Een moment geduld a.u.b.
Pagina wordt ingeladen.


 

info@baasjegezocht.nl

    
ONZE DIEREN Aantal dieren per pagina:              

Hier kunt u bekijken welke dieren aangeboden of gevraagd worden voor herplaatsing.
U kunt de adverteerder een e-mail sturen of bellen voor meer informatie.

Alle deelnemers
Herplaatsers (nat.)
Herplaatsers (int.)
Asielen
Particulieren
Aangeboden
Gevraagd
Uitgebreid zoeken


ACE:DIMAS:9261:HUN MAMA HAD EEN #ACCIDENTJE# GEHAD, EN ZIJ WAREN HET RESULTAAT. (gereserv)
  Ras: Cross Rottweiler
Leeftijd:2 mnd
Plaats: ACE: Dimas en zijn 5 broertjes werden in het dodingstation afgezet door hun baasjes
Provincie: Flevoland
Geplaatst: 01/09/2014

Grootte: Groot
Beharing: Kort
Prijs: €270,-

Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Overige informatie over het dier
ACE: Dimas

Dimas en zijn 5 broertjes werden in het dodingstation afgezet door hun baasjes. Hun mama had een 'accidentje' gehad, en zij waren het resultaat... 6 weken lang hielden ze ze bij hun, met de bedoeling ze te verkopen voor veel geld. Maar dan kregen ze een huidprobleem, ze moesten naar de dierenarts, ze moesten behandeld worden met een product, niet duur, nee, dat niet, maar ze hadden het er allemaal niet voor over, dan brachten ze ze nog liever naar het dodingstation. Dat ze dan waarschijnlijk ingeslapen zouden worden, maak te hen niets uit, zij waren van hun problemen verlost... De 6 broertjes belandden vrijwel onmiddellijk in de dodencel, omdat hun adoptiekansen nihil waren, enkel en alleen door hun huidprobleem, dat, nota bene, heel gemakkelijk te behandelen is... Een van de vrijwilligers daar trok zich het lot van deze lieve, super schattige kapoenen heel hard aan, ze vroeg onze hulp om hen te redden van de dood... En zo geschiedde... Ze worden bij ons behandeld, na amper 2 weken gaat het al veel beter met hen en ze groeien als kool! Het worden sterke, knappe kerels, elk van hen even vriendelijk en sociaal, en even gek van mensen! Ze staan te popelen om aan hun nieuwe leven te beginnen, bij hun nieuwe familie...

Dimas is een mannetje van ca. 2 maanden oud.

Dimas is een grote hond (Cross Rottweiler): hij is ca. 28 cm hoog en weegt ca. 5 kg.

Dimas verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 9261

ACE (Animal Care of Espagna) is een ideŽle organisatie welke als motto heeft:

RED EEN HONDENLEVEN

De kosten voor de adoptie bedragen altijd Ä 270,00 Hiervoor mag en kunt u verwachten:

* Overkomst per vliegtuig vanuit Spanje; * Castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat); * Europees dierenpaspoort; * Inentingen zoals in Spanje gebruikelijk, inclusief rabiŽs, exclusief Weil; * Bloedtest op leishmania, ehrlichia en hartworm (voor info zie onze website) * Pups zijn geŽnt volgens het standaard vaccinatieprogramma. Mogelijk moeten na aankomst nog enkele entingen verricht worden op basis van leeftijd; * Alle honden krijgen een chip, het nummer sta at in het paspoort.

* ACE zorgt voor de registratie van de chip.

In Nederland wordt de chip geregistreerd bij NDG. In BelgiŽ is de registratie van elke hond bij de Belgische Vereniging voor Identificatie en Registratie van Honden - BVIRH - te Brussel, VERPLICHT. Deze registratie wordt in orde gebracht te worden door de organisatie zelf, als dienstverlening naar de adoptant toe en ook ten einde er zeker van kunnen te zijn dat de registratie bij ABIEC Ė BVIRH effectief gebeurt. De registratiekosten zijn in de adoptieprijs inbegrepen.

ACE is een erkende organisatie waarbij vrijwilligers zich inzetten om zwerfhonden in Zuid Spanje welke zijn mishandeld of gedumpt te redden uit dodingstations en door middel van adoptie een kans op een leven in een fijn gezin te geven. ACE zet zich ter plekke in voor betere wetgeving en uitvoering en controle hiervan, zet castratieprogramma's op en geeft educatie over verzorging en omgang met dieren op plaatselijke scholen.

Heeft u interesse in deze of een van onze andere honden? Stuur ons een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals thuissituatie en werktijden. Na ontvangst van uw mailtje nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Alle informatie betreffende de adoptieprocedure kunt u vinden op onze website

www.ace-charity.org

Contact
Plaats:ACE: Dimas en zijn 5 broertjes werden in het dodingstation afgezet door hun baasjes
Provincie:Flevoland
Aanbieder:ACE-CHARITY
Klik om een e-mail te sturen naar ACE-CHARITY

ACE LOTJE REF.NR.9346 ALS DE TERRASDEUR OPENGING KROOP ZE IN ELKAAR...DE AFRAMMELING ZOU WEER KOMEN! (bang en zo lief)
  Ras: Sharpei
Leeftijd:6 mnd
Plaats: SPANJE. LOTJE ...MISHANDELD...AFGESTAAN, DAN TERUGGEEIST... ALS FOKTEEF !!!
Provincie: Noord-Holland
Geplaatst: 01/09/2014

Grootte: Middel
Beharing: Kort
Prijs: €290,-

Kleur
Lichtbruin

Paspoort:
Gechipt:
Toestemming voor herplaatsing?
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Karakteromschrijving
Lotje is nog bang en kijkt zo ongelukkig maar ze is zo intens lief als u even met haar bezig bent !

Overige informatie over het dier
ACE: Lotje
Lotje

Lotje 1

"Sharpei Lotje... eerst afgestaan dan terug geeist... als fokteef..."

Een alarmerende telefoon vertelde me dat er een Sharpei dagelijks een rammeling kreeg en op een terrasje zat, waar ze nauwelijks beweging had.
Daar zat ze sinds ze het als bolletje ergens gekocht hadden! Het "MOOIE" pupje jankte allang niet meer. Als de terrasdeur open ging, kromp ze volledig in elkaar en stak haar snoetje zo diep mogelijk in een hoek, want de rammeling zou weer komen.

Er werd aangebeld en overlegd. Ze dachten er niet aan haar af te staan. Ze had eten en drinken en dat is hier in Spanje genoeg zodat er geen enkele stap gezet moet worden om dit hondje uit deze zieke mensen hun handen te redden. Dus werd er volgehouden... tot ze op een dag zelf aan de deur stonden - met Lotje... Ze gaven het "rot ding" aan ons over!

