Uitgebreid zoeken

Hier kunt u uitgebreid zoeken binnen de aangeboden en gezochte dieren op BAASJE GEZOCHT. NL. Door zoveel mogelijk keuzes te maken komt u sneller tot de juiste match.Aangeboden of gezocht
Diersoort
Leeftijd
Geslacht
Grootte
Beharing
Stamboom
Paspoort
Gechipt
Geënt
Gesteriliseerd/Gecastreerd
Kan bij kinderen?
Kan buiten?
Kan in huis?
Kan bij dieren?
Dieren tonen van:

Amely

Amely

Karakteromschrijving

Amely is een lieve sociale hond. Ze is gered van de dood. Ze werd door de gemeente werkers in Tirana Albanie aan haar vel als een stuk vuil wreed in de kooi op de wagen gesmeten(gevoelige foto daarvan op aanvraag😰) die haar vervolgens naar de "hospital of death" zou vervoeren alwaar ze gedood zou worden. Gelukkig konden mijn assistente en ik haar mee nemen, weg van deze gruweldaden.


Reden van herplaatsing

Https://hope-for-stray-dog-or-cat-in-albania.jouwweb.nl/amely○nAmely heeft al haar documenten, vaccinaties , anti parasiet behandeling en is klaar om geadopteerd te worden door haar nieuwe forever loving family.


Extra info

Begrijp alsjeblieft dat ik dit met alle respect zeg: Als je interesse hebt in deze hond maar andere opties hebt of te maken hebt met een andere aanbieder, zou ik het op prijs stellen als je geen contact met me wilt opnemen. Ik ben geïnteresseerd in mensen die serieus zijn over de hond die ik presenteer, want voor mij... het gaat echt om het vinden van liefdevolle, stabiele huizen voor altijd voor deze prachtige zielen. Als je serieus bent, beantwoord ik al je vragen per textbericht en kunnen we een eerlijk gesprek hebben over de liefdevolle veilige omgeving die je bereid bent te bieden. Ik red al 4,5 jaar honden en katten van de straat in Albanie en heb nu 20 honden naar Nederland gebracht in 1 jaar tijd na dat ik de juiste personen vond die ze wilden adopteren zoals je kunt zien bij succesfull adoption stories op mijn website hope-for-stray-dog-or-cat-in-albania.jouwweb.nl/succesfull-adoption-stories Ik ben een prive persoon die op eigen initiatief en kosten honden en katten red en verzorg in Albanie. Ik ben geen stichting. Ik ben ook geen hondenhandelaar. Ik breng Amely persoonlijk naar NL met vliegtuig en trein. Ik zorg dat zij zich veilig voelt en dat zij rustig aankomt in NL. Mijn honden komen niet met zijn 10en tegelijk in een busje (is goedkoop) en zijn niet uitgedroogt en getraumatiseert bij aankomst. Referenties op aanvraag. Ik vraag alleen de totale reiskosten als vergoeding en indien je wilt mag je ook de rabiestest 150 euro plus reisdocumenten 10 Euro als donatie schenken. Reiskosten zijn afhankelijk van het hoog en laag seizoen. De kosten varieren daarom +- tussen de 500 en 650 euro https://hope-for-stray-dog-or-cat-in-albania.jouwweb.nl/become-a-partner-by-saving-a-life Op aanvraag via whatsapp: Meer fotos en videos van Amely zijn te vinden op mijn youtube channel en website.
Diersoort:
Hond
Geslacht:
Vrouw
Ras:
Mix
Leeftijd:
1 jaar
Grootte:
Middel
Beharing:
Kort
Kleur:
3 kleur beige bruin
Stamboom
Nee
Paspoort
Ja
Gechipt
Ja
Geënt
Ja
Komt het dier uit een asiel?
Nee
Is het dier gesteriliseerd of gecastreerd?
Ja
Heeft het dier een lichamelijke afwijking?
Nee
Heeft het dier medicijnen nodig?
Nee
Is het dier zindelijk?
Ja
Heeft het dier gedragsproblemen?
Nee
Heeft het dier speciaal voer?
Nee
Kan het dier bij kinderen?
Ja
Toelichting bij kinderen:
Amely is goed met kinderen
Kan het dier bij andere dieren
Ja
Toelichting bij andere dieren:
Amely is goed met katten en honden
Hoelang kan het dier alleen zijn?
Normaal: 4 uur soms langer indien nodig
Kan het dier in de auto?
Ja
Mag het dier in huis
Ja
Mag het dier naar buiten?
Ja
Prijs:
Op aanvraag reiskosten
De pagina kon niet ingeladen worden!
Controleer uw internet verbinding, of probeer het later opnieuw