Een moment geduld a.u.b.
Pagina wordt ingeladen.


 

info@baasjegezocht.nl

   
ONZE DIEREN Aantal dieren per pagina:              

Hier kunt u bekijken welke dieren aangeboden of gevraagd worden voor herplaatsing.
U kunt de adverteerder een e-mail sturen of bellen voor meer informatie.

Alle deelnemers
Herplaatsers (nat.)
Herplaatsers (int.)
Asielen
Particulieren
Aangeboden
Gevraagd
Uitgebreid zoeken


CALMA - LIEVE RUSTIGE HOND (hond 60cm)
  Ras: X Herder
Leeftijd:9 jr
Plaats: Harderwijk in opvanggezin. S.O.S. Strays
Provincie: Gelderland
Geplaatst: 16/10/2018

Grootte: Groot
Beharing: Halflang
Prijs: €160,-

Kleur
Bruin. Foto's van CALMA

Stamboom:
Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Komt het dier uit een asiel?
Toestemming voor herplaatsing?
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?
Kan het dier in de auto?
Komt het dier in huis?
Komt het dier buiten?

Is er een ziekte en/of afwijking?
Heeft het dier medicijnen nodig?
Heeft het dier speciaal voer?
Kan het dier bij kinderen?
Kan het dier bij andere dieren?
Eventueel toelichting
Sociaal, ook met katten.

Karakteromschrijving
CALMA komt uit Torrelavega, Spanje.

Overige informatie over het dier
CALMA is een ontzettend lieve, rustige en op zijn tijd speelse hond. Ze heeft van alles precies genoeg in zich. Ze luistert al best goed. Soms heeft ze daar geen zin in, maar dat maakt haar ook karakteristiek. CALMA houdt erg van knuffelen. En komt dan ook geregeld naar je toegelopen met haar hoofd tegen je benen geduwd, of met haar speeltouw en vriendelijk grommend wil ze dan graag even spelen. Ze lijkt soms net een puppy, wie weet om gemiste tijd in te halen. CALMA is lief voor iedereen, ze gaat ook uitstekend om met kinderen. Ze is een schat! Met de kat des huizes kan ze prima overweg, ze heeft er totaal geen interesse voor. CALMA kan prima een paar uur alleen zijn. Vaak gaat ze dan lekker slapen. Ze heeft verschillende plekken in huis waar ze rustig een paar uur languit gaat liggen, dat je soms bijna vergeet dat ze er is. s Nachts is ze ook rustig en ochtends moet je haar wakker maken in plaats van andersom. CALMA is sterk gericht op voedsel. Met eten geven wacht ze nu rustig tot je het signaal geeft dat ze mag gaan eten. Ze luistert dan erg goed. Het is belangrijk om dit aan te houden, omdat ze -zoals het lijkt- echt heeft moeten vechten voor haar voedsel. CALMA houdt ontzettend van wandelen en is dol op zandplaatsen zoals het strand, ze loopt ook graag het water in. Ze heeft dan haar gekke 5 minuten, die bij menigeen een lach doen ontwaken. Ze gaat prima in de auto mee en springt daar uit zichzelf in en gaat dan rustig liggen. CALMA loopt aan de riem netjes met je mee. Ze trekt soms omdat ze dan naar een bepaalde boom wil lopen, ze is dan heel sterk. Op veilig terrein kan zij prima loslopen, ook al loopt ze ver voor je uit, ze houdt je altijd in de gaten. Andere honden die ze tegen komt gaat ze prima mee overweg. Soms kan ze even naar een hond blaffen maar ze vervolgt ook weer snel haar wandeling. Samengevat: Aan CALMA heb je een tophond, een echte lieverd, een maatje voor het leven, een echte hartendief! CALMA is een hond waar je je snel aan verbindt. Haar toekomstige baasjes zullen een hoop plezier aan haar beleven!
CALMA is een hele lieve hond die past in vele situaties, zolang er maar voldoende tijd en aandacht voor haar is. Ze is goed met kinderen, heeft geen probleem met katten of andere honden in huis. Even alleen blijven is voor haar geen probleem. Echter, CALMA is zeer gesteld op haar baasje en is geen hond die dagelijks vele uren alleen zou moeten blijven, dat zou haar ongelukkig maken. Voor CALMA zou een huis met veel buitenruimte en met kinderen en/of andere honden heel fijn zijn. Ze houdt namelijk van levendigheid in huis.