Een vrijwilliger hield haar bij zich, in opvang... om Lotje een beetje te laten bekomen van de zware mishandelingen die ze dagelijks had ondergaan, maar wat gebeurde er toen...?

Een familielid van die mensen stond aan haar deur, zeggende dat ze de hond terug opeiste. Zij hadden haar cadeau gekregen en zouden er nu mee willen fokken.
Gelukkig had Lotje geen chip en waren wij reeds eigenaar van het moment van afstand, maar hebben toch Lotje van plaats veranderd.

Ze is enorm bang en kijkt zo ongelukkig. "Wat gaat er met me gebeuren?" denkt ze.
Ze is amper 6 maanden oud en zo lief als je even met haar bezig bent.
Enfin, ze is gered en zal een baasje krijgen, die anders zal zijn dan deze "intrieste" mensen...

Lotje is een vrouwtje van ca. 6 maanden oud.

Lotje is een middelgrote hond (Sharpei): zij is ca.45cm hoog en weegt ca.11kg.

Lotje verblijft momenteel in Spanje.

ACE referentie nummer: 9346

ACE (Animal Care of Espagna) is een ideŽle organisatie welke als motto heeft: RED EEN HONDENLEVEN

De kosten voor de adoptie bedragen altijd Ä 290,00
Hiervoor mag en kunt u verwachten:
* Overkomst per vliegtuig vanuit Spanje;
* Castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* Europees dierenpaspoort;
* Inentingen zoals in Spanje gebruikelijk, inclusief rabiŽs, exclusief Weil;
* Bloedtest op leishmania, ehrlichia en hartworm (voor info zie onze web site)
* Pups zijn geŽnt volgens het standaard vaccinatieprogramma. Mogelijk moeten na aankomst nog enkele entingen verricht worden op basis van leeftijd;
* Alle honden krijgen een chip, het nummer staat in het paspoort.
* ACE zorgt voor de registratie van de chip. In Nederland wordt de chip geregistreerd bij Petlook. In BelgiŽ is de registratie van elke hond bij de Belgische Vereniging voor Identificatie en Registratie van Honden - BVIRH - te Brussel, VERPLICHT. Deze registratie wordt in orde gebracht te worden door de organisatie zelf, als dienstverlening naar de adoptant toe en ook ten einde er zeker van kunnen te zijn dat de registratie bij ABIEC Ė BVIRH effectief gebeurt. De registratiekosten zijn in de adoptieprijs inbegrepen.

ACE is een erkende organisatie waarbij vrijwilligers zich inzetten om zwerfhonden in Zuid Spanje welke zijn mishandeld of gedumpt te redden uit dodingstations en door middel van adoptie een kans op een leven in een fijn gezin te geven. ACE zet zich ter plekke in voor betere wetgeving en uitvoering en controle hiervan, zet castratieprogramma's op en geeft educatie over verzorging en omgang met dieren op plaatselijke scholen.

Heeft u interesse in deze of een van onze andere honden? Stuur ons een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals thuissituatie en werktijden. Na ontvangst van uw mailtje nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Alle informatie betreffende de adoptieprocedure kunt u vinden op onze website www.ace-charity.org

Contact
Plaats:SPANJE. LOTJE ...MISHANDELD...AFGESTAAN, DAN TERUGGEEIST... ALS FOKTEEF !!!
Provincie:Noord-Holland
Aanbieder:ACE-CHARITY
Klik om een e-mail te sturen naar ACE-CHARITY

ACE:DECLAN:9260:HUN MAMA HAD EEN 'ACCIDENTJE' GEHAD, EN ZIJ WAREN HET RESULTAAT. (lieverd)
  Ras: Cross Rottweiler
Leeftijd:2 mnd
Plaats: Spanje:Declan en zijn 5 broertjes werden in het dodingstation afgezet door hun baasjes.
Provincie: Flevoland
Geplaatst: 01/09/2014

Grootte: Groot
Beharing: Kort
Prijs: €290,-

Stamboom:
Paspoort:
Gechipt:
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Overige informatie over het dier
ACE: Declan

Declan en zijn 5 broertjes werden in het dodingstation afgezet door hun baasjes. Hun mama had een 'accidentje' gehad, en zij waren het resultaat... 6 weken lang hielden ze ze bij hun, met de bedoeling ze te verkopen voor veel geld. Maar dan kregen ze een huidprobleem, ze moesten naar de dierenarts, ze moesten behandeld worden met een product, niet duur, nee, dat niet, maar ze hadden het er allemaal niet voor over, dan brachten ze ze nog liever naar het dodingstation. Dat ze dan waarschijnlijk ingeslapen zouden worden, maakte hen niets uit, zij waren van hun problemen verlost... De 6 broertjes belandden vrijwel onmiddellijk in de dodencel, omdat hun adoptiekansen nihil waren, enkel en alleen door hun huidprobleem, dat, nota bene, heel gemakkelijk te behandelen is... Een van de vrijwilligers daar trok zich het lot van deze lieve, super schattige kapoenen heel hard aan, ze vroeg onze hulp om hen te redden van de dood... En zo geschiedde... Ze worden bij ons behandeld, na amper 2 weken gaat het al veel beter met hen en ze groeien als kool! Het worden sterke, knappe kerels, elk van hen even vriendelijk en sociaal, en even gek van mensen! Ze staan te popelen om aan hun nieuwe leven te beginnen, bij hun nieuwe familie...

Declan is een mannetje van ca. 2 maanden oud.

Declan is een grote hond (Cross Rottweiler): hij is ca. 30 cm hoog en weegt ca. 7 kg.

Declan verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 9260

ACE (Animal Care of Espagna) is een ideŽle organisatie welke als motto heeft:

RED EEN HONDENLEVEN

De kosten voor de adoptie bedragen altijd Ä 290,00 Hiervoor mag en kunt u verwachten:

* Overkomst per vliegtuig vanuit Spanje; * Castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat); * Europees dierenpaspoort; * Inentingen zoals in Spanje gebruikelijk, inclusief rabiŽs, exclusief Weil; * Bloedtest op leishmania, ehrlichia en hartworm (voor info zie onze website) * Pups zijn geŽnt volgens het standaard vaccinatieprogramma. Mogelijk moeten na aankomst nog enkele entingen verricht worden op basis van leeftijd; * Alle honden krijgen een chip, het nummer sta at in het paspoort.

* ACE zorgt voor de registratie van de chip.

In Nederland wordt de chip geregistreerd bij NDG. In BelgiŽ is de registratie van elke hond bij de Belgische Vereniging voor Identificatie en Registratie van Honden - BVIRH - te Brussel, VERPLICHT. Deze registratie wordt in orde gebracht te worden door de organisatie zelf, als dienstverlening naar de adoptant toe en ook ten einde er zeker van kunnen te zijn dat de registratie bij ABIEC Ė BVIRH effectief gebeurt. De registratiekosten zijn in de adoptieprijs inbegrepen.

