Een moment geduld a.u.b.
Pagina wordt ingeladen.


 

info@baasjegezocht.nl

   
ONZE DIEREN Aantal dieren per pagina:              

Hier kunt u bekijken welke dieren aangeboden of gevraagd worden voor herplaatsing.
U kunt de adverteerder een e-mail sturen of bellen voor meer informatie.

Alle deelnemers
Herplaatsers (nat.)
Herplaatsers (int.)
Asielen
Particulieren
Aangeboden
Gevraagd
Uitgebreid zoeken


*ACE* KIGUAPI 13828..PUPPY (hond)
  Ras: CROSS
Leeftijd:6 mnd
Plaats: SPANJE
Provincie: Noord-Holland
Geplaatst: 18/08/2017

Prijs: €300,-

Kleur
ZIE FOTO

Stamboom:
Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Is er een ziekte en/of afwijking?
Heeft het dier medicijnen nodig?
Heeft het dier speciaal voer?

Karakteromschrijving
ZIE INFO

Overige informatie over het dier
ACE: Kiguapi

Augustus 2017: 'Kiguapi,... Sorry geen tijd meer voor haar !'

Een pluizen bolletje, schattig, grappig, lief, klein en iedereen kijkt naar je als je haar op de arm hebt,… Gekocht op een emotioneel moment, na de Kerstdagen, van achter een winkelraam,… Maar pluizen bolletjes groeien en worden pubers, even een kabeltje door bijten, of een hoekje van de mooie salon tafel, of en of en of,…

Nu is ze teveel geworden voor hun blinkende appartementje waar enkel een terrasje kan dienen tot tuin, want wandelen is niet echt voor hen weg gelegd,…

Daarom : 'Excuseer me, ik kan deze hond niet langer houden, ik heb geen tijd! Ik moet van werk veranderen,… Tot ziens!’ En daar gingen ze, alsof ze een meubelkast weg brachten na gebruik,…

Maar Kiguapi is geen meubelstuk, het is een lieve, vrolijke, actieve pup, die wil spelen, ravotten en dan languit op de bank liggen, die jouw hond wil zijn, in alle vriendschap en onvoorwaardelijk,...

Kiguapi is een vrouwtje van ca. 7 maanden oud. Kiguapi is een middelgrote hond (Cross Perro de Agua): z ij is ca. 45 cm hoog en weegt ca. 12 kg. Kiguapi verblijft momenteel in Spanje ACE referentie nummer: 13828

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen.

ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In Belgi werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 300,00 ( 185 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat: * de reis van de hond vanuit Spanje;

* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat); * de entingen : rabis en cocktail alsook kennelhoest. * ontworming. * tanden reiniging (Geen chirurgie).

* pups zijn gent volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren * bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org * Europees dierenpaspoort;

* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort; * De adoptant draagt de kosten van n zorgt voor de reg istratie van de chip: in Nederland bij NDG en in Belgi (verplicht) bij Dogid.

ACE | SHIN is een idele organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.

ACE | SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan.

Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Contact
Plaats:SPANJE
Provincie:Noord-Holland
Aanbieder:ACE-CHARITY
Telefoon:1551
Klik om een e-mail te sturen naar ACE-CHARITY

NUKA - LIEVE HOND MET SCHEEFGEGROEIDE ELLEBOOG (hond-72cm)
  Ras: XMastinEspagnol
Leeftijd:1 jr
Plaats: SPANJE S.O.S. Strays
Provincie: Utrecht
Geplaatst: 17/08/2017

Grootte: Groot
Beharing: Kort
Prijs: €150,-

Kleur
Bruin/zwart gestroomd. Foto's van NUKA

Stamboom:
Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Komt het dier uit een asiel?
Toestemming voor herplaatsing?
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?
Kan het dier in de auto?
Komt het dier in huis?
Komt het dier buiten?

Is er een ziekte en/of afwijking?
Welke ziekte en/of afwijking?
Zie overige informatie
 
Heeft het dier medicijnen nodig?
Heeft het dier speciaal voer?
Welk speciaal voer?
Zie overige informatie
 
Kan het dier bij kinderen?
Kan het dier bij andere dieren?
Eventueel toelichting
Sociaal

Karakteromschrijving
NUKA komt uit Sahagn, Spanje.

