Een moment geduld a.u.b.
Pagina wordt ingeladen.


 

info@baasjegezocht.nl

   
ONZE DIEREN Aantal dieren per pagina:              

Hier kunt u bekijken welke dieren aangeboden of gevraagd worden voor herplaatsing.
U kunt de adverteerder een e-mail sturen of bellen voor meer informatie.

Alle deelnemers
Herplaatsers (nat.)
Herplaatsers (int.)
Asielen
Particulieren
Aangeboden
Gevraagd
Uitgebreid zoeken


ACE ISIDOOR 4093 NU IN NEDERLAND KRUISING POINTER MET GOED KARAKTER (hond)
  Ras: CROSS
Leeftijd:7 jr 11 mnd
Plaats: NEDERLAND OPVANG
Provincie: Noord-Holland
Geplaatst: 22/03/2019

Prijs: €300,-

Kleur
ZIE FOTO

Stamboom:
Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Is er een ziekte en/of afwijking?
Heeft het dier medicijnen nodig?
Heeft het dier speciaal voer?

Karakteromschrijving
ZIE INFO

Overige informatie over het dier
Isidoor

Update Isidoor, 04-01-2019: Isidoor - nu Caspar - wacht nog steeds op een fijn nieuw thuis. Waar staat toch die warme mand, bij adoptanten die er lekker met hem op uit willen trekken. Caspar verblijft samen met Cafelito 4934 (nu Mees) nog steeds bij de huidige adoptant. Helaas moeten deze twee honden overdag heel lang alleen thuis verblijven, iets dat geen een hond fijn vindt. En deze situatie zal de komende jaren niet veranderen. Zowel Caspar als Mees zijn niet meer de jongsten, maar een leeftijd van 7 jaar is toch zeker niet oud te noemen? Beide honden zijn gezond en zouden het heerlijk vinden om lange wandelingen te maken en daarna naast de voeten van de baas weg te doezelen. Wie gunt Caspar nog een flink aantal mooie jaren? Caspar en Mees mogen uiteraard samen geadopteerd worden, maar kunnen ook apart naar een nieuw thuis vertrekken. Update Isidoor, 02-08-2018:

Alweer 7 jaar geleden werd Isidoor, nu Caspar genoemd, geadopteerd. Hij was toen net 4 maanden oud. Door veranderde gezinsomstandigheden vragen de adoptanten ons te helpen nieuwe baasjes te zoeken voor Caspar, want helaas zit hij al langere tijd bijna de hele dag alleen thuis, samen met ACE-vriendje Mees (Cafelito 4934), die ook weer ter adoptie staat. Een situatie die voor beide honden bijzonder onplezierig is. Caspar en Mees mogen natuurlijk samen geadopteerd worden, maar apart is ook zeker mogelijk. Caspar is een leuke gevlekte Pointerkruising. Hij komt goed overeen met andere honden en speelt daar ook graag mee. Ook met een balletje weet hij zich te vermaken. Hij is niet gewend aan katten, dus onbekend hoe hij daarop reageert.

Hij slaapt in een mand en is keurig zindelijk.

Autorijden vindt Caspar niet zo fijn.

In het bos loslopen geen probleem en hij reageert prima op kinderen.

Caspar kan alleen thuis zijn, maar nu is hij natuurlijk veel te lang alleen thuis, iets dat geen enkele hond fijn vindt.

Wie op zoek is naar een brave metgezel, die al vanaf puppytijd gewend is om huishond te zijn en tijd heeft om hem weer een fijn en actief leven te geven, moet beslist snel kennis komen maken met Caspar.

Originele tekst : Het was weer raak vandaag...kleine zwarte schaapjes...daar stonden ze dan... en dan zeg je niet, ga maar terug naar huis...

Onschuldig en met die bange oogjes...zo klein en zo broos...

Dit is Isidoor, samen met broertjes en zusjes gedumpt in een kartonnen doos, aan de poort van de Refugio... Isidoor stelt het gezond en wel en is veilig nu, hij is een lief cross Pointertje dat later middelgroot zal worden. Een prachtig gevlekt mannetje dat nog helemaal kan gevormd en opgevoed worden tot het hondje dat u zelf wil...des te sneller u er kan aan beginnen, des te beter want jonge hondjes leren het best...Isidoortje met fier rechtopstaand staartje is er alleszins helemaal klaar voor...werkelijk een schatje...

Isidoor with brother & sisters on youtube

Isidoor is een mannetje van ca. 7 jaar oud. Isidoor is een grote hond (Cross Pointer): hij is ca. 54 cm hoog en weegt ca. 21 kg. Isidoor verblijft momenteel in Nederland ACE referentie nummer: 4093

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma`s opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen.

ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In BelgiŽ werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt ‚ā¨ 300,00 (‚ā¨ 185,00 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:

* de reis van de hond vanuit Spanje; * castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat); * de entingen : rabiŽs en cocktail. * ontworming. * tanden reiniging (Geen chirurgie).