ACE is een erkende organisatie waarbij vrijwilligers zich inzetten om zwerfhonden in Zuid Spanje welke zijn mishandeld of gedumpt te redden uit dodingstations en door middel van adoptie een kans op een leven in een fijn gezin te geven. ACE zet zich ter plekke in voor betere wetgeving en uitvoering en controle hiervan, zet castratieprogramma's op en geeft educatie over verzorging en omgang met dieren op plaatselijke scholen.

Heeft u interesse in deze of een van onze andere honden? Stuur ons een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals thuissituatie en werktijden. Na ontvangst van uw mailtje nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Alle informatie betreffende de adoptieprocedure kunt u vinden op onze website

www.ace-charity.org

Contact
Plaats:Spanje:Declan en zijn 5 broertjes werden in het dodingstation afgezet door hun baasjes.
Provincie:Flevoland
Aanbieder:ACE-CHARITY
Klik om een e-mail te sturen naar ACE-CHARITY

ACE:DAVOBAN:HUN MAMA HAD EEN 'ACCIDENTJE' GEHAD, EN ZIJ WAREN HET RESULTAAT. (lieverd)
  Ras: Cross Rottweiler
Leeftijd:2 mnd
Plaats: Spanje:Donovan en zijn 5 broertjes werden in het dodingstation afgezet door hun baasjes
Provincie: Flevoland
Geplaatst: 01/09/2014

Grootte: Groot
Beharing: Kort
Prijs: €290,-

Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Overige informatie over het dier
ACE: Donovan

Donovan en zijn 5 broertjes werden in het dodingstation afgezet door hun baasjes. Hun mama had een 'accidentje' gehad, en zij waren het resultaat... 6 weken lang hielden ze ze bij hun, met de bedoeling ze te verkopen voor veel geld. Maar dan kregen ze een huidprobleem, ze moesten naar de dierenarts, ze moesten behandeld worden met een product, niet duur, nee, dat niet, maar ze hadden het er allemaal niet voor over, dan brachten ze ze nog liever naar het dodingstation. Dat ze dan waarschijnlijk ingeslapen zouden word en, maakte hen niets uit, zij waren van hun problemen verlost... De 6 broertjes belandden vrijwel onmiddellijk in de dodencel, omdat hun adoptiekansen nihil waren, enkel en alleen door hun huidprobleem, dat, nota bene, heel gemakkelijk te behandelen is... Een van de vrijwilligers daar trok zich het lot van deze lieve, super schattige kapoenen heel hard aan, ze vroeg onze hulp om hen te redden van de dood... En zo geschiedde... Ze worden bij ons behandeld, na amper 2 weken gaat het al veel beter met hen en ze groeien als kool! Het worden sterke, knappe kerels, elk van hen even vriendelijk en sociaal, en even gek van mensen! Ze staan te popelen om aan hun nieuwe leven te beginnen, bij hun nieuwe familie...

Donovan is een mannetje van ca. 2 maanden oud.

Donovan is een grote hond (Cross Rottweiler): hij is ca. 30 cm hoog en weegt ca. 7 kg.

Donovan verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 9259

ACE (Animal Care of Espagna) is een ideŽle organisatie welke als motto heeft:

RED EEN HONDENLEVEN

De kosten voor de adoptie bedragen altijd Ä 270,00 Hiervoor mag en kunt u verwachten:

* Overkomst per vliegtuig vanuit Spanje; * Castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat); * Europees dierenpaspoort; * Inentingen zoals in Spanje gebruikelijk, inclusief rabiŽs, exclusief Weil; * Bloedtest op leishmania, ehrlichia en hartworm (voor info zie onze website) * Pups zijn geŽnt volgens het standaard vaccinatieprogramma. Mogelijk moeten na aankomst nog enkele entingen verricht worden op basis van leeftijd; * Alle honden krijgen een chip, het nummer sta at in het paspoort.

* ACE zorgt voor de registratie van de chip.

In Nederland wordt de chip geregistreerd bij NDG. In BelgiŽ is de registratie van elke hond bij de Belgische Vereniging voor Identificatie en Registratie van Honden - BVIRH - te Brussel, VERPLICHT. Deze registratie wordt in orde gebracht te worden door de organisatie zelf, als dienstverlening naar de adoptant toe en ook ten einde er zeker van kunnen te zijn dat de registratie bij ABIEC Ė BVIRH effectief gebeurt. De registratiekosten zijn in de adoptieprijs inbegrepen.

ACE is een erkende organisatie waarbij vrijwilligers zich inzetten om zwerfhonden in Zuid Spanje welke zijn mishandeld of gedumpt te redden uit dodingstations en door middel van adoptie een kans op een leven in een fijn gezin te geven. ACE zet zich ter plekke in voor betere wetgeving en uitvoering en controle hiervan, zet castratieprogramma's op en geeft educatie over verzorging en omgang met dieren op plaatselijke scholen.

Heeft u interesse in deze of een van onze andere honden? Stuur ons een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals thuissituatie en werktijden. Na ontvangst van uw mailtje nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Alle informatie betreffende de adoptieprocedure kunt u vinden op onze website

www.ace-charity.org

Contact
Plaats:Spanje:Donovan en zijn 5 broertjes werden in het dodingstation afgezet door hun baasjes
Provincie:Flevoland
Aanbieder:ACE-CHARITY
Klik om een e-mail te sturen naar ACE-CHARITY

ACE LOA REF.NR. 8563, SPEELS EN ACTIEF HONDJE; HET PERFECTE SPEELKAMARAATJE VOOR KINDEREN. (sociale knuffel)
  Ras: Bodeguero
Leeftijd:1 jr
Plaats: Spanje. Bekijk ook haar filmpjes (bij meer informatie).
Provincie: Noord-Holland
Geplaatst: 01/09/2014

Grootte: Middel
Beharing: Kort
Prijs: €290,-

Kleur
Driekleur

Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Toestemming voor herplaatsing?
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Karakteromschrijving
Speels, actief hondje, sociaal met andere honden, goed met kinderen en bovendien nog een grote knuffel. Ze is nog jong en zal zich snel aanpassen aan haar nieuwe familie.