CALMA verblijft in een opvanggezin met een kat.
Meer informatie over CALMA.
Hier kunt u een filmpje van CALMA bekijken.
Contactpersoon voor meer info: INEKE, ineke@sos-strays, +31 (0)6-82075056 (tussen 14-22u). Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptieprocedure door op onze website.

Let wel: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden.
Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.


Contact
Plaats:Harderwijk in opvanggezin. S.O.S. Strays
Provincie:Gelderland
Aanbieder:STICHTING S.O.S. STRAYS
Telefoon:+31 (0)6-82075056 (14-22u)
Klik om een e-mail te sturen naar STICHTING S.O.S. STRAYS

SANDY -LIEF, SOCIAAL, SLIM EN SNEL LEREND -LIEF VOOR KINDEREN -KAN OOK MET KATTEN (hond-53cm)
  Ras: Herder mix
Leeftijd:1 jr 9 mnd
Plaats: HOORN in opvanggezin. S.O.S. Strays
Provincie: Noord-Holland
Geplaatst: 14/10/2018

Grootte: Middel
Beharing: Kort
Prijs: €345,-

Kleur
SANDY is zwart met beetje wit, 53 cm hoog en 15 kg Fotos van SANDY .

Stamboom:
Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Komt het dier uit een asiel?
Toestemming voor herplaatsing?
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?
Kan het dier in de auto?
Komt het dier in huis?
Komt het dier buiten?

Is er een ziekte en/of afwijking?
Heeft het dier medicijnen nodig?
Heeft het dier speciaal voer?
Kan het dier bij kinderen?
Eventueel toelichting
SANDY is lief voor kinderen.
 
Kan het dier bij andere dieren?
Eventueel toelichting
SANDY kan ook met katten.

Karakteromschrijving
SANDY komt uit Torrelavega, Spanje.

Overige informatie over het dier
SANDY is een erg lieve, vrolijke, enthousiaste, sociale en slimme hond. Ze is dol op wandelen en hard rennen door het park. Ze heeft buiten dus veel energie. In huis is ze rustig maar wel altijd heel nieuwsgierig wat het opvanggezin aan het doen is.
SANDY houdt van kroelen. Ook met de kitten in het opvanggezin kan ze heerlijk kroelen en ze slapen dan ook regelmatig samen in de mand. Alleen het eten wordt niet gedeeld.
SANDY kan al even alleen thuis blijven. Ze verblijft dan los in huis. Wel heeft ze de neiging deuren open te maken. Dit moet dus goed in de gaten gehouden worden. Ook is het verstandig de prullenbak op een veilige plek neer te zetten, anders is deze bij thuiskomst leeggehaald.
SANDY is zindelijk, mits ze regelmatig uitgelaten wordt. SANDY is sociaal met volwassenen en kinderen. Je moet haar wel even de tijd geven aan je te wennen. Soms vindt ze het even te druk maar zodra ze gewend is, gaat het goed.
Ook buiten kan ze een drukke omgeving even spannend vinden. SANDY loopt goed mee aan de riem en heeft geen problemen met autorijden.

Voor SANDY zoeken wij adoptanten die het heerlijk vinden om met haar te wandelen en te spelen en die daarnaast nog wat puntjes op de i willen zetten in haar opvoeding.

SANDY verblijft in Hoorn, in een opvanggezin met katten.

Wij werden speciaal op SANDY gewezen vanwege haar lieve persoonlijkheid. SANDY is door onze vrienden van Torres gered uit de perrera van Santander.

SANDY is sociaal met andere honden en katten. Klik hier voor tips om de kennismaking tussen hond en kat positief te laten verlopen. Filmpje van SANDY met een kat .

Meer informatie over SANDY .

Contactpersoon voor meer info: ELVIRA, elvira@sos-strays.nl, +31 (0)6-46386168 (tussen 10-20u). Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptieprocedure door op onze website.

Let wel: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden. Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.