* pups zijn geŽnt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren

* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org * Europees dierenpaspoort;

* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;

* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in BelgiŽ (verplicht) bij Dogid.

ACE | SHIN is een ideŽle organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.

ACE | SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan.

Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden?

Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Contact
Plaats:NEDERLAND OPVANG
Provincie:Noord-Holland
Aanbieder:ACE-CHARITY
Telefoon:2
Klik om een e-mail te sturen naar ACE-CHARITY

ACE CAFELITO 4934 NU IN NEDERLAND, LIEVE LABRADOR-KRUISING (hond)
  Ras: CROSS
Leeftijd:7 jr 3 mnd
Plaats: NEDERLAND OPVANG
Provincie: Noord-Holland
Geplaatst: 22/03/2019

Prijs: €300,-

Kleur
ZIE FOTO

Stamboom:
Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Is er een ziekte en/of afwijking?
Heeft het dier medicijnen nodig?
Heeft het dier speciaal voer?

Karakteromschrijving
ZIE INFO

Overige informatie over het dier
ACE: Cafelito

Update Cafelito, 04-01-2019: Cafelito (nu Mees) wacht nog steeds op een fijn nieuw thuis. Waar staat toch die warme mand, bij adoptanten die er lekker met hem op uit willen trekken. Mees verblijft samen met Isidoor 4093 (nu Caspar) nog steeds bij de huidige adoptant. Helaas moeten deze twee honden overdag heel lang alleen thuis verblijven, iets dat geen een hond fijn vindt. En deze situatie zal de komende jaren niet veranderen. Zowel Mees als Caspar zijn niet meer de jongsten, maar een leeftijd van 7 jaar is toch zeker niet oud te noemen? Beide honden zijn gezond en zouden het heerlijk vinden om lange wandelingen te maken en daarna naast de voeten van de baas weg te doezelen. Wie gunt Mees nog een flink aantal mooie jaren? Mees en Caspar mogen uiteraard samen geadopteerd worden, maar kunnen ook apart naar een nieuw thuis vertrekken.

Update Cafelito, 05-08-2018:

Alweer 6,5 jaar geleden werd Cafelito, nu Mees genoemd, geadopteerd. Hij was toen nog heel klein, nauwelijks 3 maanden oud. Door veranderde gezinsomstandigheden vragen de adoptanten ons te helpen nieuwe baasjes te zoeken voor Mees, want helaas zit hij al langere tijd bijna de hele dag alleen thuis, samen met ACE-vriendje Caspar (Isidoor 4093), die ook weer ter adoptie staat.

Een situatie die voor beide honden bijzonder onplezierig is. Mees en Caspar mogen natuurlijk samen geadopteerd worden, maar apart is ook zeker mogelijk.

Mees is een stevige jongen, lijkt wel wat op een bruine Labrador. Hij is stoer en soms ook dominant, vooral naar andere reuen. Hij is dol op zwemmen en kan prima loslopen in het bos. Of hij met katten overweg kan is onbekend.

Mees vindt autorijden niet zo fijn. Voor kleine kinderen is hij wat te robuust, vanaf puberleeftijd lijkt geen probleem.

Wie op zoek is naar een stevige kameraad, die al vanaf puppytijd gewend is om huishond te zijn en tijd heeft om hem weer een fijn en actief leven te geven, moet beslist snel kennis komen maken met Mees...

Originele tekst :

Wauw, we vielen bijna achterover bij het zien van deze prachtige hondjes! Zo knap, lief, aanhankelijk en uiteraard super schattig!!! Hoe kan iemand het nu ooit over zijn hart krijgen om deze schatjes achter te laten??? Onbegrijpelijk!!! Een koppel bracht deze broer (Cafelito) en zus (Nocilla) naar het asiel, ze hadden hen gevonden tijdens een wandeling... Ze moeten nog een klein beetje groeien vooraleer ze naar hun nieuwe thuis kunnen vertrekken, maar we hebben zo een donkerbruin vermoeden dat ze hier niet te lang op zullen moeten wachten... Want geef nu toe, 1 blik in hun vertederende oogjes en je bent verloren...

Cafelito is een mannetje van ca. 7 jaar oud. Cafelito is een grote hond (Cross Labrador): hij is ca. 55 cm hoog en weegt ca. 29 kg. Cafelito verblijft momenteel in Nederland ACE referentie nummer: 4934

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma`s opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen.

REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In BelgiŽ werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt ‚ā¨ 300,00 (‚ā¨ 185,00 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat: * de reis van de hond vanuit Spanje;

* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat); * de entingen : rabiŽs en cocktail. * ontworming. * tanden reiniging (Geen chirurgie).