Overige informatie over het dier
ACE Loa

Loa

Loa 1

Loa en Marante, broer en zus, werden door een Spaans gezin aangekocht om hun kinderen te vermaken maar het nieuwe was er snel af... dus werden ze gedumpt in de paardenstallen. Het zijn twee speelse actieve hondjes, heel sociaal met andere honden en perfecte speelkameraden voor kinderen. Hierbij zijn ze nog grote knuffelaars ook, echt twee schatjes, niet te doen...
Het zijn de gemakkelijke foxjes van vroeger, daar kun je ze mee vergelijken, goede wakertjes, speels en gek met kinderen, en gemakkelijk in onderhoud met hun korte vachtjes.
Loa is nog een jong meisje die vlotjes alles zal aanleren en zich vlug zal aanpassen in haar nieuwe familie... als dat zou kunnen ?

Loa is een vrouwtje van ca.1 jaar oud.

Loa is een kleine hond (Bodeguero): zij is ca. 37cm hoog en weegt ca. 5 kg.

Loa verblijft momenteel in Spanje.

ACE ref.nr.:8563Loa en Morante op youtube:ACE (Animal Care of Espagna) is een ideŽle organisatie welke als motto heeft: RED EEN HONDENLEVEN

De kosten voor de adoptie bedragen altijd euro; 290,00
Hiervoor mag en kunt u verwachten:
* Overkomst per vliegtuig vanuit Spanje;
* Castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* Europees dierenpaspoort;
* Inentingen zoals in Spanje gebruikelijk, inclusief rabiŽs, exclusief Weil;
* Bloedtest op leishmania, ehrlichia en hartworm (voor info zie onze website)
* Pups zijn geŽnt volgens het standaard vaccinatieprogramma. Mogelijk moeten na aankomst nog enkele entingen verricht worden op basis van leeftijd;
* Alle honden krijgen een chip, het nummer staat in het paspoort.
* ACE zorgt voor de registratie van de chip.
In Nederland wordt de chip geregistreerd bij Petlook. In BelgiŽ is de registratie van elke hond bij de Belgische Vereniging voor Identificatie en Registratie van Honden - BVIRH - te Brussel, VERPLICHT. Deze registratie wordt in orde gebracht te worden door de organisatie zelf, als dienstverlening naar de adoptant toe en ook ten einde er zeker van kunnen te zijn dat de registratie bij ABIEC Ė BVIRH effectief gebeurt. De registratiekosten zijn in de adoptieprijs inbegrepen.

ACE is een erkende organisatie waarbij vrijwilligers zich inzetten om zwerfhonden in Zuid Spanje welke zijn mishandeld of gedumpt te redden uit dodingstations en door middel van adoptie een kans op een leven in een fijn gezin te geven. ACE zet zich ter plekke in voor betere wetgeving en uitvoering en controle hiervan, zet castratieprogramma's op en geeft educatie over verzorging en omgang met dieren op plaatselijke scholen.

Heeft u interesse in deze of een van onze andere honden? Stuur ons een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals thuissituatie en werktijden. Na ontvangst van uw mailtje nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Alle informatie betreffende de adoptieprocedure kunt u vinden op onze website www.ace-charity.org

Contact
Plaats:Spanje. Bekijk ook haar filmpjes (bij meer informatie).
Provincie:Noord-Holland
Aanbieder:ACE-CHARITY
Klik om een e-mail te sturen naar ACE-CHARITY

ACE MANOLI-9195 WERKELIJK EEN DROOM VAN EEN HOND@ (mix)
  Ras: Manoli op YouTube!!
Leeftijd:1 jr
Plaats: SPANJE MANOLI, FANTASTISCHE SUPERLIEVE SCHAT, EEN TOPPERTJE, HAAR FILMPJE SPREEKT VOOR ZICH!!
Provincie: Overijssel
Geplaatst: 01/09/2014

Grootte: Groot
Prijs: €270,-

Kleur
Zie YouTube en meerdere foto`s op de website van ACE

Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Karakteromschrijving
LEES OMSCHRIJVING

Overige informatie over het dier
Manoli is nog geen jaartje oud kunnen worden en heeft reeds een nestje pupjes moeten baren... Nu is ze bij ons en deze Spaanse tragedie gaat haar niet meer overkomen. Manoli is een verschrikkelijk lieve dame, heel sociaal en onderdanig, zowel voor andere honden als voor ons. Wie zijn huis en zijn hart zal openstellen voor deze gigantische schat, zal met Manoli een droom van een hond hebben... Wie beloont deze jonge meid met een waanzinnig gelukkig leventje, want minder verdient zij niet...een toppertje ! Bijgevoegd filmpje spreekt voor zichzelf : Manoli op youtube

Manoli is een vrouwtje van ca. 1 maanden oud.

Manoli is een grote hond (Cross ): zij is ca. 55m cm hoog en weegt ca. 16 kg.

Manoli verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 9195

ACE (Animal Care of Espagna) is een ideŽle organisatie welke als motto heeft:

RED EEN HONDENLEVEN

De kosten voor de adoptie bedragen altijd Ä 270,00

Hiervoor mag en kunt u verwachten:
* Overkomst per vliegtuig vanuit Spanje;
* Castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* Europees dierenpaspoort;
* Inentingen zoals in Spanje gebruikelijk, inclusief rabiŽs, exclusief Weil;
* Bloedtest op leishmania, ehrlichia en hartworm (voor info zie onze website)
* Pups zijn geŽnt volgens het standaard vaccinatieprogramma. Mogelijk moeten na aankomst nog enkele entingen verricht worden op basis van leeftijd;
* Alle honden krijgen een chip, het nummer staat in het pas poort.
* ACE zorgt voor de registratie van de chip.

In Nederland wordt de chip geregistreerd bij Petlook.

In BelgiŽ is de registratie van elke hond bij de Belgische Vereniging voor Identificatie en Registratie van Honden - BVIRH - te Brussel, VERPLICHT.

Deze registratie wordt in orde gebracht te worden door de organisatie zelf, als dienstverlening naar de adoptant toe en ook ten einde er zeker van kunnen te zijn dat de registratie bij ABIEC Ė BVIRH effectief gebeurt.

De registratiekosten zijn in de adoptieprijs inbegrepen.

ACE is een erkende organisatie waarbij vrijwilligers zich inzetten om zwerfhonden in Zuid Spanje welke zijn mishandeld of gedumpt te redden uit dodingstations en door middel van adoptie een kans op een leven in een fijn gezin te geven.

ACE zet zich ter plekke in voor betere wetgeving en uitvoering en controle hiervan, zet castratieprogramma's op en geeft educatie over verzorging en omgang met dieren op plaatselijke scholen.

Heeft u interesse in deze of een van onze andere honden? Stuur ons een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals thuissituatie en werktijden.