Contact
Plaats:HOORN in opvanggezin. S.O.S. Strays
Provincie:Noord-Holland
Aanbieder:STICHTING S.O.S. STRAYS
Telefoon:+31 (0)6-46386168 (10-20u)
Klik om een e-mail te sturen naar STICHTING S.O.S. STRAYS

ACE MEUNIER-14964 EEN LIEVERD MET EEN GEWELDIGE WILL TO PLEASE! (x duitse herder)
  Ras: GEEF MIJ EEN KANS!!
Leeftijd:1 jr 8 mnd
Plaats: SPANJE MEUNIER TROUWE JONGE ZEER SLIMME HERDERMIX, GENIET VAN ZIJN FILMPJE!
Provincie: Overijssel
Geplaatst: 14/10/2018

Grootte: Groot
Prijs: €300,-

Kleur
Zie fotos en YouTube

Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Karakteromschrijving
LEES OMSCHRIJVING

Overige informatie over het dier
Meunier

Deze knappe Herder kruising werd door zijn vorige baasjes afgestaan in het dodenstation...

Zonder al te veel emotie keerden ze hun rug naar hem toe, wetende dat de kans groot was dat hij daar niet levend zou uitkomen... Gelukkig konden wij tijdig het verschil voor hem betekenen!

Meunier kan het goed vinden met andere honden, maar tegenover andere zelfzekere honden durft hij zich wel eens te stellen.

Hij is erg trouw, en een slimme, leergierige hond, en een echte werkhond die alles voor zijn baasje over heeft.

Een kompaan voor het leven...

Meunier is een grote hond ( Duitse herdermix) Hij is 51 cm hoog en weegt 22 kg. Meunier is 1 jr 8 mnd oud

Meunier verblijft momenteel in Spanje Ref nr 14964Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma`s opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen.

ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In Belgi werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt � 300,00 (� 185 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat: * de reis van de hond vanuit Spanje;

* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat); * de entingen : rabis en cocktail. * ontworming.

* tanden reiniging (Geen chirurgie).

* pups zijn gent volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren * bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org * Europees dierenpaspoort;

* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort; * De adoptant draagt de kosten van �n zorgt voor de registratie van d e chip: in Nederland bij NDG en in Belgi (verplicht) bij Dogid.

ACE | SHIN is een idele organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.

ACE | SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan.

Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Contact
Plaats:SPANJE MEUNIER TROUWE JONGE ZEER SLIMME HERDERMIX, GENIET VAN ZIJN FILMPJE!
Provincie:Overijssel
Aanbieder:ACE-CHARITY
Telefoon:06-34617763
Klik om een e-mail te sturen naar ACE-CHARITY

FINLANDIA -LIEVE PUP (hond-middelmaat)
  Ras: Herder mix
Leeftijd:4 mnd
Plaats: BEVERWIJK in opvanggezin. S.O.S. Strays
Provincie: Noord-Holland
Geplaatst: 12/10/2018

Grootte: Middel
Beharing: Kort
Prijs: €260,-

Kleur
FINLANDIA is zwart met beetje beige aan oren en poten. Wordt waarschijnlijk (grote) middelmaat. Fotos van FINLANDIA <

Stamboom:
Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Komt het dier uit een asiel?
Toestemming voor herplaatsing?
Kan het dier in de auto?
Komt het dier in huis?
Komt het dier buiten?

Is er een ziekte en/of afwijking?
Heeft het dier medicijnen nodig?
Heeft het dier speciaal voer?
Kan het dier bij kinderen?
Kan het dier bij andere dieren?

Karakteromschrijving
FINLANDIA komt uit Santiago de Compostella, Spanje.

Overige informatie over het dier
FINLANDIA is een lieve, speelse pup. Zij is nog maar net overgekomen naar hier en verblijft in Beverwijk, in een opvanggezin met andere honden, katten en vogels. Binnenkort zullen we meer kunnen vertellen over haar karakter en specifiek gedrag in huis.
FINLANDIA is n van de, in het asiel geboren, pups van moeder Laguerta, zie

foto van de mama en papa. Toen Laguerta naar het asiel werd gebracht werd verteld dat zij gesteriliseerd was. Dit was duidelijk niet het geval want zij heeft 5 pups gekregen. Vier van hen hebben een thuis gevonden in Spanje, de meest zwarte pup bleef over, maar nu is ook FINLANDIA aan de beurt, zij is meegekomen naar Nederland voor haar nieuwe toekomst.

FINLANDIA is nog een pup en moet nog verder opgevoed worden. Zij past bij mensen die begrijpen dat een pup nog van alles te leren heeft en die haar met een positieve opvoeding op willen laten groeien tot een sociale volwassen hond. Omdat zij nog zo jong is, kan ze niet geplaatst worden bij mensen die te veel uren afwezig zijn.