* pups zijn geŽnt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren

* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org * Europees dierenpaspoort; * Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;

* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in BelgiŽ (verplicht) bij Dogid.

ACE | SHIN is een ideŽle organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.

ACE | SHIN levert geen perfecte honden af.

Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan.

Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden?

Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Contact
Plaats:NEDERLAND OPVANG
Provincie:Noord-Holland
Aanbieder:ACE-CHARITY
Telefoon:2
Klik om een e-mail te sturen naar ACE-CHARITY

ACE BAS 14436..FRAAIE MASTIN, REEDS IN NEDERLAND, ZIE OP YOUTUBE (hond)
  Ras: MASTIN ESPANOL
Leeftijd:1 jr 4 mnd
Plaats: NEDERLAND OPVANG
Provincie: Noord-Holland
Geplaatst: 22/03/2019

Prijs: €300,-

Kleur
ZIE FOTO

Stamboom:
Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Is er een ziekte en/of afwijking?
Heeft het dier medicijnen nodig?
Heeft het dier speciaal voer?

Karakteromschrijving
ZIE INFO

Overige informatie over het dier
ACE: Bas

Update Bas, 03-03-2019:

Wie op zoek is naar een grote, brave hond, moet beslist eens komen kennismaken met Bas. Een jaar geleden kwam hij als kleine pup naar Nederland, waar hij verder liefdevol opgroeide in een gezin met twee andere grote honden. Helaas zijn vrij plotseling de gezinsomstandigheden veranderd. Bas is nu lange dagen alleen, ook zonder zijn vriendjes. De huidige adoptante vraagt ons met veel verdriet op zoek te gaan naar een ander plekje voor Bas. Een plekje waar hij niet zo veel alleen hoeft te zijn. Hij kan wel alleen thuis verblijven, maar als het heel lang is, wil hij wel eens iets kapotbijten. Bas is een geweldig lieve hond, hij kan het prima vinden met andere honden. Hij is zindelijk, is gewend aan de bench, gaat graag mee in de auto, vindt zwemmen leuk en kan in het bos goed los mee lopen. De commando`s ZIT, POOT en AF verstaat hij goed.

Als er andere honden zijn, wil hij graag spelen, maar alleen thuis is hij braaf en rustig. Het is een hond die lief is voor kinderen, maar gezien zij n leeftijd en postuur kan hij wat te robuust zijn voor jonge kinderen. Wie komt snel kennismaken met mooie, jonge Bas die een heel fijn thuis verdient met ruimte en aandacht ?

Bas on youtube

Bas on youtube

Originele tekst : Ze waren met z`n vijven: Tuttemieke, Babs, Goliath, Samson en Bas... Vijf ongewenste pups, een ongelukje, dat zonder twijfel vermeden had kunnen worden...

Mooie pups, die gaan uitgroeien tot stevige loebassen, tot prachtige Mastins! Ze moeten een goede opvoeding krijgen, hun kracht is namelijk niet te onderschatten, maar het zijn gouden honden! Ze komen erg graag knuffelen, en zijn enorm trouw! Wie wil hen verwelkomen in hun huis, maar bovenal, in hun hart?

Tuttemieke, Babs, Goliath, Samson & Bas op youtube

Bas is een mannetje van ca. 1 jaar 4 maanden oud. (Mastin Espa√Īol): hij is ca. 70 cm hoog en weegt ca. 35 kg. Bas verblijft momenteel in Nederland ACE referentie nummer: 14436

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma`s opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen.

ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In BelgiŽ werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt ‚ā¨ 300,00 (‚ā¨ 185,00 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat: * de reis van de hond vanuit Spanje;

* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat); * de entingen : rabiŽs en cocktail. * ontworming.

* tanden reiniging (Geen chirurgie).

* pups zijn geŽnt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren

* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org * Europees dierenpaspoort; * Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;

* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in BelgiŽ (verplicht) bij Dogid.

ACE | SHIN is een ideŽle organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.

ACE | SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan.

Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis. Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden?

Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Contact
Plaats:NEDERLAND OPVANG
Provincie:Noord-Holland
Aanbieder:ACE-CHARITY
Telefoon:2
Klik om een e-mail te sturen naar ACE-CHARITY

ACE JACE 15009..PUPPY, REEDS IN NEDERLAND, ZIE OP YOUTUBE (hond)
  Ras: CROSS
Leeftijd:10 mnd
Plaats: NEDERLAND OPVANG
Provincie: Noord-Holland
Geplaatst: 22/03/2019

Prijs: €300,-

Kleur
ZIE FOTO

Stamboom:
Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Is er een ziekte en/of afwijking?
Heeft het dier medicijnen nodig?
Heeft het dier speciaal voer?

Karakteromschrijving
ZIE INFO

Overige informatie over het dier
ACE: Jace Update 07-03-2019:

Sinds kort in opvang in Nederland, deze mooie jongedame van 10 maanden oud.