Overige informatie over het dier
NUKA is een lieve jonge hond, speels, aanhankelijk en rustig van aard. Ze verblijft in Spanje in een opvanggezin met meerdere honden van jong tot oud en ze is vriendelijk en sociaal naar alles en iedereen. NUKA heeft een gebroken elleboog gehad die nooit verzorgd is geweest en daardoor scheef aan elkaar gegroeid is. De dierenarts in Spanje heeft er naar gekeken, maar het is niet mogelijk om dit nu nog recht te zetten. Om deze reden loopt ze engiszins moeilijk al komt ze niet ongelukkig over en ze kan rennen en spelen met haar poot. Om ervoor te zorgen dat NUKA op latere leeftijd geen grote problemen krijgt heeft ze voor de rest van haar leven de volgende voorzorgsmaatregelen nodig: Aangepaste voeding: NUKA krijgt twee soorten voedingssupplementen die een goede botontwikkeling ondersteunen: Hyaloral en Oscan. Hondenbrokken voor zeer grote honden of ter bevordering van de mobiliteit is daarnaast heel goed om te geven. Gewichtscontrole: Er moet op gelet worden dat NUKA slank blijft. Hoe meer gewicht, hoe zwaarder de belasting voor haar gewrichten. Gedoseerde beweging: Bewegen is goed voor NUKA, een rustige wandeling is prima voor haar, dit houdt haar in conditie en voorkomt verergering van artrose. Er moet wel op toegezien worden dat ze zich niet forceert. Wild spelen, springen, trappen lopen e.d. dient vermeden te worden. Orthopedisch hulpmiddel: NUKA heeft een brace voor haar elleboog die ze moet dragen als ze naar buiten gaat voor een wandeling. Fysiotherapie: NUKA krijgt in Spanje 1x per twee maanden fysiotherapie. Dit bestaat uit hydrotherapie en electrostimulatie. Het is aan te bevelen dat haar nieuwe baasjes deze behandelingen voortzetten. We zoeken voor NUKA een thuis bij mensen die haar naast een liefdevol leven als huishond ook de benodigde zorg kunnen bieden zoals hierboven omschreven, zodat ze een zo normaal mogelijke leven kan hebben.

NUKA is nu nog in Spanje.
Meer informatie over NUKA.
Hier kunt u een filmpje van NUKA bekijken.
Contactpersoon voor meer info: NOOR, noor@sos-strays.nl, +31 (0)6-37271211 (tussen 14 en 20u) Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptieprocedure door op onze website.

Let wel: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden.
Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.


Contact
Plaats:SPANJE S.O.S. Strays
Provincie:Utrecht
Aanbieder:STICHTING S.O.S. STRAYS
Telefoon:+31 (0)6-37271211
Klik om een e-mail te sturen naar STICHTING S.O.S. STRAYS

TREMOL - LIEVE RUSTIGE HOND (hond-42cm)
  Ras: Mix
Leeftijd:10 jr
Plaats: SPANJE S.O.S. Strays
Provincie: Utrecht
Geplaatst: 17/08/2017

Grootte: Middel
Beharing: Kort
Prijs: €100,-

Kleur
Zwart/beige. Foto's van TREMOL

Stamboom:
Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Komt het dier uit een asiel?
Toestemming voor herplaatsing?
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?
Kan het dier in de auto?
Komt het dier in huis?
Komt het dier buiten?

Is er een ziekte en/of afwijking?
Heeft het dier medicijnen nodig?
Heeft het dier speciaal voer?
Kan het dier bij kinderen?
Eventueel toelichting
Gezien zijn leeftijd plaatsen we hem niet bij hele kleine kinderen.
 
Kan het dier bij andere dieren?
Eventueel toelichting
Rustig en Sociaal. TREMOL heeft geen interesse voor katten.

Karakteromschrijving
TREMOL komt uit Santiago de Compostella, Spanje.

Overige informatie over het dier
TREMOL is een hele rustige en kalme hond die zelden blaft. TREMOL geniet van de aandacht van zijn verzorgers maar is niet overdreven uitbundig in contact. TREMOL is dol op wandelen en mag graag nieuwe dingen ontdekken. TREMOL loopt prima mee aan de lijn. TREMOL is lief met kinderen, al plaatsen wij hem liever niet met hele kleine kinderen gezien zijn leeftijd.
TREMOL werd, samen met een andere hond, door onze vrienden van Refuxio de Bando in 2013 op straat zwervend aangetroffen. Hij was er toen slecht aan toe. Inmiddels gaat het goed met TREMOL en is hij helemaal opgeknapt en goed gezond.

