Een moment geduld a.u.b.
Pagina wordt ingeladen.


 

info@baasjegezocht.nl

    
ONZE DIEREN Aantal dieren per pagina:              

Hier kunt u bekijken welke dieren aangeboden of gevraagd worden voor herplaatsing.
U kunt de adverteerder een e-mail sturen of bellen voor meer informatie.

Alle deelnemers
Herplaatsers (nat.)
Herplaatsers (int.)
Asielen
Particulieren
Aangeboden
Gevraagd
Uitgebreid zoeken


*ACE* KIRO (REF:7628) WIE GEEFT DIT LIEF EN AANHANKELIJK HONDJE EEN GOEDE THUIS (hond)
  Ras: GERESERVEERD
Leeftijd:4 jr
Plaats: NEDERLAND
Geplaatst: 07/10/2015

Grootte: Middel
Beharing: Kort
Prijs: €290,-

Kleur
WIT MET BRUIN

Stamboom:
Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Kan het dier in de auto?

Is er een ziekte en/of afwijking?
Heeft het dier medicijnen nodig?
Heeft het dier speciaal voer?
Kan het dier bij kinderen?
Kan het dier bij andere dieren?
Eventueel toelichting
KAN SOMS WEL WAT MOPPEREN TEGEN VREEMDE HONDEN

Karakteromschrijving
SPEELS EN AANHANKELIJK

Overige informatie over het dier
ACE: Kiro

Update augustus 2015: Kiro is nu al een tijdje bij ons. Kiro is een erg aanhankelijk hondje, is erg lief en heeft graag aandacht.

Wij denken dat hij een kruising Basset met o.a. Jack Russel is. Dat verklaart ook dat hij zo nu en dan redelijk eigenwijs en oostindisch doof is J Hij is dol op balletjes, stokjes en ander speelgoed.

Hij vindt het heerlijk om geborsteld te worden en aandacht te krijgen. Hij gaat hier bij ons goed om met de andere honden van de roedel. Soms vindt Kiro het moeilijk om dingen te delen, maar het loopt nooit echt uit de hand.

Autorijden vindt Kiro prima en wandelen en erop uitgaan vindt hij geweldig.K iro kan hier goed alleen zijn. Onze katten accepteert hij nu.

In een nieuwe situatie zal hem wel weer even duidelijk gemaakt moeten worden dat het niet de bedoeling is om achter de katten aan te jagen. Kiro begrijpt niet helemaal wat katten eigenlijk zijn, hij kan ze duidelijk niet plaatsen. Maar hij zal ze nooit iets doen. Een van onze katten loopt altijd mee tijdens de wandelingen en geeft hem kopjes en hij snapt er niets van, maar ondergaat het gelaten. Eigenlijk vindt hij al die genegenheid van de kat een beetje eng.

Kinderen vindt hij leuk

. Het enige waar nog aan gewerkt moet worden is zijn gedrag naar vreemde honden. Hij kan nogal mopperen tegen vreemde honden tijdens de wandeling. Op correcties reageert hij wel, maar er is nog wel wat werk te doen.

Kiro is een fijn actief maatje, ideaal voor iemand die fijn met een hondje bezig wil zijn. Kijk op Facebook onder ht

tps://www.facebook.com/meetkiro?fref=ts voor meer filmpjes en foto's van deze schat! Deze pagina op Facebook is ook te zien als u zelf geen Facebook heeft. Kiro is nu te zien in Nederland. U bent altijd welkom om hem te bezoeken!

Bijgevoegd filmpje Kiro on youtube toont wat een impact het heeft op een klein en onschuldig hondje om gedumpt te worden in een dodingstation en daarna overgebracht te worden naar ons asiel...Kiro wist het allemaal niet meer en vertrouwde ons niet. Met andere hondjes schiet hij goed op maar 'de mens' heeft op zijn hartje getrapt en hem pijn gedaan.

Stapje per stapje neemt zijn vertrouwen toe, maar een eigen baasje die geduldig met hem omgaat, zou natuurlijk wonderen doen voor dit klein knaapje. Eens hij ontdooid is en u kent, gaat hij beslist een aanhankelijk vriendje zijn dat steeds aan uw zijde zal staan.

Geduld, aandacht en liefde doen immers wonderen voor een hondje als hij. Wie helpt hem dat rugzakje van het verleden af te schudden en zijn leventje op het rechte en gelukkige spoor te zetten ? Kiro verdient het zo...

Kiro is een mannetje van ca. 4 jaar oud.

Kiro is een middelgrote hond (Cross): hij is ca. 38 cm hoog en weegt ca. 12 kg.

Kiro verblijft momenteel in Nederland

ACE referentie nummer: 7628

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In BelgiŽ werkt de orgnisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage bedraagt Ä 290,00 en omvat: * de reis van de hond vanuit Spanje; * castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat); * de entingen : rabiŽs en cocktail alsook kennelhoest. * tanden reiniging (Geen chirurgie). * pups zijn geėnt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren * bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org * Europees dierenpaspoort; * Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort; * ACE draagt de kosten van ťn zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in BelgiŽ (verplicht) bij Dogid.