Jace is een lieve, aanhankelijke hond en zij vindt het heerlijk om te spelen met andere honden. Zij is atletisch gebouwd en heeft wel wat beweging nodig. Zij is in haar gedrag nog echt een puppy, maar zij laat zien snel dingen op te pikken. Jace is zindelijk, is `s nachts rustig en leert netjes wandelen aan de riem.

Het is wel verstandig met Jace op puppycursus te gaan, waar er verder met haar getraind kan worden. Jace houdt niet van katten. Ook kan zij wat overprikkeld raken van hele jonge kinderen en in haar onstuimigheid kinderen omverlopen. Vanaf een jaar of 10 zou het zeker goed moeten gaan. Echt een schat van een hond!

Jace op YouTube

Jace op YouTube

Originele tekst : Jace is een van de pups van mama Judith. Tezamen werden ze gered uit het dodenstation van Fuengirola. De 9 pups waren amper een paar dagen oud toen we hen daar uit haalden, we wisten dat ons, en vooral mama Judith, een moeilijke taak te wachten stond om hen allemaal te redden, maar we moesten het op z`n minst proberen. Alle eer gaat echter naar hun mama, zij heeft voortreffelijk werk geleverd bij het grootbrengen en opvoeden van haar kroost! Ze zijn stuk voor stuk uitgegroeid tot vriendelijke, stabiele en sociale pups, en echte knuffelaars! Wie geeft hen een warme thuis, waar ze onbezorgd groot mogen worden en een lang en gelukkig leven mogen leiden?

Augustus 2018 - Pups van Judith op YouTube

Jace is een vrouwtje van ca. 10 maanden oud. Jace is een middelgrote hond (Cross): zij is ca. 52 cm hoog en weegt ca. 15 kg. Jace verblijft momenteel in Nederland ACE referentie nummer: 15009

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma`s opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen.

ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In BelgiŽ werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt ‚ā¨ 300,00 (‚ā¨ 185,00 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:

* de reis van de hond vanuit Spanje; * castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat); * de entingen : rabiŽs en cocktail.

* ontworming. * tanden reiniging (Geen chirurgie).

* pups zijn geŽnt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren

* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org * Europees dierenpaspoort; * Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;

* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in BelgiŽ (verplicht) bij Dogid.

ACE | SHIN is een ideŽle organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.

ACE | SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan.

Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Contact
Plaats:NEDERLAND OPVANG
Provincie:Noord-Holland
Aanbieder:ACE-CHARITY
Telefoon:2
Klik om een e-mail te sturen naar ACE-CHARITY

ACE KIRA 15164..AM.STAFFORD, NU IN NEDERLAND-ZIE OP YOUTUBE (hond)
  Ras: AMERICAN STAFFORD
Leeftijd:1 jr 9 mnd
Plaats: NEDERLAND OPVANG
Provincie: Noord-Holland
Geplaatst: 22/03/2019

Prijs: €300,-

Kleur
ZIE FOTO

Stamboom:
Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Is er een ziekte en/of afwijking?
Heeft het dier medicijnen nodig?
Heeft het dier speciaal voer?

Karakteromschrijving
ZIE INFO

Overige informatie over het dier
ACE: Kira

Update Kira, 19-03-2019:

Wat een geweldig leuke, lieve, enthousiaste hond is Kira! De huidige adoptanten zijn gek op haar, maar¶.

Kira heeft 1 minpuntje: zij laat de katten maar niet met rust. En de katten waren er toch echt eerder, dus is het beter dat Kira een ander huisje krijgt. Liefhebbers van het ras krijgen echt een superkameraad aan Kira. Zij is dol op knuffelen, aandacht, wandelen en is zeer sociaal met mensen groot en klein. Ook andere honden geen probleem. Kijk maar eens naar de prachtige foto’s en filmpjes hieronder.

Kira on YouTube Kira on YouTube

Originele tekst : Kira is een toffe Stafford, in hart en nieren. Zij is enorm trouw, volgzaam en adoreert haar baasje want die is haar grote God ! Kira kan met andere honden, maar niet in een al te grote groep want dat vindt zij niet leuk. Zij is uitbundig lief en zottekes, maar beseft soms zelf niet hoe sterk ze wel is. Kira is de ware onschuld het zelve, doet geen vlieg kwaad en kan bij kinderen...écht een heel toffe, speelse, leuke meid ! Wie mag zij gauw verblijden met haar leuke aanwezigheid ? Fun verzekerd ;)

Kira is een vrouwtje van ca. 1 jaar 9 maanden oud. Kira is een middelgrote hond (American Stafford): zij is ca. 48 cm hoog en weegt ca. 21 kg. Kira verblijft momenteel in Nederland ACE referentie nummer: 15164

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma`s opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen.

ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In BelgiŽ werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt ‚ā¨ 300,00 (‚ā¨ 185,00 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:

* de reis van de hond vanuit Spanje; * castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat); * de entingen : rabiŽs en cocktail. * ontworming. * tanden reiniging (Geen chirurgie).

* pups zijn geŽnt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren

* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org * Europees dierenpaspoort; * Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;

* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in BelgiŽ (verplicht) bij Dogid.

ACE | SHIN is een ideŽle organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.

ACE | SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan.

Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Contact
Plaats:NEDERLAND OPVANG
Provincie:Noord-Holland
Aanbieder:ACE-CHARITY
Telefoon:2
Klik om een e-mail te sturen naar ACE-CHARITY

ACE THERESA MAY 15593 REEDS IN NEDERLAND ZIE OP YOUTUBE.., PODENCO MET GOED HARTJE (hond)
  Ras: PODENCO
Leeftijd:2 jr 3 mnd
Plaats: NEDERLAND OPVANG
Provincie: Noord-Holland
Geplaatst: 22/03/2019

Prijs: €300,-

Kleur
ZIE FOTO

Stamboom:
Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Is er een ziekte en/of afwijking?
Heeft het dier medicijnen nodig?
Heeft het dier speciaal voer?

Karakteromschrijving
ZIE INFO

Overige informatie over het dier
ACE: Theresa May Update 10-03-2019: Lieve Theresa May, nu Lola, verblijft sinds anderhalve week in een opvanggezin in Nederland. Zij leeft hier samen met twee grotere reuen in een gezin met vier kinderen (leeftijden 7-17 jaar). Zachtaardige Lola heeft zich snel aangepast en heeft zich al geliefd gemaakt. Echt een leuk hondje!

Update Theresa May, 21-02-2019:

Een superleuke, lieve en aanhankelijke hond, dat is onze Theresa May. Pas anderhalve week in NL en al goed luisterend naar haar nieuwe naam Lola.

Omstandigheden waar zij helemaal niets aan kan doen, maken het noodzakelijk dat zij nieuwe, lieve baasjes vindt. Wie een braaf hondje zoekt, moet zeker snel komen kijken bij Lola. Echt een toppertje!

Liever niet bij katten en niet bij hele jonge kinderen die nog niet snappen dat je een slapend hondje niet moet lastigvallen. Geweldig lief voor kinderen die dit wel snappen.

Ook met andere honden gaat zij heel goed om. In Spanje verbleef zij in en rond het kantoor van de Refugio en was daar een graag geziene gast.

Theresa May op youtube

Originele tekst :

Theresa May werd naar onze refugio gebracht door een man uit Cadiz. Hij had haar op straat gevonden, deze enorm aanhankelijke en trouwe Podenco... Theresa May doet niets liever dan aan je voeten in haar mandje te liggen, lekker warm, gezellig bij haar mensen en andere hondenvriendjes. Ze gaat graag wandelen, speelt graag met een balletje, zolang ze maar wat leuke dingen kan gaan doen met haar baasje! Wie wil deze lieve dame een goede thuis geven?

Theresa May is een vrouwtje van ca. 2 jaar 3 maanden oud. Theresa May is een middelgrote hond (Podenco): zij is ca. 47 cm hoog en weegt ca. 15 kg. Theresa May verblijft momenteel in Nederland ACE referentie nummer: 15593

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisati e in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma`s opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen.

ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In BelgiŽ werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt ‚ā¨ 300,00 (‚ā¨ 185,00 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:

* de reis van de hond vanuit Spanje; * castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat); * de entingen : rabiŽs en cocktail. * ontworming. * tanden reiniging (Geen chirurgie).

* pups zijn geŽnt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren

* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org * Europees dierenpaspoort; * Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;

* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in BelgiŽ (verplicht) bij Dogid.

ACE | SHIN is een ideŽle organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.

ACE | SHIN levert geen perfecte honden af.

Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan.

Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Contact
Plaats:NEDERLAND OPVANG
Provincie:Noord-Holland
Aanbieder:ACE-CHARITY
Telefoon:2
Klik om een e-mail te sturen naar ACE-CHARITY


ZARZA AINF.NL (knuffelhond)
  Ras: Hart van goud zachtaardig
Leeftijd: 2 jr 1 mnd
Plaats: Triple A Marbella in Spanje AINF.NL<
Provincie: Utrecht
Geplaatst: 22/03/2019

Grootte: Groot
Prijs: €325,-

Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Komt het dier uit een asiel?
Toestemming voor herplaatsing?
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Karakteromschrijving
Kijk ook op onze eigen website voor meer info en foto's AINF.NL

Overige informatie over het dier
Zarza (T 5023) is gevonden in de buurt van Don Miguel, ze liep daar in haar eentje rond. Ze was niet gechipt en niemand heeft zich voor haar gemeld.