TREMOL is nu nog in Spanje.
Meer informatie over TREMOL.
Contactpersoon voor meer info: NOOR, noor@sos-strays.nl, +31 (0)6-37271211 (tussen 14 en 20u) Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptieprocedure door op onze website.

Let wel: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden.
Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.


Contact
Plaats:SPANJE S.O.S. Strays
Provincie:Utrecht
Aanbieder:STICHTING S.O.S. STRAYS
Telefoon:+31 (0)6-37271211
Klik om een e-mail te sturen naar STICHTING S.O.S. STRAYS

MIMBRE - LIEF HONDJE (hond-30cm)
  Ras: Mix
Leeftijd:1 jr
Plaats: Schoten in een opvanggezin. S.O.S. Strays
Provincie: BELGIE
Geplaatst: 17/08/2017

Grootte: Klein
Beharing: Halflang
Prijs: €285,-

Kleur
Wit/beige. Foto's van MIMBRE

Stamboom:
Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Komt het dier uit een asiel?
Toestemming voor herplaatsing?
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?
Kan het dier in de auto?
Komt het dier in huis?
Komt het dier buiten?

Is er een ziekte en/of afwijking?
Heeft het dier medicijnen nodig?
Heeft het dier speciaal voer?
Kan het dier bij kinderen?
Kan het dier bij andere dieren?
Eventueel toelichting
Sociaal, ook met katten evenals kippen, paarden, en geiten.

Karakteromschrijving
MIMBRE komt uit Madrid, Spanje.

Overige informatie over het dier
MIMBRE werd door zijn Spaanse redders beschreven als een zeer vriendelijk en speels hondje wat dol is op aandacht. Hij is dol op knuffelen en makkelijk in de omgang. MIMBRE is inderdaad een geweldige lieve hond voor het eigen gezin. Het is echt een schatje. Hij houdt enorm van knuffelen en mag graag op schoot zitten en geaaid worden. Wel moet je een beetje oppassen dat je hem niet op een troon zet; als je hem een vinger geeft, ben je dadelijk je hele arm kwijt. Ondanks het feit dat MIMBRE een heel lief hondje is, heeft hij dus toch wel wat consequente leiding nodig om niet uit te groeien tot een klein tirannetje. Met de eigen honden van het opvanggezin heeft MIMBRE geen probleem. Hij slaapt vrij in de woonkamer, blaft dan niet en is ook zindelijk. Met vreemden, en vooral kinderen is het wat oppassen met MIMBRE; als hij ze niet vertrouwt, valt hij uit en schuwt hij hierbij het gebruik van zijn tandjes niet. Hij is hierbij wel makkelijk te corrigeren.
Voor MIMBRE zoeken we mensen met de nodige hondenervaring, die weten hoe om te gaan met angstagressie. Kinderen onder de 15 kunnen beter niet aanwezig zijn, omdat we ondervinden dat MIMBRE kleine kinderen niet echt vertrouwt.
MIMBRE werd op straat aangetroffen, het team van Adoptalo is dagen bezig geweest om zijn vertrouwen te winnen en hem uiteindelijk te vangen. MIMBRE is nu n van de hondjes die naar Nederland reisde voor een nieuwe toekomst.

MIMBRE verblijft in een opvanggezin met andere honden.
Meer informatie over MIMBRE.
Contactpersoon voor meer info: MARC, marc@sos-strays.nl, +32 (0)495-698372 (tussen 18-22u). Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptieprocedure door op onze website.

Let wel: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden.
Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.


Contact
Plaats:Schoten in een opvanggezin. S.O.S. Strays
Provincie:BELGIE
Aanbieder:STICHTING S.O.S. STRAYS
Telefoon:+32(0)495-698372 (18-22u)
Klik om een e-mail te sturen naar STICHTING S.O.S. STRAYS

*ACE* OSO 11989...MOOIERD, ZIE OP YOUTUBE (hond)
  Ras: CROSS
Leeftijd:1 jr 6 mnd
Plaats: SPANJE
Provincie: Noord-Holland
Geplaatst: 17/08/2017

Prijs: €300,-

Kleur
ZIE FOTO

Stamboom:
Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Is er een ziekte en/of afwijking?
Heeft het dier medicijnen nodig?
Heeft het dier speciaal voer?