Na ontvangst van uw mailtje nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Alle informatie betreffende de adoptieprocedure kunt u vinden op onze website www.ace-charity.org

Contact
Plaats:SPANJE MANOLI, FANTASTISCHE SUPERLIEVE SCHAT, EEN TOPPERTJE, HAAR FILMPJE SPREEKT VOOR ZICH!!
Provincie:Overijssel
Aanbieder:ACE-CHARITY
Telefoon:06-34617763
Klik om een e-mail te sturen naar ACE-CHARITY


ACE:DUDU:9258;DE 6 BROERTJES BELANDDEN VRIJWEL ONMIDDELLIJK IN DE DODENCEL (lieverd)
  Ras: Cross Rottweiler
Leeftijd: 2 mnd
Plaats: Spanje:Dudu en zijn 5 broertjes werden in het dodingstation afgezet door hun baasjes
Provincie: Flevoland
Geplaatst: 01/09/2014

Grootte: Groot
Beharing: Kort
Prijs: €290,-

Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Overige informatie over het dier
ACE: Dudu

Dudu en zijn 5 broertjes werden in het dodingstation afgezet door hun baasjes. Hun mama had een 'accidentje' gehad, en zij waren het resultaat... 6 weken lang hielden ze ze bij hun, met de bedoeling ze te verkopen voor veel geld. Maar dan kregen ze een huidprobleem, ze moesten naar de dierenarts, ze moesten behandeld worden met een product, niet duur, nee, dat niet, maar ze hadden het er allemaal niet voor over, dan brachten ze ze nog liever naar het dodingstation. Dat ze dan waarschijnlijk ingeslapen zouden worden, maakte h en niets uit, zij waren van hun problemen verlost... De 6 broertjes belandden vrijwel onmiddellijk in de dodencel, omdat hun adoptiekansen nihil waren, enkel en alleen door hun huidprobleem, dat, nota bene, heel gemakkelijk te behandelen is... Een van de vrijwilligers daar trok zich het lot van deze lieve, super schattige kapoenen heel hard aan, ze vroeg onze hulp om hen te redden van de dood... En zo geschiedde... Ze worden bij ons behandeld, na amper 2 weken gaat het al veel beter met hen en ze groeien als kool! Het worden sterke, knappe kerels, elk van hen even vriendelijk en sociaal, en even gek van mensen! Ze staan te popelen om aan hun nieuwe leven te beginnen, bij hun nieuwe familie...

Dudu is een mannetje van ca. 2 maanden oud.

Dudu is een grote hond (Cross Rottweiler): hij is ca. 27 cm hoog en weegt ca. 5 kg.

Dudu verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 9258

ACE (Animal Care of Espagna) is een ideŽle organisatie welke als motto heeft:

RED EEN HONDENLEVEN

De kosten voor de adoptie bedragen altijd Ä 290,00 Hiervoor mag en kunt u verwachten:

* Overkomst per vliegtuig vanuit Spanje; * Castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat); * Europees dierenpaspoort; * Inentingen zoals in Spanje gebruikelijk, inclusief rabiŽs, exclusief Weil; * Bloedtest op leishmania, ehrlichia en hartworm (voor info zie onze website) * Pups zijn geŽnt volgens het standaard vaccinatieprogramma. Mogelijk moeten na aankomst nog enkele entingen verricht worden op basis van leeftijd; * Alle honden krijgen een chip, het nummer sta at in het paspoort.

* ACE zorgt voor de registratie van de chip.

In Nederland wordt de chip geregistreerd bij NDG. In BelgiŽ is de registratie van elke hond bij de Belgische Vereniging voor Identificatie en Registratie van Honden - BVIRH - te Brussel, VERPLICHT. Deze registratie wordt in orde gebracht te worden door de organisatie zelf, als dienstverlening naar de adoptant toe en ook ten einde er zeker van kunnen te zijn dat de registratie bij ABIEC Ė BVIRH effectief gebeurt. De registratiekosten zijn in de adoptieprijs inbegrepen.

ACE is een erkende organisatie waarbij vrijwilligers zich inzetten om zwerfhonden in Zuid Spanje welke zijn mishandeld of gedumpt te redden uit dodingstations en door middel van adoptie een kans op een leven in een fijn gezin te geven. ACE zet zich ter plekke in voor betere wetgeving en uitvoering en controle hiervan, zet castratieprogramma's op en geeft educatie over verzorging en omgang met dieren op plaatselijke scholen.

Heeft u interesse in deze of een van onze andere honden? Stuur ons een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals thuissituatie en werktijden. Na ontvangst van uw mailtje nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Alle informatie betreffende de adoptieprocedure kunt u vinden op onze website

www.ace-charity.org

Contact
Plaats:Spanje:Dudu en zijn 5 broertjes werden in het dodingstation afgezet door hun baasjes
Provincie:Flevoland
Aanbieder:ACE-CHARITY
Telefoon:0527-240567
Klik om een e-mail te sturen naar ACE-CHARITY

ACE LUCIANOS REF.NR.7262 WERD VEEL TE HARD AANGEPAKT EN AAN DE KANT GEZET OMDAT HIJ NIET WILDE JAGEN (rustig en lief)
  Ras: Podenco
Leeftijd: 5 jr
Plaats: Spanje, zijn prachtige inborst is veel te zacht om te doden of te jagen.
Provincie: Noord-Holland
Geplaatst: 01/09/2014

Grootte: Groot
Beharing: Kort
Prijs: €290,-

Kleur
Lichtbruin

Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Toestemming voor herplaatsing?
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Karakteromschrijving
Lucianos werd flink aangepakt door zijn vorige baas, gevolg: hij is nu bang voor de mens. Hij toont absoluut geen agressie maar heeft iemand nodig die hem begrijpt en langzaam wil helpen te ontdooien.

Overige informatie over het dier
ACE: Lucianos

Lucianos

Lucianos 1

Wie een rustige en lieve metgezel wil moet aan Lucianos denken... Voor de jacht was hij niet geschikt en werd daarom dan ook aan de deur gezet.
Zijn inborst is veel te zacht om te doden of om te jagen en dat is waarschijnlijk de reden dat zijn baas, een jager, hem zo flink aanpakte...met als gevolg dat Lucianos nu bang is van 'de mens'. Hij is zeker geen angstbijter en toont geen agressie maar heeft iemand nodig die hem begrijpt en hem langzaam wil helpen ontdooien en openbloeien...wat zal hij dan gelukkig zijn...
Met andere honden is Lucianos perfect, trekt zich aan hen op en imiteert hun gedrag. Hij kent en begrijpt de taal van de honden.
Momenteel is Lucianos nog bang van de mens, laat zich niet makkelijk strelen maar duikt weg van angst. Mensen met geduld en liefde voor hem, krijgen hier beslist een tophond aan. Wie wil op een zachte en begripvolle manier dit Podencootje uit zijn wereld halen ?
U gaat er achteraf de meest toegewijde en dankbare vriend aan overhouden...zeker weten... Wie geeft dit hondje met weinig kans....die ene, gouden kans...?

