Uitgebreid zoeken

Hier kunt u uitgebreid zoeken binnen de aangeboden en gezochte dieren op BAASJE GEZOCHT. NL. Door zoveel mogelijk keuzes te maken komt u sneller tot de juiste match.Aangeboden of gezocht
Diersoort
Leeftijd
Geslacht
Grootte
Beharing
Stamboom
Paspoort
Gechipt
Geënt
Gesteriliseerd/Gecastreerd
Kan bij kinderen?
Kan buiten?
Kan in huis?
Kan bij dieren?
Dieren tonen van:

PURDEY

PURDEY

Karakteromschrijving

PURDEY is een lief, speels, energiek, uitbundig mensgericht pupje. Ze heeft een behoorlijke dosis energie die in goede banen geleid moet worden. In het begin kan ze wat verlegen zijn, maar als ze eenmaal op haar gemak is komt ze goed los. Lees verder bij ‘extra informatie’


Reden voor herplaatsing

PURDEY is samen met haar 6 broertjes en zusjes gevonden in de bergen van Griekenland. PURDEY verblijft nu in Heemskerk, in een opvanggezin met andere honden, katten en vogels.


Extra info

Vervolg karakter:

PURDEY is dol op aandacht, ze begint te leren dat haar tijdelijke baasje niet altijd tijd voor haar heeft en ze zich even zelf moet vermaken. Als baasje rustig zit dan ligt ze graag met de andere honden bij haar op de bank om daar heerlijk te slapen. PURDEY is een slimme pup en pakt dingen snel op. Wel heeft ze een duidelijke en consequente aanpak nodig.
PURDEY loopt al best goed mee aan de riem. In veilig gebied kan ze loslopen; om haar aandacht op het baasje gericht te houden wordt ze regelmatig teruggeroepen en ze komt dan snel aanrennen. PURDEY is dol op spelen en kan zichzelf goed vermaken, ravotten met de andere honden kan ze ook heel goed. Ze pakt nog wel eens dingen die niet voor haar bestemd zijn, maar met een kleine vermaning begrijpt ze dit snel dat dit gedrag niet gewenst is.
Bij afwezigheid van het opvanggezin en 's nachts verblijft PURDEY in de bench. Na wat protest is ze stil en ze slaapt de hele nacht door. PURDEY is zindelijk zolang je adequaat reageert op haar melding. ‘s Nachts is zij droog in de bench en bij nood laat ze goed horen dat ze nodig moet. Met de katten gaat zij goed om, al probeert ze af en toe of die met haar willen spelen. Zodra de kat protesteert laat PURDEY ze gauw met rust.

PURDEY is een pup die nog verder opgevoed moet worden en vanwege haar drukke karakter heel veel structuur nodig heeft. Zij past bij mensen die begrijpen dat een pup van alles te leren heeft en die haar met een positieve opvoeding op willen laten groeien tot een sociale, volwassen hond. Omdat zij nog zo jong is, kan zij niet geplaatst worden bij mensen die te veel uren afwezig zijn. PURDEY heeft baasjes met ervaring en een flinke dosis humor nodig.

PURDEY wordt waarschijnlijk een flink middelmaatje. Op 18/10/2021 met 5,5 maanden oud: 48 cm en 11,5 kg.

PURDEY is gevonden door een wandelaar op een berg, in een doos, samen met haar 6 broertjes en zusjes. Zij zijn allen naar NL gereisd.

Contactpersoon voor meer info: DIEN, dien@sos-strays.nl, +31 (0)6-39205491 (tussen 17.00 en 20.00 uur). Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptieprocedure door op onze website.

Meer informatie over: PURDEY.

Diersoort:
Hond
Geslacht:
Vrouw
Ras:
Mix
Leeftijd:
0 jaar en 4 maanden
Grootte:
Middel
Beharing:
Kort
Kleur:
Zwart met een klein beetje wit
Stamboom
Nee
Paspoort
Ja
Gechipt
Ja
Geënt
Ja
Komt het dier uit een asiel?
Ja
toestemming voor herplaatsing?
Ja
Is het dier gesteriliseerd of gecastreerd?
Nee
Heeft het dier een lichamelijke afwijking?
Nee
Heeft het dier medicijnen nodig?
Nee
Is het dier zindelijk?
Ja
Heeft het dier gedragsproblemen?
Nee
Heeft het dier speciaal voer?
Nee
Kan het dier bij kinderen?
Ja
Kan het dier bij andere dieren
Ja
Toelichting bij andere dieren:
PURDEY kan ook met katten die honden gewend zijn.
Hoelang kan het dier alleen zijn?
Omdat PURDEY nog zo jong is, kan zij niet geplaatst worden bij mensen die te veel uren afwezig zijn.
Kan het dier in de auto?
Ja
Mag het dier in huis
Ja
Mag het dier naar buiten?
Ja
Prijs:
€ 325
De pagina kon niet ingeladen worden!
Controleer uw internet verbinding, of probeer het later opnieuw