Nu woont deze grote schat dus tijdelijk in het asiel, wachtend op haar gouden ticket naar een goed hondenleven bij een lieve baas, bij wie ze oud mag worden!

Ze loopt nog niet goed mee aan de lijn, ze heeft dat waarschijnlijk nog nooit eerder meegemaakt.
Maar samen met de vrijwilligers van het asiel doet ze haar best om dit te leren.

Ze is echt een schat van de bovenste plank, en met een hart van goud!! Zò lief en zò zachtaardig, echt een vriend voor iedereen, zowel mens als dier! Er zit echt geen greintje kwaad in deze lieverd.

Met haar lange poten en wollige vacht nodigd ze echt uit tot knuffelen, en haar ogen kijken je aan alsof ze in haar korte leventje al heel wat levenswijsheid heeft op gedaan.

Bent u op zoek naar een grote, zachtaardige knuffelhond, om ook lekker mee te wandelen en te spelen? Dan is Zarza de hond die u zoekt. Haar koffer staat al klaar, en ze zal u eeuwig overladen met dankbaarheid!!

Bent u in haar geïnteresseerd en denkt u dat zij goed in uw situatie past neemt u dan contact op met Jessica Blok, T 06 - 182 15 264 of per email adoptie@ainf.nl

Mocht u deze hond geen blijvend huisje kunnen geven maar wel op zou willen vangen wat kans op adoptie vergroot neem dan contact op met: Elma Buijs, T 073 - 52 16 626 of per email opvang@ainf.nl

Voor meer foto's en informatie zie onze website: website: www.ainf.nl

Contact
Plaats:Triple A Marbella in Spanje AINF.NL<
Provincie:Utrecht
Aanbieder:ANIMAL IN NEED FOUNDATION
Telefoon:06-182 152 64
Klik om een e-mail te sturen naar AINF, betreft hond: Zarza nr.:5023

YURI AINF.NL (baasje gewend)
  Ras: Stoer lief gezellig
Leeftijd: 2 jr 5 mnd
Plaats: Triple A Marbella in Spanje AINF.NL<
Provincie: Utrecht
Geplaatst: 22/03/2019

Grootte: Groot
Prijs: €325,-

Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Komt het dier uit een asiel?
Toestemming voor herplaatsing?
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Karakteromschrijving
Kijk ook op onze eigen website voor meer info en foto's AINF.NL

Overige informatie over het dier
Yuri (T 5062) woonde samen met Anastasia bij een baas.

Deze heeft ze op een dag plompverloren bij het asiel achtergelaten en nam de benen. Al heeft hij hiermee wel de poort opengezet naar een beter leven bij een forever baasje.

Yuri is een knappe kerel, een gevalletje ruwe bolster blanke pit. Want onder zijn stoere uiterlijk gaat een gezellige knul schuil, dol op spelen, dol op mensen en goed met andere honden.

Zijn gladde vraagt nauwelijks onderhoud en wat hijzelf vraagt is een trouwe, liefdevolle baas, waarmee hij lekker naar buiten kan om zijn energie weg te spelen en te rennen, om daarna moe en tevreden in een fijne mand zijn baasje dankbare blikken toe te werpen.

Heeft u plaats in huis en hart voor deze lieverd? Dan hij wacht met smart op u

Bent u in hem geïnteresseerd en denkt u dat hij goed in uw situatie past neemt u dan contact op met Jessica Blok, T 06 - 182 15 264 of per email adoptie@ainf.nl

Mocht u deze hond geen blijvend huisje kunnen geven maar wel op zou willen vangen wat kans op adoptie vergroot neem dan contact op met: Elma Buijs, T 073 - 52 16 626 of per email opvang@ainf.nl

Voor meer foto's en informatie zie onze website: website: www.ainf.nl

Contact
Plaats:Triple A Marbella in Spanje AINF.NL<
Provincie:Utrecht
Aanbieder:ANIMAL IN NEED FOUNDATION
Telefoon:06-182 152 64
Klik om een e-mail te sturen naar AINF, betreft hond: Yuri nr.:5062

YANKO AINF.NL (heel lief)
  Ras: Kalm en zachtjes
Leeftijd: 2 jr 1 mnd
Plaats: Triple A Marbella in Spanje AINF.NL<
Provincie: Utrecht
Geplaatst: 22/03/2019

Grootte: Groot
Prijs: €325,-

Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Komt het dier uit een asiel?
Toestemming voor herplaatsing?
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Karakteromschrijving
Kijk ook op onze eigen website voor meer info en foto's AINF.NL

Overige informatie over het dier
Yanko (T 4809) is vastgebonden aan een paal met zijn paspoort naast hem. Deze arme lieverd is gedumpt. We weten niet waarom.

Yanko is een beetje verdrietig en moet nog erg wennen aan zijn leven in het asiel. Dit is voor hem een hele verandering.

Hij is een beetje stil en laat nog niet zoveel van zichzelf zien.