ACE | SHIN is een ideŽle organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE | SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

kiro kiro kiro kiro

Contact
Plaats:NEDERLAND
Aanbieder:ACE-CHARITY
Klik om een e-mail te sturen naar ACE-CHARITY

CHEETAH (hond)
  Ras: Kruising rotweiller/ appenzeller
Leeftijd:11 jr 8 mnd
Plaats: Beerzerveld
Provincie: Overijssel
Geplaatst: 07/10/2015

Grootte: Middel
Beharing: Kort

Kleur
Zwart/bruin/ wit

Stamboom:
Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Komt het dier uit een asiel?
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?
Kan het dier in de auto?
Komt het dier in huis?
Komt het dier buiten?

Is er een ziekte en/of afwijking?
Heeft het dier medicijnen nodig?
Heeft het dier speciaal voer?
Kan het dier bij kinderen?
Eventueel toelichting
Niet bij jonge kinderen ( onder de 7 jaar)
 
Kan het dier bij andere dieren?

Hoe lang kan het dier alleen zijn?
Tot 10 uur

Karakteromschrijving
Lief, aanhankelijk,goedluisterend,tikkeltje eigenzinnig en is graag alleen zonder andere honden

Reden voor herplaatsing
Geboorte tweeling

Overige informatie over het dier
Cheetah is een schat, we hebben elf jaar ontzettend veel plezier van hem gehad, cheetah knuffelt graag met zijn baasje, samen wandelen vindt hij geweldig... Cheetah is ondanks zijn leeftijd nog fit. Cheetah is graag in huis, lekker samen op de bank, maar ook zonnebaden in de tuin doet hij graag. Cheetah houdt niet van andere honden, is hier tegenover niet agressief, maar is liever alleen. Als we op vakantie gingen had hij in het pension ook een hok alleen. We zoeken voor cheetah met veel verdriet een baasje zonder kleine kinderen, mensen die hem graag aandacht geven of eens lekker een stukje met hem lopen... Wij hebben nu een tweeling van een jaar oud en helaas vindt cheetah dit niet leuk, misschien jaloers... Hij heeft nooit gebeten maar laat grommend weten dat hij de kleintjes niet leuk vindt...Voor vragen mailt of belt u gerust..

Contact
Plaats:Beerzerveld
Provincie:Overijssel
Telefoon:0623234722
Klik om een e-mail te sturen naar Bert Neijmeijer

ACE: VUZO -9472- JONGE LIEVE EN SPEELSE REU GERED VAN DE SNELWEG (youtube)
  Ras: Kruising Pointer
Leeftijd:1 jr 2 mnd
Plaats: Spanje, Mijas
Provincie: Utrecht
Geplaatst: 07/10/2015

Grootte: Middel
Beharing: Kort
Prijs: €290,-

Stamboom:
Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Komt het dier uit een asiel?
Toestemming voor herplaatsing?
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Karakteromschrijving
Vrolijk, sociaal, speels

Overige informatie over het dier
ACE: Vuzo
Vuzo en zijn broertjes werden gered door een van onze vrijwilligers, in de letterlijke zin van het woord. Ze waren gedumpt langs een van de drukste autostrades in het zuiden van Spanje. Auto's raasden voorbij en zij raakten in paniek, een levensgevaarlijke combinatie! Onze vrijwilligster zag zich genoodzaakt een rijvak te blokkeren met haar wagen om zo de pups in veiligheid te kunnen brengen. Het zijn kleine, lieve pups, ze waren een beetje aarzelend in het begin, maar nu kwispelen ze er op los als ze ons zien! Ongetwijfeld zullen ze hun nieuwe familie dolgelukkig maken met hun innemende, opgewekte persoonlijkheid!

Juni 2015 - Vuzo en Charmene op YouTube

Vuzo is een mannetje van ca. 1 jaar en 2 maanden oud.

Vuzo is een middelgrote hond (Cross Pointer): hij is ca. 46 cm hoog en weegt ca. 14 kg.

Vuzo verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 9472

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In BelgiŽ werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage bedraagt Ä 290,00 en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen: rabiŽs en cocktail alsook kennelhoest.
* pups zijn geŽnt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op onze website
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* ACE draagt de kosten van ťn zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in BelgiŽ (verplicht) bij Dogid.