Karakteromschrijving
ZIE INFO

Overige informatie over het dier

Het belang van sterilisatie of castratie willen ze in Spanje niet inzien en dan gebeurt het, daar komen de pups dan aan die vaak op de gruwelijkste wijze worden gelikwideerd...

Oso en zijn zusjes vormen een homogeen nestje, zowel uiterlijk als van karakter en ingesteldheid, want het zijn stuk voor stuk heerlijke hondjes waar nog alles mee te bereiken is...

Wat een geluk dat we deze vijf onschuldige leventjes konden redden, zo mooi om hen nu veilig en wel te zien spelen, ravotten, eten en slapen...pups zoals goede pupjes horen te zijn.

Oso is het enige reutje van het nestje en tevens de grootste en dikste, een heel mooi gekleurd jongetje ook. Wiens allerbeste en allertrouwste vriend mag hij worden ? Alle wegen liggen open voor jullie samen...

Oso op youtube (NOV.2016) Osu & Oso op youtube (NOV.2016 MALTE,OSO & OSU ,MEI 2017

Oso is een mannetje van ca. 1 jaar 6 maanden oud. Oso is een grote hond (Cross): hij is ca. 62 cm hoog en weegt ca. 36 kg. Oso verblijft momenteel in Spanje ACE referentie nummer: 11989

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen.

ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In Belgi werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 300,00 ( 185 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:

* de reis van de hond vanuit Spanje; * castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat); * de entingen : rabis en cocktail alsook kennelhoest.

* ontworming. * tanden reiniging (Geen chirurgie).

* pups zijn gent volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren

* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org

* Europees dierenpaspoort; * Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort; * De adoptant draagt de kosten van n zorgt voor de reg istratie van de chip: in Nederland bij NDG en in Belgi (verplicht) bij Dogid.

ACE | SHIN is een idele organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.

ACE | SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan.

Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden?

Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Contact
Plaats:SPANJE
Provincie:Noord-Holland
Aanbieder:ACE-CHARITY
Telefoon:1551
Klik om een e-mail te sturen naar ACE-CHARITY

BETTY -LIEF HONDJE (hond-klein)
  Ras: Mix
Leeftijd:6 jr
Plaats: HOORN in opvanggezin. S.O.S. Strays
Provincie: Noord-Holland
Geplaatst: 17/08/2017

Grootte: Klein
Beharing: Halflang
Prijs: €240,-

Kleur
BETTY is wit, krulharige vacht. Kleine hond: 20-30 cm. Foto's van BETTY .

Stamboom:
Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Komt het dier uit een asiel?
Toestemming voor herplaatsing?
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?
Kan het dier in de auto?
Komt het dier in huis?
Komt het dier buiten?

Is er een ziekte en/of afwijking?
Heeft het dier medicijnen nodig?
Heeft het dier speciaal voer?
Kan het dier bij kinderen?
Kan het dier bij andere dieren?

Karakteromschrijving
BETTY komt uit Torrelavega, Spanje.

Overige informatie over het dier
BETTY is een lief hondje. Zij komt begin september over naar hier en gaat naar Hoorn, in een opvanggezin met een hond en katten. BETTY heeft altijd een baasje gehad in Spanje en is gewend aan een leven in huis. BETTY en TOTO, die ook naar Nederland komt, hadden een thuis. Door een scheiding is hun leven drastisch veranderd. Gelukkig kunnen beide hondjes naar Nederland komen en zullen we voor hen nieuwe baasjes gaan zoeken. Zodra BETTY is overgekomen naar hier zullen we meer kunnen vertellen over haar karakter en specifiek gedrag in huis.

Meer informatie over BETTY .

Contactpersoon voor meer info: SUZANNE, suzanne@sos-strays.nl, +31 (0)6-44599440. Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptieprocedure door op onze website. Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptieprocedure door op onze website.

Let wel: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden. Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.


