezien Nala heel graag en vaak buiten is. Als haar nieuwe baas al een hond heeft zou dit super leuk zijn maar dat hoeft natuurlijk niet perse. We zouden het leuk en fijn vinden om contact te houden met de nieuwe baasjes en af en toe te horen hoe het met haar gaat. We vragen een vergoeding voor Nala om ervoor te zorgen dat ze bij iemand komt die haar echt graag wil en ook goed voor haar kan zorgen. Een gouden plek is belangrijker dan geld.

Contact

AanbiederParticulier
NaamEsmaralda Siersema
Plaats
Franeker
marker
Datum23-01-2023
Diersoort:
Hond
Geslacht:
Vrouw
Ras:
Zwitserse witte herder
Leeftijd:
1 jaar en 4 maanden
Grootte:
Groot
Beharing:
Halflang
Kleur:
Wit
Stamboom
Nee
Paspoort
Ja
Gechipt
Ja
Geënt
Ja
Komt het dier uit een asiel?
Nee
Is het dier gesteriliseerd of gecastreerd?
Ja
Heeft het dier een lichamelijke afwijking?
Nee
Heeft het dier medicijnen nodig?
Nee
Is het dier zindelijk?
Ja
Heeft het dier gedragsproblemen?
Ja
Toelichting bij gedragsproblemen:
Ze valt uit naar andere honden
Heeft het dier speciaal voer?
Nee
Kan het dier bij kinderen?
Ja
Kan het dier bij andere dieren
Ja
Hoelang kan het dier alleen zijn?
7 uur
Kan het dier in de auto?
Ja
Mag het dier in huis
Ja
Mag het dier naar buiten?
Ja
Prijs:
€ 400

Contact

AanbiederParticulier
NaamEsmaralda Siersema
Plaats
Franeker
marker
Datum23-01-2023
De pagina kon niet ingeladen worden!
Controleer uw internet verbinding, of probeer het later opnieuw