We kunnen wel al goed merken dat Yanko ontzettend lief is. Hij is kalm en zachtjes. Lief legt hij zijn koppie bij je op schoot en kijkt een beetje triest omhoog. We hopen dat hij gauw wat vrolijker is, als hij eenmaal gewend is aan zijn nieuwe omgeving!
Hij vergeet wel al zijn zorgen tijdens het wandelen! Hier geniet Yanko enorm van en heeft dan een grote lach op zijn gezicht. Heerlijk rent hij een stukje door het gras en geniet van het zonnetje.

Yanko heeft laten zien een zachtaardig karakter te hebben, en een beetje gevoelig is. Hij is oplettend en verzorgend.

Voor deze leuke snuiter moet er vast ook wel een baasje te vinden zijn?

Bent u in hem geïnteresseerd en denkt u dat hij goed in uw situatie past neemt u dan contact op met Jessica Blok, T 06 - 182 15 264 of per email adoptie@ainf.nl

Mocht u deze hond geen blijvend huisje kunnen geven maar wel op zou willen vangen wat kans op adoptie vergroot neem dan contact op met: Elma Buijs, T 073 - 52 16 626 of per email opvang@ainf.nl

Voor meer foto's en informatie zie onze website: website: www.ainf.nl

Contact
Plaats:Triple A Marbella in Spanje AINF.NL<
Provincie:Utrecht
Aanbieder:ANIMAL IN NEED FOUNDATION
Telefoon:06-182 152 64
Klik om een e-mail te sturen naar AINF, betreft hond: Yanko nr.:4809

YANKO AINF.NL (pracht hond)
  Ras: Vriendelijk en lief
Leeftijd: 7 jr 2 mnd
Plaats: al in Nederland AINF.NL
Provincie: Utrecht
Geplaatst: 22/03/2019

Grootte: Groot
Prijs: €325,-

Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Komt het dier uit een asiel?
Toestemming voor herplaatsing?
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Karakteromschrijving
Kijk ook op onze eigen website voor meer info en foto's AINF.NL

Overige informatie over het dier
Yanko

Indrukwekkende Yanko (A 4562) is een geweldig mooi beest om te zien. Met zijn prachtige vacht en statige houding is hij een echte knapperd.

Yanko is erg actief en dol op spelen met andere honden. Hij is dan ook erg vriendelijk tegen ze en wil gewoon graag lol maken. Yanko heeft zowel in de opvang als in de buurt aardig wat vriendjes gemaakt!
Vooral trekspelletjes zijn favoriet. Yanko is dol op touw speeltjes.

Yanko doet net zo vriendelijk en lief tegen andere viervoeters wanneer hij aan de riem loopt.

Yanko kan wel flink trekken aan de riem, en dan met name de eerste meters. Dit doet hij vooral wanneer er andere honden mee wandelen. Wanneer je alleen met Yanko loopt kan hij zich wat beter concentreren en kan je hem met behulp van wat lekkers leren langzamer te lopen. Dit zou dus goed te trainen zijn! Gelukkig is Yanko ook erg leergierig en voedselgericht.

Yanko heeft geen moeite met auto rijden, maar alleen in de bench zitten (dit was in een busje, achterin) vindt hij wel vervelend.

Hoewel Yanko zijn knuffelkont-momentjes heeft, is hij over het algemeen ook erg zelfstandig. Hij zoekt plekjes op in huis om lekker te liggen in zijn up. Soms komt hij bij je voeteneind liggen om toch in de buurt te zijn.

Yanko is lief tegen kinderen, maar met hele kleine kinderen misschien zelfs iets te lief (veel te enthousiast!) Yanko lijkt zelf niet door te hebben hoe groot hij is, en hij kent zijn eigen kracht ook niet. Een begroeting of knuffel van Yanko kan voor een klein kindje een beetje teveel zijn.

Lieve Yanko is gewoon een geweldige hond, en het is onvoorstelbaar dat hij nog geen baasje heeft gevonden..
Helaas voor lieve Yanko heeft hij HD, en dat lijkt de reden te zijn dat hij maar niet gekozen mag worden.

Hoewel Yanko HD heeft is hij ontzettend actief, vrolijk, speels. Hij is erg bewegelijk.
Yanko krijgt medicijnen dus voelt geen pijn, en hij krijgt speciaal voer.

Yanko is een hele lieve hond, waar je een beste vriend aan zou hebben.

Waar is Yanko welkom?