Contact
Plaats:HOORN in opvanggezin. S.O.S. Strays
Provincie:Noord-Holland
Aanbieder:STICHTING S.O.S. STRAYS
Telefoon:+31 (0)6-44599440
Klik om een e-mail te sturen naar STICHTING S.O.S. STRAYS


*ACE* OSU 11988..MOOIERD, ZIE OP YOUTUBE (hond)
  Ras: CROSS
Leeftijd: 1 jr 6 mnd
Plaats: SPANJE
Provincie: Noord-Holland
Geplaatst: 17/08/2017

Prijs: €300,-

Kleur
ZIE INFO

Stamboom:
Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Is er een ziekte en/of afwijking?
Heeft het dier medicijnen nodig?
Heeft het dier speciaal voer?

Karakteromschrijving
ZIE INFO

Overige informatie over het dier
Een hele familie mooie pups zaten in het dodingstation, 4 zusjes en hun broertje, pril in het leven en het einde was reeds in zicht...alweer een ongewenst nestje.

Het belang van sterilisatie of castratie willen ze in Spanje niet inzien en dan gebeurt het, daar komen de pups dan aan die vaak op de gruwelijkste wijze worden gelikwideerd...

Osu en haar zusjes en broertje Oso vormen een homogeen nestje, zowel uiterlijk als van karakter en ingesteldheid, want het zijn stuk voor stuk heerlijke hondjes waar nog alles mee te bereiken is...

Wat een geluk dat we deze vijf onschuldige leventjes konden redden, zo mooi om hen nu veilig en wel te zien spelen, ravotten, eten en slapen...pups zoals goede pupjes horen te zijn.

Osu is een heel mooi gekleurd teefje, een leuk en lief driekleurtje met zware voetjes, dus groeien gaat ze zeker nog doen...

Wiens allerbeste en allertrouwste vriendinnetje mag zij worden ? Alle wegen liggen open voor jullie samen...jong, begonnen, half gewonnen...

Osu op youtube (N0V.2016) Osu & Oso op youtube ( NOV.2016) malte, oso, osu, Mei2017

Osu is een vrouwtje van ca. 1 jaar 6 maanden oud. Osu is een middelgrote hond (Cross): zij is ca. 60 cm hoog en weegt ca. 36 kg. Osu verblijft momenteel in Spanje ACE referentie nummer: 11988

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen.

ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE. In Belgi werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 300,00 ( 185 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:

* de reis van de hond vanuit Spanje; * castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat); * de entingen : rabis en cocktail alsook kennelhoest.

* ontworming. * tanden reiniging (Geen chirurgie).

* pups zijn gent volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren

* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org * Europees dierenpaspoort;

* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;

* De adoptant draagt de kosten van n zorgt voor de reg istratie van de chip: in Nederland bij NDG en in Belgi (verplicht) bij Dogid.

ACE | SHIN is een idele organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.

ACE | SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan.

Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden?

Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Contact
Plaats:SPANJE
Provincie:Noord-Holland
Aanbieder:ACE-CHARITY
Telefoon:1551
Klik om een e-mail te sturen naar ACE-CHARITY

*ACE* OTTO 13080..PUPPY (hond)
  Ras: CROSS
Leeftijd: 10 mnd
Plaats: SPANJE
Provincie: Noord-Holland
Geplaatst: 17/08/2017

Prijs: €300,-

Kleur
ZIE FOTO

Stamboom:
Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Is er een ziekte en/of afwijking?
Heeft het dier medicijnen nodig?
Heeft het dier speciaal voer?

Karakteromschrijving
ZIE INFO

Overige informatie over het dier
ACE: Otto

Twee ongewenste, zwarte pupjes die over de poort werden gegooid bij Isabelle, een Spaanse opvangmama... Isabelleke doet haar best voor elk hondje en dat zal de eigenaar van Otto en Cosmos zeker geweten hebben.

Otto is een lieve, speelse pup die graag ravot met andere hondjes. Hij is nieuwsgierig, maar moet nog veel leren. Volgen aan de lijn, kent dit jongetje nog niet maar dat komt beslist in orde bij een nieuw baasje die met hem bezig wil zijn.

Otto is een knuffelaar, een zalig genietertje dat zeker in een gezin met kinderen kan passen. Bij wie mag Otto onbezorgd verder opgroeien, nog veel leren en vooral heel gelukkig worden, na voorheen botweg weggegooid te zijn...?