ACE is een ideŽle organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloos de of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op onze website: www.ace-charity.org Vuzo 1 Vuzo 2 Vuzo 3 Vuzo 4 Vuzo 5

Contact
Plaats:Spanje, Mijas
Provincie:Utrecht
Aanbieder:ACE-CHARITY
Klik om een e-mail te sturen naar ACE-CHARITY

ACE: VON MUNCHHAUSEN -10506- DEZE LIEVERD WERD OP STRAAT GEZET (youtube)
  Ras: Bodeguero
Leeftijd:1 jr 2 mnd
Plaats: Spanje, Mijas
Provincie: Utrecht
Geplaatst: 07/10/2015

Grootte: Klein
Beharing: Kort
Prijs: €290,-

Stamboom:
Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Komt het dier uit een asiel?
Toestemming voor herplaatsing?
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Karakteromschrijving
Zacht karakter

Overige informatie over het dier
ACE: Von Munchhausen
El bodegero del campo, hij was niet langer de hond van het erf want had een probleem aan zijn pootje, zo werd ie op straat gezet. Een Spaans vrouwtje smeekte om hem een kans te geven en zo kwam hij bij ons terecht. Hij is van karakter een zachte lieve dankbare hond, blij gered te zijn, zijn pootje gaan we verhelpen, zijn for ever home gaan we zoeken, want na een slechte start verdient deze kleine stumperd het allerbeste.

Von Munchhausen op youtube

Von Munchhausen is een mannetje van ca. 1 jaar en 2 maanden oud.

Von Munchhausen is een kleine hond (Bodeguero): hij is ca. 37 cm hoog en weegt ca. 7 kg.

Von Munchhausen verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 10506

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In BelgiŽ werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage bedraagt Ä 290,00 en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen: rabiŽs en cocktail alsook kennelhoest.
* pups zijn geŽnt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op onze website
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* ACE draagt de kosten van ťn zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in BelgiŽ (verplicht) bij Dogid.

ACE is een ideŽle organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloos de of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op onze website: www.ace-charity.org Von Munchhausen 1  Von Munchhausen 2  Von Munchhausen 3  Von Munchhausen 4  Von Munchhausen 5

Contact
Plaats:Spanje, Mijas
Provincie:Utrecht
Aanbieder:ACE-CHARITY
Klik om een e-mail te sturen naar ACE-CHARITY

ACE: VIOREL -8974- WIE GEEFT DEZE LIEVERD EINDELIJK EEN EIGEN THUIS (reu, 45 cm)
  Ras: Kruising
Leeftijd:1 jr 11 mnd
Plaats: Spanje, Mijas
Provincie: Utrecht
Geplaatst: 07/10/2015

Grootte: Middel
Beharing: Kort
Prijs: €290,-

Stamboom:
Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Komt het dier uit een asiel?
Toestemming voor herplaatsing?
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Karakteromschrijving
Sociaal, braaf, komiek

Overige informatie over het dier
ACE: Viorel
Viorel is een jong, onopvallend niemendalletje. Een goed en braaf manneke dat gevonden werd en bij ons werd binnengebracht. Vooreerst moest hij even wennen aan het drukke asiel en aan de onbekende mensen, maar ondertussen is hij al flink ingeburgerd.
Andere honden zijn voor Viorel geen probleem. Dit is nog een lekker jong hondje, met een mooi getekend maskertje en guitige flapoortjes, waar beslist nog heel veel mee te bereiken is. Mag hij gauw het komische zonnetje in een leuk gezin worden?
Viorel wacht op iemand.

Viorel is een mannetje van ca. 1 jaar en 11 maanden oud.

Viorel is een middelgrote hond (Cross): hij is ca. 45 cm hoog en weegt ca. 9 kg.

Viorel verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 8974

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In BelgiŽ werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage bedraagt Ä 290,00 en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen: rabiŽs en cocktail alsook kennelhoest.
* pups zijn geŽnt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op onze website
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* ACE draagt de kosten van ťn zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in BelgiŽ (verplicht) bij Dogid.

ACE is een ideŽle organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloos de of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op onze website: www.ace-charity.org Viorel 1 Viorel 2 Viorel 3 Viorel 4 Viorel 5

Contact
Plaats:Spanje, Mijas
Provincie:Utrecht
Aanbieder:ACE-CHARITY
Klik om een e-mail te sturen naar ACE-CHARITY

ACE: VELA -9814- ZWERFDE 2 JAAR ROND EN WIL NU GRAAG EEN NIEUW BAASJE (youtube)
  Ras: Cross Perro de Agua
Leeftijd:3 jr 1 mnd
Plaats: Spanje, Mijas
Provincie: Utrecht
Geplaatst: 07/10/2015