Lucianos is een mannetje van ca. 5 jaar oud.
Lucianos is een grote hond (Podenco): hij is ca. 50 cm hoog en weegt ca. 16 kg.
Lucianos verblijft momenteel in Spanje
ACE referentie nummer: 7262
ACE (Animal Care of Espagna) is een ideŽle organisatie welke als motto heeft: RED EEN HONDENLEVEN

De kosten voor de adoptie bedragen altijd Ä 290,00
Hiervoor mag en kunt u verwachten:
* Overkomst per vliegtuig vanuit Spanje;
* Castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* Europees dierenpaspoort;
* Inentingen zoals in Spanje gebruikelijk, inclusief rabiŽs, exclusief Weil;
* Bloedtest op leishmania, ehrlichia en hartworm (voor info zie onze website)
* Pups zijn geŽnt volgens het standaard vaccinatieprogramma. Mogelijk moeten na aankomst nog enkele entingen verricht worden op basis van leeftijd;
* Alle honden krijgen een chip, het nummer staat in het paspoort.
* ACE zorgt voor de registratie van de chip.
In Nederland wordt de chip geregistreerd bij Petlook.
In BelgiŽ is de registratie van elke hond bij de Belgische Vereniging voor Identificatie en Registratie van Honden - BVIRH - te Brussel, VERPLICHT. Deze registratie wordt in orde gebracht te worden door de organisatie zelf, als dienstverlening naar de adoptant toe en ook ten einde er zeker van kunnen te zijn dat de registratie bij ABIEC Ė BVIRH effectief gebeurt. De registratiekosten zijn in de adoptieprijs inbegrepen.

ACE is een erkende organisatie waarbij vrijwilligers zich inzetten om zwerfhonden in Zuid Spanje welke zijn mishandeld of gedumpt te redden uit dodingstations en door middel van adoptie een kans op een leven in een fijn gezin te geven. ACE zet zich ter plekke in voor betere wetgeving en uitvoering en controle hiervan, zet castratieprogramma's op en geeft educatie over verzorging en omgang met dieren op plaatselijke scholen.

Heeft u interesse in deze of een van onze andere honden? Stuur ons een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals thuissituatie en werktijden. Na ontvangst van uw mailtje nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Alle informatie betreffende de adoptieprocedure kunt u vinden op onze website www.ace-charity.org

Contact
Plaats:Spanje, zijn prachtige inborst is veel te zacht om te doden of te jagen.
Provincie:Noord-Holland
Aanbieder:ACE-CHARITY
Klik om een e-mail te sturen naar ACE-CHARITY

ACE PUP MAMI-LOO-9225 SUPERLIEVE LABRADORMIX, LEES HAAR OMSCHRIJVING! (xlabrador/pod.)
  Ras: GEEF HAAR EEN KANS!!
Leeftijd: 5 mnd
Plaats: SPANJE PUP MAMI LOO PRACHTIG MEISKE, VROLIJK, GOEDLACHS EEN SUPERKNUFFEL!
Provincie: Overijssel
Geplaatst: 01/09/2014

Grootte: Middel
Prijs: €290,-

Kleur
Zie foto, s en meerdere foto`s op de ACE site

Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Karakteromschrijving
LEES OMSCHRIJVING

Overige informatie over het dier
ACE: Mami Loo

Mami Loo, een prachtige meid, opgewekt, vrolijk, altijd goedlachs... Ze werd om een ons onbekende reden op straat achtergelaten, maar werd gelukkig intijds gered door iemand met een hart voor dieren. Ze bleek geen chip te hebben, maar er is niemand naar haar komen vragen, niet bij ons, niet bij andere asielen of dodingstations. Ongelofelijk dat mensen zo harteloos kunnen zijn en een jong hondje, dat niet weet hoe ze voor zichzelf moet zorgen, zomaar op straat kunnen zetten... Mami Loo lijkt het zich niet al te erg meer aan te trekken, zij richt zich op de toekomst en geniet van iedere dag! Ze is sociaal met jan en alleman, komt je kwispelend begroeten en speelt nadien weer rustig met haar vriendjes... Een schat van een hond, die haar gouden mandje dubbel en dik verdient! Mami Loo is een vrouwtje van ca. 5 maanden oud.

Mami Loo is een middelgrote hond (Cross Labrador x Poden co): zij is ca. 32 cm hoog en weegt ca. 6 kg.

Mami Loo verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 9225

ACE (Animal Care of Espagna) is een ideŽle organisatie welke als motto heeft:

RED EEN HONDENLEVEN

De kosten voor de adoptie bedragen altijd Ä 270,00 Hiervoor mag en kunt u verwachten:

* Overkomst per vliegtuig vanuit Spanje; * Castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat); * Europees dierenpaspoort; * Inentingen zoals in Spanje gebruikelijk, inclusief rabiŽs, exclusief Weil; * Bloedtest op leishmania, ehrlichia en hartworm (voor info zie onze website) * Pups zijn geŽnt volgens het standaard vaccinatieprogramma. Mogelijk moeten na aankomst nog enkele entingen verricht worden op basis van leeftijd; * Alle honden krijgen een chip, het nummer staat in het paspoort.

* ACE zorgt voor de registratie van de chip.

In Nederland wordt d e chip geregistreerd bij NDG. In BelgiŽ is de registratie van elke hond bij de Belgische Vereniging voor Identificatie en Registratie van Honden - BVIRH - te Brussel, VERPLICHT. Deze registratie wordt in orde gebracht te worden door de organisatie zelf, als dienstverlening naar de adoptant toe en ook ten einde er zeker van kunnen te zijn dat de registratie bij ABIEC Ė BVIRH effectief gebeurt. De registratiekosten zijn in de adoptieprijs inbegrepen.

ACE is een erkende organisatie waarbij vrijwilligers zich inzetten om zwerfhonden in Zuid Spanje welke zijn mishandeld of gedumpt te redden uit dodingstations en door middel van adoptie een kans op een leven in een fijn gezin te geven. ACE zet zich ter plekke in voor betere wetgeving en uitvoering en controle hiervan, zet castratieprogramma's op en geeft educatie over verzorging en omgang met dieren op plaatselijke scholen.