Alles is nog mogelijk met een jongeling als Otto...

Otto is een mannetje van ca. 10 maanden oud.

Otto is een grote hond (Cross): hij is ca. 42 cm hoog en weegt ca. 11 kg. Otto verblijft momenteel in Spanje (opvang)

ACE referentie nummer: 13080

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen.

ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In Belgi werkt de orgnisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 300,00 ( 185 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:

de reis van de hond vanuit Spanje; castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat); de entingen : rabis en cocktail alsook kennelhoest. ontworming.

tanden reiniging (Geen chirurgie).

pups zijn gent volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren

bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op ace-charity. Europees dierenpaspoort;

Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort; De adoptant draagt de kosten van n zorgt voor de regi stratie van de chip: in Nederland bij NDG en in Belgi (verplicht) bij Dogid.

ACE | SHIN is een idele organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.

ACE | SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan.

Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden?

Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op ace-charity.org

Contact
Plaats:SPANJE
Provincie:Noord-Holland
Aanbieder:ACE-CHARITY
Telefoon:1551
Klik om een e-mail te sturen naar ACE-CHARITY

ADELINA -LIEVE, LEUKE EN SOCIALE HOND (hond-middelmaat)
  Ras: Mix
Leeftijd: 5 jr
Plaats: DEN HAAG in opvanggezin. S.O.S. Strays
Provincie: Zuid-Holland
Geplaatst: 17/08/2017

Grootte: Middel
Beharing: Halflang
Prijs: €285,-

Kleur
ADELINA is Tricolor (bruin, wit en grijs/zwart). Foto's van ADELINA .

Stamboom:
Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Komt het dier uit een asiel?
Toestemming voor herplaatsing?
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?
Kan het dier in de auto?
Komt het dier in huis?
Komt het dier buiten?

Is er een ziekte en/of afwijking?
Heeft het dier medicijnen nodig?
Heeft het dier speciaal voer?
Kan het dier bij kinderen?
Kan het dier bij andere dieren?

Karakteromschrijving
ADELINA komt uit Avils, Spanje.

Overige informatie over het dier
ADELINA is een lieve hond. Zij komt begin september over naar hier en gaat naar Den Haag, in een opvanggezin met een andere hond. ADELINA wordt door haar Spaanse verzorgers beschreven als een lieve, leuke en sociale hond. Zodra ADELINA is overgekomen naar hier zullen we meer kunnen vertellen over haar karakter en specifiek gedrag in huis.

ADELINA is door onze vrienden van La Protectora gered uit de perrera (dodingsstation) La Bolgachina van Oviedo en verblijft bij een Spaans opvanggezin totdat zij naar Nederland zal reizen.

Meer informatie over ADELINA .

Contactpersoon voor meer info: MARIAN, marian@sos-strays.nl, +31 (0)6-40809018 (tussen 11-18u). Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptieprocedure door op onze website.

Let wel: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden. Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.


Contact
Plaats:DEN HAAG in opvanggezin. S.O.S. Strays
Provincie:Zuid-Holland
Aanbieder:STICHTING S.O.S. STRAYS
Telefoon:+31 (0)6-40809018 (11-18u)
Klik om een e-mail te sturen naar STICHTING S.O.S. STRAYS

*ACE* ZANDER 13731...VERDIENT GELUK EN LIEFDE (hond)
  Ras: BEAGLE
Leeftijd: 6 jr 7 mnd
Plaats: SPANJE
Provincie: Noord-Holland
Geplaatst: 17/08/2017

Prijs: €300,-

Kleur
ZIE FOTO

Stamboom:
Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Is er een ziekte en/of afwijking?
Heeft het dier medicijnen nodig?
Heeft het dier speciaal voer?