Grootte: Middel
Beharing: Lang
Prijs: €290,-

Stamboom:
Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Komt het dier uit een asiel?
Toestemming voor herplaatsing?
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Overige informatie over het dier
ACE: Vela
Twee jaar. Zo lang heeft het geduurd vooraleer we Vela konden vangen. Ze was een paar maanden oud toen we haar voor het eerst zagen, in een veld nabij een benzinestation. Haar mama en haar broertje hielden haar gezelschap, ze waren alle drie even bang, even schichtig bij het zien van mensen. Hun mama was er gedumpt en wist te overleven op afval dat ze aan de vuilnisbakken vond, ze school onder geparkeerde wagens. In het begin ging ze nog naar de mensen toe, maar dit veranderde naarmate de jaren vorderden. Als je iedere keer wordt weggejaagd en dingen naar je hoofd krijgt gesmeten, is dit natuurlijk niet zo verwonderlijk. Ze kreeg puppies, velen van hen stierven, sommigen werden meegenomen door bezoekers van het benzinestation. Vela en haar broertje wisten te overleven, maar ze raakten verwilderd, hadden absoluut geen vertrouwen in mensen. De tijd verstreek en ook Vela werd loops, ze kreeg puppies die hetzelfde lot ondergingen als haar en haar (half)broers en (half)zusjes. Verschillende mensen zetten eten voor hen uit, ze kregen een huisje om in te schuilen, maar niemand slaagde er in om hen te vangen. Tot enkele weken geleden. Een jongedame stond voor onze poort en vertelde ons dat ze een mama met haar pups gevonden had aan het benzinestation, we herkenden Vela onmiddellijk! Haar vacht is in een erbarmelijke staat, maar we kunnen haar momenteel nog niet benaderen, laat staan trimmen. We hopen dat ze mettertijd leert dat er ook goede mensen bestaan, die wel met haar begaan zijn en alleen maar het beste met haar voor hebben.

Augustus 2015 - Vela op YouTube

Vela is een vrouwtje van ca. 3 jaar oud.

Vela is een middelgrote hond (Cross Perro de Agua): zij is ca. 48 cm hoog en weegt ca. 15 kg.

Vela verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 9814

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In BelgiŽ werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage bedraagt Ä 290,00 en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen: rabiŽs en cocktail alsook kennelhoest.
* pups zijn geŽnt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op onze website
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* ACE draagt de kosten van ťn zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in BelgiŽ (verplicht) bij Dogid.

ACE is een ideŽle organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloos de of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op onze website: www.ace-charity.org Vela 1 Vela 2 Vela 3 Vela 4 Vela 5

Contact
Plaats:Spanje, Mijas
Provincie:Utrecht
Aanbieder:ACE-CHARITY
Klik om een e-mail te sturen naar ACE-CHARITY


ACE: VANESSA -10585- GERED UIT DODINGSTATION EEN ECHTE KNUFFEL (teefje, 49 cm)
  Ras: Cross
Leeftijd: 1 jr 8 mnd
Plaats: Spanje, Mijas
Provincie: Utrecht
Geplaatst: 07/10/2015

Grootte: Middel
Beharing: Kort
Prijs: €290,-

Stamboom:
Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Komt het dier uit een asiel?
Toestemming voor herplaatsing?
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Karakteromschrijving
Lief, knuffel, goed met andere honden

Overige informatie over het dier
ACE: Vanessa
Vanessa is zo een typisch gezinshondje dat makkelijk in elke familie zou kunnen passen om er het ideale huishondje te zijn. Zij is een bijzonder lieve, plezante meid die prima omgaat met andere honden en verzot is op geknuffeld te worden. Haar nieuw baasje zal heel veel plezier met Vanessa beleven en haar geen dag meer willen missen, zeker weten.
Gered uit het dodingstation, hopen wij dat er gauw een heel rooskleurige toekomst in het verschiet ligt voor Vanessa.
Wie maakt haar gelukkig?

Vanessa is een vrouwtje van ca. 1 jaar en 8 maanden oud.

Vanessa is een middelgrote hond (Cross): zij is ca. 49 cm hoog en weegt ca. 16 kg.

Vanessa verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 10585ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In BelgiŽ werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage bedraagt Ä 290,00 en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen: rabiŽs en cocktail alsook kennelhoest.
* pups zijn geŽnt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op onze website
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* ACE draagt de kosten van ťn zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in BelgiŽ (verplicht) bij Dogid.

ACE is een ideŽle organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloos de of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op onze website: www.ace-charity.org Vanessa 1 Vanessa 2 Vanessa 3 Vanessa 4 Vanessa 5

Contact
Plaats:Spanje, Mijas
Provincie:Utrecht
Aanbieder:ACE-CHARITY
Klik om een e-mail te sturen naar ACE-CHARITY

ACE: VALJEAN -10301- GEVONDEN VASTGEBONDEN AAN POORT VAN HET ASIEL (youtube)
  Ras: Border Collie
Leeftijd: 3 jr
Plaats: Spanje, Mijas
Provincie: Utrecht
Geplaatst: 07/10/2015

Grootte: Middel
Beharing: Halflang
Prijs: €290,-

Stamboom:
Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Komt het dier uit een asiel?
Toestemming voor herplaatsing?
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Karakteromschrijving
Vriendelijk

Overige informatie over het dier
ACE: Valjean
We hebben hem Valjean genoemd, naar het hoofdpersonage uit Les Miserables. Hij stond deze morgen aan de poort vastgebonden en de koude rillingen liepen over onze rug. Valjean is er erg aan toe, maar we gaan ons uiterste best doen om deze brave ziel er terug bovenop te krijgen. Hij is van karakter een gouden hond, geniet zo van je aandacht en is dankbaar voor elk vriendelijk woord. Hij heeft nog een lange weg te gaan maar is toch al echt aan de beterhand.