Heeft u interesse in deze of een van onze andere honden? Stuur ons een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals thuissituatie en werktijden. Na ontvangst van uw mailtje nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Alle informatie betreffende de adoptieprocedure kunt u vinden op onze website www.ace-charity.org

Contact
Plaats:SPANJE PUP MAMI LOO PRACHTIG MEISKE, VROLIJK, GOEDLACHS EEN SUPERKNUFFEL!
Provincie:Overijssel
Aanbieder:ACE-CHARITY
Telefoon:06-34617763
Klik om een e-mail te sturen naar ACE-CHARITY

ACE LILLY REF.NR. 6896, LIEVE PODENCO OP ZOEK NAAR EEN EIGEN BAASJE (mooie meid)
  Ras: Podenco
Leeftijd: 3 jr
Plaats: Spanje, arme schat werd uit de auto gegooid en brak haar pootje...Bekijk ook haar filmpje.
Provincie: Noord-Holland
Geplaatst: 01/09/2014

Grootte: Groot
Beharing: Kort
Prijs: €290,-

Kleur
Bruin

Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Toestemming voor herplaatsing?
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Karakteromschrijving
Lilly is op zoek naar een lieve baas die haar in de armen sluit.

Overige informatie over het dier
ACE: Lilly

Lilly

Lilly 1

Fabienne vertelt Lilly haar verhaal, wie breit hier graag een happy-end aan... ?

Het was dezelfde jongen als altijd...elke drie, vier weken staat hij er met een hond...ergens gevonden, ergens van een jager, altijd heeft hij een verhaal bij en we hebben al elke keer de honden aangenomen... Dit keer zaten we zo vol dat we hem vroegen het op een andere plaats te proberen.

We hadden die dag 18 honden binnengekregen van een beetje overal en wilde even tijd om plaats te maken. Dat nam hij ons erg kwalijk en begon te schelden, waarop hij vertrok en met harde woorden en sjirpende banden wegreed. Dat was het ergste niet : terwijl ie wegreed, gooide hij de hond uit het raam. Het arme hondje kwam met een klap op de weg terecht, bleef even liggen en rende dan weg de bergen in...

Wij zijn dagen en dagen bezig geweest haar bij ons te krijgen, maar ze doolde rond in de buurt, tot we vorige week van iemand een hondenval konden lenen en ja hoor : 's avonds laat, zat Lilly erin, doodsbang en in kramp. We hebben haar dan meegenomen. Ze heeft een gebroken pootje - waarschijnlijk van de val uit de auto, dat wordt nu allemaal nagekeken en dan kan zij rustig aan toegroeien naar een warme thuis...ergens ...als Podenco zijnde met hangende oortjes dit keer...ver weg van hier...

Lilly is een vrouwtje van ca. 3 jaar oud.

Lilly is een grote hond (Cross Podenco): zij is ca. 52 cm hoog en weegt ca. 13 kg.

Lilly verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 6896ACE (Animal Care of Espagna) is een ideŽle organisatie welke als motto heeft:

RED EEN HONDENLEVEN

De kosten voor de adoptie bedragen altijd Ä 290,00 Hiervoor mag en kunt u verwachten:

* Overkomst per vliegtuig vanuit Spanje; * Castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat); * Europees dierenpaspoort; * Inentingen zoals in Spanje gebruikelijk, inclusief rabiŽs, exclusief Weil; * Bloedtest op leishmania, ehrlichia en hartworm (voor info zie onze website) * Pups zijn geŽnt volgens het standaard vaccinatieprogramma. Mogelijk moeten na aankomst nog enkele entingen verricht worden op basis van leeftijd;

* Alle honden krijgen een chip, het nummer staat in het paspoort. * ACE zorgt voor de registratie van de chip.

In Nederland wordt de chip geregistreerd bij Petlook. In BelgiŽ is de registratie van elke hond bij de Belgische Vereniging voor Identificatie en Registratie van Honden - BVIRH - te Brussel, VERPLICHT. Deze registratie wordt in orde gebracht te worden door de organisatie zelf, als dienstverlening naar de adoptant toe en ook ten einde er zeker van kunnen te zijn dat de registratie bij ABIEC Ė BVIRH effectief gebeurt. De registratiekosten zijn in de adoptieprijs van 290 euro, inbegrepen.

ACE is een erkende organisatie waarbij vrijwilligers zich inzetten om zwerfhonden in Zuid Spanje welke zijn mishandeld of gedumpt te redden uit dodingstations en door middel van adoptie een kans op een leven in een fijn gezin te geven.

ACE zet zich ter plekke in voor betere wetgeving en uitvoering en controle hiervan, zet castratieprogramma's op en geeft educatie over verzorging en omgang met dieren op plaatselijke scholen.

Heeft u interesse in deze of een van onze andere honden? Stuur ons een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals thuissituatie en werktijden.

Na ontvangst van uw mailtje nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Alle informatie betreffende de adoptieprocedure kunt u vinden op onze website www.ace-charity.org

Contact
Plaats:Spanje, arme schat werd uit de auto gegooid en brak haar pootje...Bekijk ook haar filmpje.
Provincie:Noord-Holland
Aanbieder:ACE-CHARITY
Klik om een e-mail te sturen naar ACE-CHARITY

ACE:DARTAGAN:9257:DE 6 BROERTJES BELANDDEN VRIJWEL ONMIDDELLIJK IN DE DODENCEL, (lieverd)
  Ras: Cross Rottweiler
Leeftijd: 2 mnd
Plaats: Spanje:Dartagnan en zijn 5 broertjes werden in het dodingstation afgezet door hun baasjes
Provincie: Flevoland
Geplaatst: 01/09/2014

Grootte: Groot
Beharing: Kort
Prijs: €290,-

Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Overige informatie over het dier
ACE: Dartagnan

Dartagnan en zijn 5 broertjes werden in het dodingstation afgezet door hun baasjes. Hun mama had een 'accidentje' gehad, en zij waren het resultaat... 6 weken lang hielden ze ze bij hun, met de bedoeling ze te verkopen voor veel geld. Maar dan kregen ze een huidprobleem, ze moesten naar de dierenarts, ze moesten behandeld worden met een product, niet duur, nee, dat niet, maar ze hadden het er allemaal niet voor over, dan brachten ze ze nog liever naar het dodingstation. Dat ze dan waarschijnlijk ingeslapen zou den worden, maakte hen niets uit, zij waren van hun problemen verlost... De 6 broertjes belandden vrijwel onmiddellijk in de dodencel, omdat hun adoptiekansen nihil waren, enkel en alleen door hun huidprobleem, dat, nota bene, heel gemakkelijk te behandelen is... Een van de vrijwilligers daar trok zich het lot van deze lieve, super schattige kapoenen heel hard aan, ze vroeg onze hulp om hen te redden van de dood... En zo geschiedde... Ze worden bij ons behandeld, na amper 2 weken gaat het al veel beter met hen en ze groeien als kool! Het worden sterke, knappe kerels, elk van hen even vriendelijk en sociaal, en even gek van mensen! Ze staan te popelen om aan hun nieuwe leven te beginnen, bij hun nieuwe familie...

Dartagnan is een mannetje van ca. 2 maanden oud.

Dartagnan is een grote hond (Cross Rottweiler): hij is ca. 28 cm hoog en weegt ca. 5 kg.