Bent u in hem geïnteresseerd en denkt u dat hij goed in uw situatie past neemt u dan contact op met Jessica Blok, T 06 - 182 15 264 of per email adoptie@ainf.nlVoor meer foto's en informatie zie onze website: website: www.ainf.nl

Contact
Plaats:al in Nederland AINF.NL
Provincie:Utrecht
Aanbieder:ANIMAL IN NEED FOUNDATION
Telefoon:06 - 182 15 264
Klik om een e-mail te sturen naar AINF, betreft hond: Yanko nr.:4562

VINCE AINF.NL (jonge hond)
  Ras: Goedzak
Leeftijd: 1 jr 6 mnd
Plaats: Triple A Marbella in Spanje AINF.NL<
Provincie: Utrecht
Geplaatst: 22/03/2019

Grootte: Groot
Prijs: €325,-

Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Komt het dier uit een asiel?
Toestemming voor herplaatsing?
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Karakteromschrijving
Kijk ook op onze eigen website voor meer info en foto's AINF.NL

Overige informatie over het dier
Vince, onze grote knuffel!

Vince (T 4802) is gevonden met maar liefst 11 broertjes en zusjes in een vuilnisbak..
Ze zaten allemaal onder de flooien. Ze waren toen nog maar een paar manden oud.
In het asiel kregen ze allemaal goede verzorging en voelde ze zich weer lekker jeukvrij.

Inmiddels is Vince groter geworden, maar nog steeds erg jong. Hij is opgegroeid tot een enorme lieve goedzak.
Hij is zeer zachtaardig en rustig qua karakter. Een softie, zo omschrijven ze hem in het asiel.
Gevoelig en lief, dat is Vince.

Vince loopt goed mee aan de riem. Hij maakt zich niet zo gauw druk en is niet gauw gestrest. Hij is heerlijk ontspannen.
Maar Vince is ook erg vrolijk. Hij begroet mensen graag (het liefst met een flinke lik) en laat zich graag even aaien.

Leuke Vince is niet moeilijk. Hij zou enorm genieten van een baasje die leuke dingen met hem zou ondernemen.

Samen wandelen, samen knuffelen.. Een maatje voor het leven.

Wie kan Vince niet uit zijn hoofd krijgen?

Bent u in hem geïnteresseerd en denkt u dat hij goed in uw situatie past neemt u dan contact op met Jessica Blok, T 06 - 182 15 264 of per email adoptie@ainf.nl

Mocht u deze hond geen blijvend huisje kunnen geven maar wel op zou willen vangen wat kans op adoptie vergroot neem dan contact op met: Elma Buijs, T 073 - 52 16 626 of per email opvang@ainf.nl

Voor meer foto's en informatie zie onze website: website: www.ainf.nl

Contact
Plaats:Triple A Marbella in Spanje AINF.NL<
Provincie:Utrecht
Aanbieder:ANIMAL IN NEED FOUNDATION
Telefoon:06-182 152 64
Klik om een e-mail te sturen naar AINF, betreft hond: Vince nr.:4802

TYSON AINF.NL (vriendelijk)
  Ras: Duidelijke baas nodig
Leeftijd: 2 jr
Plaats: Triple A Marbella in Spanje AINF.NL<
Provincie: Utrecht
Geplaatst: 22/03/2019

Grootte: Groot
Prijs: €325,-

Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Komt het dier uit een asiel?
Toestemming voor herplaatsing?
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Karakteromschrijving
Kijk ook op onze eigen website voor meer info en foto's AINF.NL

Overige informatie over het dier
Tyson

Stoere Tyson (T 5101) is in oktober 2018 in het asiel gekomen nadat de politie hem gevonden had op straat. Door het leven op straat heeft hij huidproblemen opgelopen die gelukkig al herstellen.
Hij kijkt alert uit zijn ogen en is een mix tussen een Stafford en een Boxer. Dat zijn rassen met moedige, intelligente en loyale honden die doorgaans vriendelijk zijn voor kinderen, maar wel duidelijke leiding nodig hebben. Tyson is niet gewend om aan de lijn te lopen en trekt. Hij zal nog gecastreerd worden, wat meestal leidt tot een wat kalmer gedrag bij reuen.

Voor honden met een sterk karakter als Tyson zoeken we een baas die al ervaring heeft met honden en heel duidelijk kan zijn in de begeleiding. Bent u zo¬īn baas? Tyson kan uw maatje voor het leven worden.

Bent u in hem geïnteresseerd en denkt u dat hij goed in uw situatie past neemt u dan contact op met Jessica Blok, T 06 - 182 15 264 of per email adoptie@ainf.nl

Mocht u deze hond geen blijvend huisje kunnen geven maar wel op zou willen vangen wat kans op adoptie vergroot neem dan contact op met: Elma Buijs, T 073 - 52 16 626 of per email opvang@ainf.nl

Voor meer foto's en informatie zie onze website: website: www.ainf.nl

Contact
Plaats:Triple A Marbella in Spanje AINF.NL<
Provincie:Utrecht
Aanbieder:ANIMAL IN NEED FOUNDATION
Telefoon:06-182 152 64
Klik om een e-mail te sturen naar AINF, betreft hond: Tyson nr.:5101


<< Vorige    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 80    Volgende >>