Meer informatie over FINLANDIA .

Contactpersoon voor meer info: STEEF, steef@sos-strays.nl, +31 (0)6-19987025 (vanaf 19.30u).Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptieprocedure door op onze website.

Let wel: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden. Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.


Contact
Plaats:BEVERWIJK in opvanggezin. S.O.S. Strays
Provincie:Noord-Holland
Aanbieder:STICHTING S.O.S. STRAYS
Telefoon:+31 (0)6-19987025 (na 19.30u)
Klik om een e-mail te sturen naar STICHTING S.O.S. STRAYS

INDIO AINF.NL (pracht herder)
  Ras: Energieke lieverd
Leeftijd:2 jr 8 mnd
Plaats: Triple A Marbella in Spanje AINF.NL<
Provincie: Utrecht
Geplaatst: 24/09/2018

Grootte: Groot
Prijs: €325,-

Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Komt het dier uit een asiel?
Toestemming voor herplaatsing?
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Karakteromschrijving
Kijk ook op onze eigen website voor meer info en foto's AINF.NL

Overige informatie over het dier
Indio

Sportieve Indio (T 4939) is in augustus 2018 in het asiel gekomen nadat hij in april geadopteerd was. De reden dat hij teruggebracht werd was dat hij teveel blafte. Zijn leefomgeving paste namelijk niet bij wat hij nodig had. Voor Indio is het namelijk erg belangrijk dat hij zijn energie goed kwijt kan. Dat betekent dat hij dagelijks minstens een flinke wandeling moet maken, naast een aantal korte.

Ook werkt hij graag voor de baas, dus het uitvoeren van opdrachten zoals bijvoorbeeld een zoekspelletje of balletje terugbrengen heeft hij nodig. Indio gaat goed om met andere honden en houdt ook erg van mensen.

Voor Indio zoeken we een baas die deze sportieve en energieke hond de beweging en afleiding kan bieden die hij nodig heeft. Dus houdt u van een hond die flinke wandelingen waardeert en graag dingen voor zijn baas wil doen? Denk dan aan Indio.

Bent u in hem geïnteresseerd en denkt u dat hij goed in uw situatie past neemt u dan contact op met Jessica Blok, T 06 - 182 15 264 of per email adoptie@ainf.nl

Mocht u deze hond geen blijvend huisje kunnen geven maar wel op zou willen vangen wat kans op adoptie vergroot neem dan contact op met: Elma Buijs, T 073 - 52 16 626 of per email opvang@ainf.nl

Voor meer foto's en informatie zie onze website: website: www.ainf.nl

Contact
Plaats:Triple A Marbella in Spanje AINF.NL<
Provincie:Utrecht
Aanbieder:ANIMAL IN NEED FOUNDATION
Telefoon:06 - 182 15 264
Klik om een e-mail te sturen naar AINF, betreft hond: Indio nr.:4939

QUITTO (hond)
  Ras: Boerboel Herder
Leeftijd:5 jr 3 mnd
Plaats: Bathmen
Provincie: Overijssel
Geplaatst: 13/09/2018

Grootte: Middel
Beharing: Kort

Kleur
Zwart

Stamboom:
Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Komt het dier uit een asiel?
Toestemming voor herplaatsing?
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?
Kan het dier in de auto?
Komt het dier in huis?
Komt het dier buiten?

Is er een ziekte en/of afwijking?
Heeft het dier medicijnen nodig?
Heeft het dier speciaal voer?
Kan het dier bij kinderen?
Kan het dier bij andere dieren?
Eventueel toelichting
Beschermend en heel waaks

Hoe lang kan het dier alleen zijn?
8uur

Karakteromschrijving
Vriendelijk waaks

Reden voor herplaatsing
Zit een een kleine caravan heb geen ruimte voor de hond

Overige informatie over het dier
Ben veel aan het werk en de hond lig in de caravan en word uitgelaten en hij veel ruimte zou echt goed voor hem zijn

Contact
Plaats:Bathmen
Provincie:Overijssel
Telefoon:0645851061
Klik om een e-mail te sturen naar Julius Ong afat


ROBUS LUNA(P)EEN STUMPER,WILT ZOGRAAG AANDACHT (hond)
  Ras: DUITSE HERDER
Leeftijd: 5 jr
Plaats: SPANJE
Provincie: Noord-Holland
Geplaatst: 10/09/2018

Grootte: Middel
Beharing: Halflang
Prijs: €290,-

Kleur
ZIE FOTO

Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Komt het dier uit een asiel?
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Is er een ziekte en/of afwijking?
Heeft het dier medicijnen nodig?
Heeft het dier speciaal voer?