Karakteromschrijving
ZIE INFO

Overige informatie over het dier
ACE: Zander

Juli 2017, Fabienne vertelt het verhaal van Xantos, Zander, Remy en Denise :

4 proefdieren, allen Beagles, kwamen in onze handen nadat ze jarenlang proefdieren zijn geweest,… Iets waar elke dierenvriend van huivert, maar dat deze 4 stakkers hebben moeten ondergaan, jaar in jaar uit, dag in dag uit, uur per uur, hun leven lang,…

Dankzij een bekende konden we 4 van hen redden, waarvoor dank, want ook al is het een druppel op een hete plaat, toch zijn we blij dat zij de kans kregen,… Niemand van ons begrijpt waarom proefdieren proef DIEREN moeten, er zouden naar mijn mening anderen voor kunnen dienen,…

Maar daar gaan we ons hier niet over uitspreken, we houden het netjes,… Allen hebben doffe oogjes en weinig leven in hun blik, zij hebben nog nooit een leven gehad,…

Hun pootjes staan vol prikwonden en doen pijn, hun vacht is dof en levenloos,… Hun kracht tot leven herneemt elke dag nu ze kunnen lopen en rennen om hun hok heen, of even op de weide, zolang de hitte dit toelaat, heel even,… Hun eerste pasjes op de weide gingen door merg en been, hun eerste vrije dagen troffen ons allen,…

Tranen schieten je in de ogen, denkend aan het leed dat deze beestjes ondergingen, maar,… Ook al zitten ze in een asiel, ze zijn vrij,… Denise, een vrouwtje, ziet er het meest verzwakt en opgebruikt uit, maar allen zijn ze even vriendelijk en lief,…

Onze inzet is deze 4 lieverds gelukkig te maken, een kans op herleven te bezorgen, dat is onze goal,… Samen met jullie allen moet dat zeker lukken !!

Zander is een mannetje van ca. 6 jaar oud.

Zander is een middelgrote hond (Beagle): hij is ca. 43 cm hoog en weegt ca. 18 kg. Zander verblijft momenteel in Spanje ACE referentie nummer: 13731

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen.

ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In Belgi werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 300,00 ( 185 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:

* de reis van de hond vanuit Spanje; * castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);

* de entingen : rabis en cocktail alsook kennelhoest. * ontworming. * tanden reiniging (Geen chirurgie).

* pups zijn gent volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren

* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org * Europees dierenpaspoort;

* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort; * De adoptant draagt de kosten van n zorgt voor de reg istratie van de chip: in Nederland bij NDG en in Belgi (verplicht) bij Dogid.

ACE | SHIN is een idele organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.

ACE | SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan.

Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden?

Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Contact
Plaats:SPANJE
Provincie:Noord-Holland
Aanbieder:ACE-CHARITY
Telefoon:1551
Klik om een e-mail te sturen naar ACE-CHARITY

*ACE* ZANNA 12652..MOOIE DAME-ZIE OP YOUTUBE (hond)
  Ras: CROSS
Leeftijd: 2 jr 10 mnd
Plaats: SPANJE
Provincie: Noord-Holland
Geplaatst: 17/08/2017

Prijs: €300,-

Kleur
ZIE FOTO

Stamboom:
Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Is er een ziekte en/of afwijking?
Heeft het dier medicijnen nodig?
Heeft het dier speciaal voer?

Karakteromschrijving
ZIE INFO

Overige informatie over het dier
Zanna

Uit het Dagboek van Fabienne : 'Zanna leefde aan een nylon ketting op het veld...' Zanna, een Mastin cross die heel haar leven aan de ketting hing...

Haar jonge leven was een hel, zwangerschap na zwangerschap en maar pupjes werpen...

Ook nu had ze weer pupjes geworpen, helaas gingen ze 1 voor 1 dood van de honger, slechte verzorging en ontbering, heel erg triest... We namen haar bij ons binnen en leerden een lieve hond kennen, die dankbaar was om gered te zijn en geen nylon koord meer om haar heen te hebben.

Ze likt je hand, ze geeft je een pootje, dankbaar en vriendelijk kijkt ze je aan... Ze had 11 pupjes, echter behalve twee gingen ze allemaal heen...

Zanna is een prachtige dame, van binnen en van buiten. Een dankbare lieverd, een grote beer die je niet kan weerstaan...

juni 2017, Zanna op youtube

Zanna is een vrouwtje van ca. 2 jaar 10 maanden oud. Zanna is een grote hond (Cross): zij is ca. 58 cm hoog en weegt ca. 25 kg. Zanna verblijft momenteel in Spanje ACE referentie nummer: 12652

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen.

ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In Belgi werkt de orgnisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 300,00 ( 185 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:

* de reis van de hond vanuit Spanje; * castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat); * de entingen : rabis en cocktail alsook kennelhoest.

* ontworming.

* tanden reiniging (Geen chirurgie).

* pups zijn gent volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren

* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org * Europees dierenpaspoort;

* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort; * De adoptant draagt de kosten van n zorgt voor de regi stratie van de chip: in Nederland bij NDG en in Belgi (verplicht) bij Dogid.

ACE | SHIN is een idele organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.

ACE | SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan.

Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden?

Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Contact
Plaats:SPANJE
Provincie:Noord-Holland
Aanbieder:ACE-CHARITY
Telefoon:1551
Klik om een e-mail te sturen naar ACE-CHARITY

JAI -VRIENDELIJKE, SPEELSE, SOCIALE EN AANHANKELIJKE GROTE LOBBES -LIEF VOOR KINDEREN (hond-80cm)
  Ras: Mix Mastin Espagnol
Leeftijd: 1 jr 6 mnd
Plaats: MOORDRECHT in opvanggezin. S.O.S. Strays
Provincie: Zuid-Holland
Geplaatst: 17/08/2017

Grootte: Groot
Beharing: Kort
Prijs: €335,-

Kleur
JAI is cremewit, kortharige dikke vacht., zeer groot: ca 80cm hoog en 55 kg. Foto's van JAI .

Stamboom:
Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Komt het dier uit een asiel?
Toestemming voor herplaatsing?
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?
Kan het dier in de auto?
Komt het dier in huis?
Komt het dier buiten?

Is er een ziekte en/of afwijking?
Heeft het dier medicijnen nodig?
Heeft het dier speciaal voer?
Kan het dier bij kinderen?
Eventueel toelichting
JAI is lief voor kinderen.
 
Kan het dier bij andere dieren?
Eventueel toelichting
JAI kan ook met katten en andere dieren.

Karakteromschrijving
JAI komt uit Sahagun, Spanje.

Overige informatie over het dier
JAI is een vriendelijke, speelse, sociale en aanhankelijke grote lobbes, er zit werkelijk geen kwaad in. JAI kan met iedereen goed opschieten; er komen best veel mensen voorbij in haar opvanggezin omdat zij een pensionstal hebben, maar JAI heeft nog nooit lelijk gedaan naar iemand. Wel rent ze altijd enthousiast mee met de andere honden om te kijken wie er aankomt. Vervolgens steekt ze dan snel haar grote hoofd door het portier om te kijken of er nog iets lekkers te vinden is.
Ook met kinderen is JAI zeer lief.
Katten, grote en kleine hondjes zijn geen enkel probleem ook voor de paarden gaat ze netjes opzij en het weitje met de kippen en geiten negeert ze helemaal.
Autorijden gaat goed, alleen met een hoge instap moet ze een kontje hebben dat redt ze (nog) niet. Tijdens het rijden gaat ze rustig liggen. JAI is zindelijk, loopt netjes aan de lijn en kan alleen thuis blijven tot nu toe wel altijd in gezelschap van andere honden. Gezien haar rustige aard verwachten we dat ze het ook als enige hond goed zal doen.

JAI past het beste bij mensen die tijd, ruimte, liefde en ervaring hebben met het opvoeden van grote honden en het karakter van een Mastin.

JAI verblijft in Moordrecht, in een opvanggezin met andere honden, katten, klein en groot vee.

JAI bleek op jonge leeftijd al gescheurde kruisbanden te hebben aan zowel haar linker als rechter poot. JAI is hieraan geopereerd en inmiddels goed hersteld. De verwachting is dat JAI hier in de toekomst geen verdere hinder van zal ondervinden. Meer informatie over JAI .

Contactpersoon voor meer info: STEEF, steef@sos-strays.nl, +31 (0)6-19987025 (vanaf 19.30u).Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptieprocedure door op onze website.

Let wel: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden. Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.


Contact
Plaats:MOORDRECHT in opvanggezin. S.O.S. Strays
Provincie:Zuid-Holland
Aanbieder:STICHTING S.O.S. STRAYS
Telefoon:+31 (0)6-19987025 (na 19.30u)
Klik om een e-mail te sturen naar STICHTING S.O.S. STRAYS


<< Vorige    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 66    Volgende >>