Dartagnan verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 9257

ACE (Animal Care of Espagna) is een ideŽle organisatie welke als motto heeft:

RED EEN HONDENLEVEN

De kosten voor de adoptie bedragen altijd Ä 290,00 Hiervoor mag en kunt u verwachten:

* Overkomst per vliegtuig vanuit Spanje; * Castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat); * Europees dierenpaspoort; * Inentingen zoals in Spanje gebruikelijk, inclusief rabiŽs, exclusief Weil; * Bloedtest op leishmania, ehrlichia en hartworm (voor info zie onze website) * Pups zijn geŽnt volgens het standaard vaccinatieprogramma. Mogelijk moeten na aankomst nog enkele entingen verricht worden op basis van leeftijd; * Alle honden krijgen een chip, het nummer sta at in het paspoort.

* ACE zorgt voor de registratie van de chip.

In Nederland wordt de chip geregistreerd bij NDG. In BelgiŽ is de registratie van elke hond bij de Belgische Vereniging voor Identificatie en Registratie van Honden - BVIRH - te Brussel, VERPLICHT. Deze registratie wordt in orde gebracht te worden door de organisatie zelf, als dienstverlening naar de adoptant toe en ook ten einde er zeker van kunnen te zijn dat de registratie bij ABIEC Ė BVIRH effectief gebeurt. De registratiekosten zijn in de adoptieprijs inbegrepen.

ACE is een erkende organisatie waarbij vrijwilligers zich inzetten om zwerfhonden in Zuid Spanje welke zijn mishandeld of gedumpt te redden uit dodingstations en door middel van adoptie een kans op een leven in een fijn gezin te geven. ACE zet zich ter plekke in voor betere wetgeving en uitvoering en controle hiervan, zet castratieprogramma's op en geeft educatie over verzorging en omgang met dieren op plaatselijke scholen.

Heeft u interesse in deze of een van onze andere honden? Stuur ons een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals thuissituatie en werktijden. Na ontvangst van uw mailtje nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Alle informatie betreffende de adoptieprocedure kunt u vinden op onze website

www.ace-charity.org

Contact
Plaats:Spanje:Dartagnan en zijn 5 broertjes werden in het dodingstation afgezet door hun baasjes
Provincie:Flevoland
Aanbieder:ACE-CHARITY
Klik om een e-mail te sturen naar ACE-CHARITY

ACE LUCRECIA REF.NR. 6872, NIEMAND KEEK NAAR HAAR OM; NU WIL ZE GRAAG HAAR EIGEN BAASJE. (schattig meisje)
  Ras: Bodeguero, boerenfox
Leeftijd: 3 jr
Plaats: Spanje, op straat gezet, overal geschopt en weggejaagd. Zoekt nu een huisje waar ze wel welkom is.
Provincie: Noord-Holland
Geplaatst: 01/09/2014

Grootte: Middel
Beharing: Kort
Prijs: €290,-

Kleur
Driekleur

Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Toestemming voor herplaatsing?
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Karakteromschrijving
Leuk en vrolijk meisje, dat door iedereen graag gezien wordt. Een warm mandje, omringd worden met liefde en gezelligheid; het zou een wereld van verschil maken voor dit hondje.

Overige informatie over het dier
ACE: Lucrecia

Lucrecia 1

Lucrecia

Toen we Lucrecia enkele weken geleden tegen kwamen op straat, was ze een totaal andere hond dan vandaag... Haar baasje had haar daar achtergelaten, niet zo heel lang geleden, en zij was doodsbang...

Ze was alleen, zwanger, vel over been en ze verschool zich onder een vuilcontainer... Mensen waren niet lief tegen haar, ze joegen haar weg, schopten haar, niemand keek naar haar om... Nu is ze veilig bij ons, ze heeft haar eigen mandje, ze krijgt elke dag haar eten en iedereen ziet haar graag! Nu is ze een gelukkige Bodeguero... Maar wat ons nog gelukkiger zou maken is dat ze ergens bij een leuke familie een warm mandje zou krijgen, de hele dag omringd door liefde en gezelligheid! Een wereld van verschil met wat ze tot nu toe gekend heeft!

Lucrecia is een vrouwtje van ca. 3 jaar oud.

Lucrecia is een middelgrote hond (Bodeguero): zij is ca. 43 cm hoog en weegt ca. 10 kg.

Lucrecia verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 6872

ACE (Animal Care of Espagna) is een ideŽle organisatie welke als motto heeft: RED EEN HONDENLEVEN

De kosten voor de adoptie bedragen altijd euro; 290,00
Hiervoor mag en kunt u verwachten:
* Overkomst per vliegtuig vanuit Spanje;
* Castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* Europees dierenpaspoort;
* Inentingen zoals in Spanje gebruikelijk, inclusief rabiŽs, exclusief Weil;
* Bloedtest op leishmania, ehrlichia en hartworm (voor info zie onze website)
* Pups zijn geŽnt volgens het standaard vaccinatieprogramma. Mogelijk moeten na aankomst nog enkele entingen verricht worden op basis van leeftijd;
* Alle honden krijgen een chip, het nummer staat in het paspoort.
* ACE zorgt voor de registratie van de chip.
In Nederland wordt de chip geregistreerd bij Petlook. In BelgiŽ is de registratie van elke hond bij de Belgische Vereniging voor Identificatie en Registratie van Honden - BVIRH - te Brussel, VERPLICHT. Deze registratie wordt in orde gebracht te worden door de organisatie zelf, als dienstverlening naar de adoptant toe en ook ten einde er zeker van kunnen te zijn dat de registratie bij ABIEC Ė BVIRH effectief gebeurt. De registratiekosten zijn in de adoptieprijs inbegrepen.

ACE is een erkende organisatie waarbij vrijwilligers zich inzetten om zwerfhonden in Zuid Spanje welke zijn mishandeld of gedumpt te redden uit dodingstations en door middel van adoptie een kans op een leven in een fijn gezin te geven. ACE zet zich ter plekke in voor betere wetgeving en uitvoering en controle hiervan, zet castratieprogramma's op en geeft educatie over verzorging en omgang met dieren op plaatselijke scholen.

Heeft u interesse in deze of een van onze andere honden? Stuur ons een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals thuissituatie en werktijden. Na ontvangst van uw mailtje nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Alle informatie betreffende de adoptieprocedure kunt u vinden op onze website www.ace-charity.org

Contact
Plaats:Spanje, op straat gezet, overal geschopt en weggejaagd. Zoekt nu een huisje waar ze wel welkom is.
Provincie:Noord-Holland
Aanbieder:ACE-CHARITY
Klik om een e-mail te sturen naar ACE-CHARITY


<< Vorige    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 103    Volgende >>