Jobo & Valjean op youtube

Valjean is een mannetje van ca. 3 jaar oud.

Valjean is een middelgrote hond (Border Collie): hij is ca. 48 cm hoog en weegt ca. 15 kg.

Valjean verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 10301

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In BelgiŽ werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage bedraagt Ä 290,00 en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen: rabiŽs en cocktail alsook kennelhoest.
* pups zijn geŽnt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op onze website
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* ACE draagt de kosten van ťn zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in BelgiŽ (verplicht) bij Dogid.

ACE is een ideŽle organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloos de of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op onze website: www.ace-charity.org Valjean 1 Valjean 2 Valjean 3 Valjean 4 Valjean 5 Valjean 6

Contact
Plaats:Spanje, Mijas
Provincie:Utrecht
Aanbieder:ACE-CHARITY
Klik om een e-mail te sturen naar ACE-CHARITY

ACE: ALLISON - HEEFT MOETEN OVERLEVEN, NU IS HET TIJD OM TE GAAN GENIETEN! (hond- 37 cm)
  Ras: Bodeguero/ Boerenfox
Leeftijd: 8 jr
Plaats: Opvang in Spanje, ALLISON was hoogzwanger op straat gezet en heeft een zware tijd gehad.
Provincie: Noord-Holland
Geplaatst: 07/10/2015

Grootte: Middel
Beharing: Kort
Prijs: €290,-

Kleur
Wit-zwart-beige.

Stamboom:
Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Is er een ziekte en/of afwijking?
Heeft het dier medicijnen nodig?
Heeft het dier speciaal voer?

Karakteromschrijving
Lieve hond.

Overige informatie over het dier
ACE: Allison

Uit het dagboek van Fabienne, augustus 2014:
Mama Allison heeft niet het geluk mogen hebben dat haar pupjes overleefden, behalve zoontje Asuan. Hij had het geluk, als enige. Zijn leven besliste dat hij hier bleef.

Hij heeft met alle macht voor zijn leventje gevochten, want ook hij was kantje boord, en hij is er nog, is nu 2 maanden en mama en wij hebben er een goed gevoel bij. Wij denken dat ie het redden zal.

Mama Allison echter heeft zoveel geleden en is zo zwaar mishandeld dat ze geen van ons in vertrouwen neemt. Ze kijkt ons aan met een onbeschrijfelijke angst. Dit hondje heeft zoveel ellende en miserie gekend dat een terugkeer naar vertrouwen een opdracht is voor haar en voor ons. Langzaam moeten we hier verandering in brengen.

Haar zoontje Asuan heeft een andere kijk op ons en komt met zijn korte pootjes graag een knuffel halen, om dan weer vlug bij mama veilig in haar schoot te kruipen.

Ze kunnen ons niet vertellen wat er door hen heen gaat, maar we begrijpen veel en weten dat een hond niet zomaar reageert. Pas wanneer een mens zich toont van zijn gruwelijkste kant, krijgen we hondjes als Allison.

De toekomst zal uitwijzen of we haar weer in een andere richting krijgen. Het moet wel, want hier zal ze nooit meer geslagen worden, nooit meer mishandeld worden...

Oorspronkelijke tekst:

Allison was hoogzwanger toen ze door haar baasje op straat werd gezet. Toen hij door had waardoor ze in korte tijd zo veel dikker was geworden, moest hij niets meer van haar weten. Die miserie, die problemen moest hij er niet bij hebben.

Allison was plotseling op zichzelf aangewezen, ze moest een geschikte plek zoeken om te bevallen en liefst in de buurt van voedsel. Ze koos voor de haven, onder de rotsen, beschut tegen regen en wind, en in de buurt van de schepen was altijd wel wat afval te vinden. Het waren zware weken voor Allison.

Gelukkig werd ze niet lang daarna opgemerkt door een havenwerker die op zijn beurt het asiel verwittigde. Toen we haar vonden, waren haar pups zo'n 2 weken oud.

Allison was heel bang, reageerde puur instinctmatig toen ze probeerde te bijten, ze wilde alleen maar haar kleintjes beschermen.

Een uur later mochten we haar aanraken, ze zag dat we geen kwade bedoelingen hadden, integendeel, we wilden haar helpen! Toen ze dit inzag, mochten we dichter bij komen.

Allison heeft tijd nodig om alles te verwerken, er is zoveel voor haar veranderd op korte tijd en ze moet zich tegelijkertijd ook nog eens ontfermen over haar pups.

