Uitgebreid zoeken

Hier kunt u uitgebreid zoeken binnen de aangeboden en gezochte dieren op BAASJE GEZOCHT. NL. Door zoveel mogelijk keuzes te maken komt u sneller tot de juiste match.Aangeboden of gezocht
Diersoort
Leeftijd
Geslacht
Grootte
Beharing
Stamboom
Paspoort
Gechipt
Geënt
Gesteriliseerd/Gecastreerd
Kan bij kinderen?
Kan buiten?
Kan in huis?
Kan bij dieren?
Dieren tonen van:

LOGAN

LOGAN

Karakteromschrijving

LOGAN is een hele lieve, vrolijke, aanhankelijk jonge hond. Hij is actief en speels. Hij vindt het leuk om achter de vogels of vlinders aan te rennen, zonder ze te vangen. Samengevat: LOGAN is een enorm lieve, blije en dankbare hond, die in karakter niets lijkt geleden te hebben onder zijn slechte beginjaren, helaas heeft het hem fysiek wel voor het leven getekend. Lees verder bij extra info:


Reden voor herplaatsing

LOGAN leefde de eerste 3 jaar van zijn leven aan een korte ketting. Hier is hij van bevrijd. LOGAN verblijft in het asiel Refugio Canino Torres.


Extra info

LOGAN leeft momenteel in een groep met 8 andere honden en hij kan met allen goed overweg. Bij grote honden die hij niet kent kan hij wat onzeker reageren. Als je hem rustig laat kennismaken is dit al snel weer over. LOGAN is graag bij mensen in de buurt. Hij vindt het heerlijk om aandacht te krijgen, geknuffeld te worden of op schoot te zitten. Hij is ook heel lief voor kinderen. LOGAN gaat graag wandelen, hij vindt het leuk om nieuwe plekken te ontdekken. In zijn enthousiasme kan hij wat trekken. Met een tuigje aan kan je hem hierin goed corrigeren. Autorijden is geen probleem voor hem. LOGAN leefde de eerste 3 jaren van zijn leven aan een heel korte ketting. Ten gevolge van een aangeboren patella luxatie (losse knieschijf)- waar niet naar omgekeken werd - zijn zijn achterpoten misvormd. Het leven aan een korte ketting heeft dit nog eens extra verergerd en is er artrose ontstaan. Aan deze misvorming is nu niet veel meer te doen. LOGAN heeft op het moment geen pijn maar dit zal in de toekomst wel gaan opspelen. Om zijn knie steun te bieden, en verergering van de artrose te beperken, heeft LOGAN nu een brace om de linkerachterpoot. Deze brace is op maat gemaakt en zal met hem meegegeven worden. Voor nu krijgt hij geen pijnstilling, maar mogelijk dat hij dit in de toekomst wel nodig zal hebben.
Als mix Shar Pei is LOGAN gevoelig voor huidproblemen. Het is raadzaam om hem op hypoallergeen voer te zetten en daarbij Omega-3 vetzuren te geven door het voer.

We willen graag dat LOGAN een fijn thuis kan krijgen bij mensen die hem een mooi leven met de juiste zorgen kunnen bieden, onder voorwaarde van: Optie adoptie:

Om onze opvangplekken niet te bezetten komen deze honden alleen in aanmerking voor "optie adoptie". Als u interesse heeft in één van deze honden, houdt dat in dat u het betreffende hondje bij aankomst in huis neemt en S.O.S Strays de eerste twee weken zorg draagt voor de voeding en eventuele medische kosten en na twee weken u het hondje officieel adopteert of bij het niet klikken, opvangt tot er een andere adoptant is die interesse heeft in het hondje.

Een tuin zou heel fijn zijn voor LOGAN want hij is graag buiten, maar deze tuin moet wel goed omheind zijn.

Contactpersoon voor meer info: INEKE, ineke@sos-strays.nl. Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptieprocedure door op onze website.

Meer informatie over: LOGAN .

Contact

AanbiederSTICHTING S.O.S. STRAYS
SoortHerplaatser internationaal
Plaats
Torrelavega, Spanje
marker
Datum15-10-2021
Websitewww.sos-strays.nl
Diersoort:
Hond
Geslacht:
Man
Ras:
Mix Shar Pei
Leeftijd:
4 jaar en 1 maand
Grootte:
Middel
Beharing:
Kort
Kleur:
Cremewit, kortharig. LOGAN heeft een korte staart. Middelmaat: 43 cm hoog en ca. 18-19 kg.
Stamboom
Nee
Paspoort
Ja
Gechipt
Ja
Geënt
Ja
Komt het dier uit een asiel?
Ja
toestemming voor herplaatsing?
Ja
Is het dier gesteriliseerd of gecastreerd?
Ja
Heeft het dier een lichamelijke afwijking?
Ja
Toelichting bij lichamelijke afwijking:
LOGAN leefde de eerste 3 jaren van zijn leven aan een heel korte ketting. Ten gevolge van een aangeboren patella luxatie (losse knieschijf)- waar niet naar omgekeken werd - zijn zijn achterpoten misvormd. Het leven aan een korte ketting heeft dit nog eens extra verergerd en is er artrose ontstaan. Aan deze misvorming is nu niet veel meer te doen. LOGAN heeft op het moment geen pijn maar dit zal in de toekomst wel gaan opspelen. Om zijn knie steun te bieden, en verergering van de artrose te beperken, heeft LOGAN nu een brace om de linkerachterpoot. Deze brace is op maat gemaakt en zal met hem meegegeven worden. Voor nu krijgt hij geen pijnstilling, maar mogelijk dat hij dit in de toekomst wel nodig zal hebben.
Heeft het dier medicijnen nodig?
Nee
Is het dier zindelijk?
Ja
Heeft het dier gedragsproblemen?
Nee
Heeft het dier speciaal voer?
Ja
Welk speciaal voer?
Als mix Shar Pei is LOGAN gevoelig voor huidproblemen. Het is raadzaam om hem op hypoallergeen voer te zetten en daarbij Omega-3 vetzuren te geven door het voer.
Kan het dier bij kinderen?
Ja
Toelichting bij kinderen:
LOGAN is heel lief voor kinderen.
Kan het dier bij andere dieren
Ja
Toelichting bij andere dieren:
LOGAN is sociaal en speels met andere honden. Naar grote honden kan hij zich eerst onzeker voelen en gaat dan blaffen. Als je hem rustig laat kennismaken dan is de onzekerheid snel weer over. LOGAN is gewend om samen met katten te leven. Hij heeft hier geen problemen mee.
Hoelang kan het dier alleen zijn?
Onbekend.
Kan het dier in de auto?
Ja
Mag het dier in huis
Ja
Mag het dier naar buiten?
Ja
Prijs:
€ 200

Contact

AanbiederSTICHTING S.O.S. STRAYS
SoortHerplaatser internationaal
Plaats
Torrelavega, Spanje
marker
Datum15-10-2021
Websitewww.sos-strays.nl
De pagina kon niet ingeladen worden!
Controleer uw internet verbinding, of probeer het later opnieuw