Uitgebreid zoeken

Hier kunt u uitgebreid zoeken binnen de aangeboden en gezochte dieren op BAASJE GEZOCHT. NL. Door zoveel mogelijk keuzes te maken komt u sneller tot de juiste match.Aangeboden of gezocht
Diersoort
Leeftijd
Geslacht
Grootte
Beharing
Stamboom
Paspoort
Gechipt
Geënt
Gesteriliseerd/Gecastreerd
Kan bij kinderen?
Kan buiten?
Kan in huis?
Kan bij dieren?
Dieren tonen van:

MAX

MAX

Karakteromschrijving

MAX is een hele lieve, rustige en aanhankelijke hond. Hij is graag in de buurt van mensen en vindt het fijn om geaaid te worden. Ook voor kinderen is MAX lief en geduldig. Het is een brave hond die zich makkelijk aanpast en gewend is geweest om in huis te leven. MAX trekt niet aan de riem en blaft nagenoeg nooit.Reden voor herplaatsing

MAX verbleef in het asiel van XEA in Brandomil, Galicië omdat zijn eigenaar is overleden. Max verblijft sinds eind oktober in een opvanggezin in Moordrecht.


Extra info

MAX is een hele lieve, rustige en aanhankelijke hond. Hij is graag in de buurt van mensen en vindt het fijn om geaaid te worden. Ook voor kinderen is MAX lief en geduldig. Het is een brave hond die zich makkelijk aanpast en gewend is geweest om in huis te leven. MAX trekt niet aan de riem en blaft nagenoeg nooit.

We willen graag dat MAX nog een aantal mooie jaren kan hebben als geliefde huishond. MAX heeft zijn hele leven een thuis gehad, tot zijn eigenaar in februari dit jaar overleed en de familie dit deel van de erfenis er niet bij wilde hebben. MAX werd naar het asiel gebracht en bleek een ontzettend lieve en makkelijke hond te zijn die echt een tweede kans verdient!

Medisch:

Er werden x-rays gemaakt van de heupen en rug. MAX blijkt artrose te hebben op zijn rechterheup en onderrug. Artrose aan de ledematen komt veelvuldig voor bij herders op oudere leeftijd. MAX lijkt er echter weinig hinder van te hebben. Wel is het goed om gewrichtsondersteunende supplementen te geven en senior voer. Het bloedonderzoek vertoonde geen afwijkingen. Toen MAX in het asiel arriveerde had hij flink ontstoken oren. De oren werden gereinigd en met antibiotica behandeld. Tijdens de castratie is er een gebitsreiniging uitgevoerd.

Contactpersoon voor meer info: INEKE, ineke@sos-strays.nl. Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptieprocedure door op onze website.

Meer informatie over: MAX .  

Diersoort:
Hond
Geslacht:
Man
Ras:
Duitse Herder
Leeftijd:
9 jaar en 3 maanden
Grootte:
Groot
Beharing:
Kort
Kleur:
MAX is bruin/zwart, stokharig. Grote hond: 70 cm hoog en 40 kg.
Stamboom
Nee
Paspoort
Ja
Gechipt
Ja
Geënt
Ja
Komt het dier uit een asiel?
Ja
toestemming voor herplaatsing?
Ja
Is het dier gesteriliseerd of gecastreerd?
Ja
Heeft het dier een lichamelijke afwijking?
Nee
Heeft het dier medicijnen nodig?
Nee
Is het dier zindelijk?
Ja
Heeft het dier gedragsproblemen?
Nee
Heeft het dier speciaal voer?
Nee
Kan het dier bij kinderen?
Ja
Toelichting bij kinderen:
MAX is lief en geduldig met kinderen.
Kan het dier bij andere dieren
Ja
Toelichting bij andere dieren:
MAX is sociaal en conflictvermijdend met andere honden. MAX kan NIET met katten.
Hoelang kan het dier alleen zijn?
Zie meer informatie over MAX.
Kan het dier in de auto?
Onbekend
Mag het dier in huis
Ja
Mag het dier naar buiten?
Ja
Prijs:
€ 300
De pagina kon niet ingeladen worden!
Controleer uw internet verbinding, of probeer het later opnieuw