Ze heeft nog een lange weg te gaan, maar ook Allison verdient een gelukkig leven, waarin ze zich niet altijd moet bezig houden met overleven, maar waarin ze ook even kan en mag genieten.

Allison is een vrouwtje van circa 8 jaar oud.

Allison is een kleine hond (Bodeguero/ Spaanse Boerenfox): zij is circa 37 cm hoog en weegt ongeveer 8 kg.

Allison verblijft momenteel in Spanje.

ACE referentie nummer: 9030

ACE (Animal Care of Espagna) is een ideŽle organisatie welke als motto heeft:

RED EEN HONDENLEVEN

De kosten voor de adoptie bedragen altijd Ä 290,00 Hiervoor mag en kunt u verwachten:

* ACE zorgt voor de registratie van de chip.

In Nederland wordt de chip geregistreerd bij Petlook. In BelgiŽ is de registratie van elke hond bij de Belgische Vereniging voor Identificatie en Registratie van Honden - BVIRH - te Brussel, VERPLICHT. Deze registratie wordt in orde gebracht te worden door de organisatie zelf, als dienstverlening naar de adoptant toe en ook ten einde er zeker van kunnen te zijn dat de registratie bij ABIEC Ė BVIRH effectief gebeurt. De registratiekosten zijn in de adoptieprijs inbegrepen.

ACE is een erkende organisatie waarbij vrijwilligers zich inzetten om zwerfhonden in Zuid Spanje welke zijn mishandeld of gedumpt te redden uit dodingstations en door middel van adoptie een kans op een leven in een fijn gezin te geven. ACE zet zich ter plekke in voor betere wetgeving en uitvoering en controle hiervan, zet castratieprogramma's op en geeft educatie over verzorging en omgang met dieren op plaatselijke scholen.

Heeft u interesse in deze of een van onze andere honden? Stuur ons een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals thuissituatie en werktijden. Na ontvangst van uw mailtje nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Alle informatie betreffende de adoptieprocedure kunt u vinden op onze website

www.ace-charity.org

Contact
Plaats:Opvang in Spanje, ALLISON was hoogzwanger op straat gezet en heeft een zware tijd gehad.
Provincie:Noord-Holland
Aanbieder:ACE-CHARITY
Telefoon:06-27566721
Klik om een e-mail te sturen naar ACE-CHARITY

ACE: ABEL -10245- IS EEN WELGEMANIERDE, VRIENDELIJKE, SOCIALE EN LIEVE HOND! OP YOUTUBE. (hond- 40 cm)
  Ras: Kruising
Leeftijd: 3 jr
Plaats: Opvang in Spanje, ABEL is een graaggeziene gast op het asiel, maar een eigen huis zou nog beter zijn
Provincie: Noord-Holland
Geplaatst: 07/10/2015

Grootte: Middel
Beharing: Kort
Prijs: €290,-

Kleur
Zwart met wit.

Stamboom:
Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Is er een ziekte en/of afwijking?
Heeft het dier medicijnen nodig?
Heeft het dier speciaal voer?

Karakteromschrijving
Welgemanierd, vriendelijk en sociaal.

Overige informatie over het dier
ACE: Abel

We kregen een oproep binnen uit de haven, enkele arbeiders hadden een hond gevonden, geen al te grote. En het was een vriendelijke, sociale en welgemanierde hond. Iedereen was er zeker van dat hij een chip zou hebben en dat we hem in geen tijd zouden kunnen herenigen met zijn baasje.

Maar niets bleek minder waar. Abel had geen chip en er is nog niemand naar hem komen informeren, niet hier, niet in het dodingstation, niet in de haven, nergens. Ook op onze oproepen kwam geen reactie.

Het kan gewoon niet anders dan dat deze brave jongen een thuis had, hij is gecastreerd en duidelijk opgevoed. Maar zolang zijn baasje zich niet meldt, kunnen we jammer genoeg niet veel meer doen.

Abel voelt zich echter wel lekker in zijn vel en hij is een graag geziene gast in het asiel, zowel door de vrijwilligers als door de andere honden. Maar hij zou o zo veel gelukkiger zijn in een echte thuis, in het gezelschap van de mensen die hem graag zien!

Abel is een mannetje van circa 3 jaar oud.

Abel is een middelgrote hond (kruising): hij is circa 40 cm hoog en weegt ongeveer 10 kg.

Abel verblijft momenteel in Spanje.

ACE referentie nummer: 10245.

Abel is te zien op YouTube (juni 2015) via www.ace-charity.org

ACE (Animal Care of Espagna) is een ideŽle organisatie welke als motto heeft:

RED EEN HONDENLEVEN

De kosten voor de adoptie bedragen altijd Ä 290,00 Hiervoor mag en kunt u verwachten:

* ACE zorgt voor de registratie van de chip.

