info@baasjegezocht.nl

    
Welkom op BAASJE GEZOCHT .NL

Op BAASJE GEZOCHT .NL vindt u het collectief aanbod van huisdieren van herplaatsinginstanties, asielen en particulieren. De huisdieren van de verschillende groepen deelnemers op deze dierenvrienden-website zijn eenvoudig te herkennen aan de kleur van de advertenties.

Welke huisdieren zijn hier te vinden?
In principe zijn op BAASJE GEZOCHT .NL alle soorten huisdieren te vinden zoals: honden, katten, konijnen, fretten, allerlei knaagdieren en zelfs boerderijdieren. Met behulp van de zoekfuncties kunt u eenvoudig zoeken naar het door u gewenste dier. Bij “uitgebreid zoeken” kunt u uw wensen invullen, waarna de door u gezochte huisdieren overzichtelijk getoond worden.

Informatie over de deelnemers
De deelnemende herplaatsinginstanties en asielen staan met vermelding van hun doelomschrijving en website onder “Deelnemers” van BAASJE GEZOCHT .NL.

Aanbieden en vragen van dieren
Het aanbieden van huisdieren is voor herplaatsinginstanties en asielen gratis. Voor het aanbod en de vraag van huisdieren door particulieren wordt een geringe vergoeding gevraagd voor de instandhouding en promotie van deze collectieve website. Via menukeuze "Particulieren" kunt u eenvoudig een advertentie plaatsen.


Colofon