In Nederland wordt de chip geregistreerd bij Petlook. In BelgiŽ is de registratie van elke hond bij de Belgische Vereniging voor Identificatie en Registratie van Honden - BVIRH - te Brussel, VERPLICHT. Deze registratie wordt in orde gebracht te worden door de organisatie zelf, als dienstverlening naar de adoptant toe en ook ten einde er zeker van kunnen te zijn dat de registratie bij ABIEC Ė BVIRH effectief gebeurt. De registratiekosten zijn in de adoptieprijs inbegrepen.

ACE is een erkende organisatie waarbij vrijwilligers zich inzetten om zwerfhonden in Zuid Spanje welke zijn mishandeld of gedumpt te redden uit dodingstations en door middel van adoptie een kans op een leven in een fijn gezin te geven. ACE zet zich ter plekke in voor betere wetgeving en uitvoering en controle hiervan, zet castratieprogramma's op en geeft educatie over verzorging en omgang met dieren op plaatselijke scholen.

Heeft u interesse in deze of een van onze andere honden? Stuur ons een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals thuissituatie en werktijden. Na ontvangst van uw mailtje nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Alle informatie betreffende de adoptieprocedure kunt u vinden op onze website

www.ace-charity.org

Contact
Plaats:Opvang in Spanje, ABEL is een graaggeziene gast op het asiel, maar een eigen huis zou nog beter zijn
Provincie:Noord-Holland
Aanbieder:ACE-CHARITY
Telefoon:06-27566721
Klik om een e-mail te sturen naar ACE-CHARITY

ACE: ANTOINE -10533- IS EEN VROLIJKE, GEZELLIG EN ENERGIEKE HOND MET EEN MOOIE TOEKOMST VOOR ZICH! (hond- 59 cm)
  Ras: Podenco Ibicenco
Leeftijd: 1 jr 3 mnd
Plaats: Opvang in Spanje, ANTOINE is een prachige en elegante hond met een geweldig karakter!
Provincie: Noord-Holland
Geplaatst: 07/10/2015

Grootte: Groot
Beharing: Kort
Prijs: €290,-

Kleur
Beige met wit.

Stamboom:
Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Is er een ziekte en/of afwijking?
Heeft het dier medicijnen nodig?
Heeft het dier speciaal voer?
Kan het dier bij andere dieren?
Eventueel toelichting
Gaat goed om met andere honden.

Karakteromschrijving
Blij, vrolijk en engergiek.

Overige informatie over het dier
ACE: Antoine

Antoine is een prachtige Podenco Ibicenco, wat een elegante, mooie honden zijn het toch.

Antoine werd gevonden aan de deur van een broodfokker, ze belden of wij hem konden ophalen. Indien niet, zouden ze het dodingstation bellen. Onvoorstelbaar, maar helaas waar en zo kwam deze grote, elegante jongen bij ons terecht.

Sociaal en goed met jan en alleman gaat hij door het leven. Komende van een jager is de refugio een goede, tijdelijke noodoplossing voor hem.

Blij en vrolijk loopt hij dankbaar door onze hokken en op de loopweide. Een knuffelbeer, een vriendelijke en brave ziel.

Antoine is groot en heeft ruimte nodig, is zeker geen appartementshond. Hij gehoorzaamt heel goed, is meegaand, maar is een Podenco die energie heeft en die ook wil gebruiken. Een heel toffe en goede hond voor actieve, sportieve baasjes.

Antoine is een mannetje van circa 1 jaar en 3 maanden oud.

Antoine is een grote hond (Podenco Ibicenco): hij is circa 59 cm hoog en weegt ongeveer 22 kg.

Antoine verblijft momenteel in Spanje.

ACE referentie nummer: 10533.

ACE (Animal Care of Espagna) is een ideŽle organisatie welke als motto heeft:

RED EEN HONDENLEVEN

De kosten voor de adoptie bedragen altijd Ä290,00. Hiervoor mag en kunt u verwachten:

* Overkomst per vliegtuig vanuit Spanje;
* Castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* Europees dierenpaspoort;
* Inentingen zoals in Spanje gebruikelijk, inclusief rabiŽs, exclusief Weil;
* Bloedtest op leishmania, ehrlichia en hartworm (voor info zie onze website)
* Pups zijn geŽnt volgens het standaard vaccinatieprogramma. Mogelijk moeten na aankomst nog enkele entingen verricht worden op basis van leeftijd;
* Alle honden krijgen een chip, het nummer staat in het paspoort.

* ACE zorgt voor de registratie van de chip.

In Nederland wordt de chip geregistreerd bij Petlook.
In BelgiŽ is de registratie van elke hond bij de Belgische Vereniging voor Identificatie en Registratie van Honden - BVIRH - te Brussel, VERPLICHT.
Deze registratie wordt in orde gebracht te worden door de organisatie zelf, als dienstverlening naar de adoptant toe en ook ten einde er zeker van kunnen te zijn dat de registratie bij ABIEC Ė BVIRH effectief gebeurt.
De registratiekosten zijn in de adoptieprijs van 270 euro, inbegrepen.

ACE is een erkende organisatie waarbij vrijwilligers zich inzetten om zwerfhonden in Zuid Spanje welke zijn mishandeld of gedumpt te redden uit dodingstations en door middel van adoptie een kans op een leven in een fijn gezin te geven.
ACE zet zich ter plekke in voor betere wetgeving en uitvoering en controle hiervan, zet castratieprogramma's op en geeft educatie over verzorging en omgang met dieren op plaatselijke scholen.

Heeft u interesse in deze of een van onze andere honden?
Stuur ons een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals thuissituatie en werktijden. Na ontvangst van uw mailtje nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Alle informatie betreffende de adoptieprocedure kunt u vinden op onze website
www.ace-charity.org

Contact
Plaats:Opvang in Spanje, ANTOINE is een prachige en elegante hond met een geweldig karakter!
Provincie:Noord-Holland
Aanbieder:ACE-CHARITY
Telefoon:06-27566721
Klik om een e-mail te sturen naar ACE-CHARITY

ACE: ARIE -10911- IS EEN BLIJ EN ONBEZORGD HONDJE. HIJ IS SOCIAAL MET ANDERE HONDEN EN MENSEN. (hond-33 cm)
  Ras: Kruising
Leeftijd: 4 mnd
Plaats: Opvang in Spanje, ARIE is een prachtig jong hondje met een mooie toekomst voor zich.
Provincie: Noord-Holland
Geplaatst: 07/10/2015

Grootte: Middel
Beharing: Kort
Prijs: €290,-

Kleur
Bruin met een beetje wit.

Stamboom:
Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Is er een ziekte en/of afwijking?
Heeft het dier medicijnen nodig?
Heeft het dier speciaal voer?
Kan het dier bij andere dieren?
Eventueel toelichting
Gaat goed om met andere honden.

Karakteromschrijving
Open, blij en sociaal.

Overige informatie over het dier
ACE: Arie

Dit heel lieve, speelse en guitige knaapje is Arie. Ook hij werd in het dodingstation afgegeven. De liefde voor het mooie, jonge hondje was reeds voorbij....

Arie is sociaal met andere honden en gek op mensen.

Voor wie een jong hondje zoekt om zelf nog verder op te voeden en samen veel plezier te beleven, is Arie zeker een goede kandidaat.

Hij is makkelijk in omgaan, niet bang van mensen en heeft geen trauma's of complexen. Een open en blijgezind karaktertje dat gauw die mooie wereld zou ontdekken, aan uw zijde misschien?

Wie haalt leuke Arie gauw vanachter die tralies, zodat hij niet te veel belangrijke tijd hoeft te verliezen in het asiel. Jong begonnen, is immers half gewonnen.

Arie is een mannetje van circa 4 maanden oud.

Arie is een middelgrote hond (kruising): hij is circa 33 cm hoog en weegt ongeveer 5 kg.

Arie verblijft momenteel in Spanje.

ACE referentie nummer: 10911.

ACE (Animal Care of Espagna) is een ideŽle organisatie welke als motto heeft:

RED EEN HONDENLEVEN

De kosten voor de adoptie bedragen altijd Ä 290,00 Hiervoor mag en kunt u verwachten:

* ACE zorgt voor de registratie van de chip.

In Nederland wordt de chip geregistreerd bij Petlook. In BelgiŽ is de registratie van elke hond bij de Belgische Vereniging voor Identificatie en Registratie van Honden - BVIRH - te Brussel, VERPLICHT. Deze registratie wordt in orde gebracht te worden door de organisatie zelf, als dienstverlening naar de adoptant toe en ook ten einde er zeker van kunnen te zijn dat de registratie bij ABIEC Ė BVIRH effectief gebeurt. De registratiekosten zijn in de adoptieprijs inbegrepen.

ACE is een erkende organisatie waarbij vrijwilligers zich inzetten om zwerfhonden in Zuid Spanje welke zijn mishandeld of gedumpt te redden uit dodingstations en door middel van adoptie een kans op een leven in een fijn gezin te geven. ACE zet zich ter plekke in voor betere wetgeving en uitvoering en controle hiervan, zet castratieprogramma's op en geeft educatie over verzorging en omgang met dieren op plaatselijke scholen.

Heeft u interesse in deze of een van onze andere honden? Stuur ons een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals thuissituatie en werktijden. Na ontvangst van uw mailtje nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Alle informatie betreffende de adoptieprocedure kunt u vinden op onze website

www.ace-charity.org

Contact
Plaats:Opvang in Spanje, ARIE is een prachtig jong hondje met een mooie toekomst voor zich.
Provincie:Noord-Holland
Aanbieder:ACE-CHARITY
Telefoon:06-27566721
Klik om een e-mail te sturen naar ACE-CHARITY


<< Vorige    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 99    Volgende >>