Karakteromschrijving
ZIE INFORMATIE

Overige informatie over het dier
Dit is knappe Luna. Ongeveer 5 jaar jong.ze is enorm attent en speels. Wil graag aandacht waardoor soms jaloers. Maar goed te corrigeren . Maar wat wil je ook.... Al te lang in het asiel terwijl je voor je baas door het vuur wilt gaan en dat ook wilt tonen zoals een herder dat behoort te doen... Groot 30 kg + ter adoptie. Bij stichting robustiano... Aukje Robustiano 0624889248.... Patricia Schalker. Rita Lageveen. Nathalie Winkel. Janna Steenbergen-van Dekken Robustiano is een bemiddelende groep vrijwilligers die opkomen voor de honden in o.a Spanje & Bulgarije d.m.v adopt

. De adoptieprijs van 290,00 euro is incl. vlucht/transport , chip, paspoort, etc.

Alle honden worden gecastreerd/gesteriliseerd mits de leeftijd en de gezondheid het toelaat.

Heeft u vragen of intresse in 1 van de honden? Neem dan kontakt op met Aukje of Patricia.

Indien u per mail reageert,graag even uw emailadres en evt. telefoonnummer achterlaten,zodat wij kunnen reageren.

mail: aukje@robustiano.nl tel0624889248 of pdekw1974@gmail.com patricia

Contact
Plaats:SPANJE
Provincie:Noord-Holland
Aanbieder:ROBUSTIANO
Telefoon:06-24889248
Klik om een e-mail te sturen naar ROBUSTIANO

HANNES (hond)
  Ras: Duitse Herder
Plaats: Almere
Provincie: Flevoland
Geplaatst: 29/07/2018

Grootte: Middel
Beharing: Halflang
Prijs: €500,-

Stamboom:
Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Komt het dier uit een asiel?
Toestemming voor herplaatsing?
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?
Kan het dier in de auto?
Komt het dier in huis?
Komt het dier buiten?

Is er een ziekte en/of afwijking?
Heeft het dier medicijnen nodig?
Heeft het dier speciaal voer?
Kan het dier bij kinderen?
Eventueel toelichting
Momenteel samen met baby van 1 jaar
 
Kan het dier bij andere dieren?
Eventueel toelichting
Geen katten

Hoe lang kan het dier alleen zijn?
Ongeveer 5 uur

Karakteromschrijving
Eerlijk - druk - werkt graag

Reden voor herplaatsing
Familieomstandigheden

Overige informatie over het dier
Hond word momenteel IPO getraind. Mooie volle beet. Is gek van ballen. Is net 2 jaar geworden en werkt graag voor de baas. Komt uit een lijn van kynologen. Heeft nog geen certificaten. Moet helaas weg doordat ik zelf geen tijd voor de hond heb overdag en mijn vrouw niet in staat is om hem uit te laten vanwege pijn.

Contact
Plaats:Almere
Provincie:Flevoland
Telefoon:0625170594
Klik om een e-mail te sturen naar Timo Schotman

JACK (hond)
  Ras: Kruising duits mechelse herder
Leeftijd: 3 jr 6 mnd
Plaats: Oldenzaal
Provincie: Overijssel
Geplaatst: 17/07/2018

Grootte: Groot
Beharing: Halflang
Prijs: €300,-

Kleur
Zwart bruin

Stamboom:
Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Komt het dier uit een asiel?
Toestemming voor herplaatsing?
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?
Kan het dier in de auto?
Komt het dier in huis?
Komt het dier buiten?

Is er een ziekte en/of afwijking?
Heeft het dier medicijnen nodig?
Heeft het dier speciaal voer?
Eventueel toelichting
Niet echt gewend aan kinderen
 
Kan het dier bij andere dieren?
Eventueel toelichting
Geen katten of poezen

Hoe lang kan het dier alleen zijn?
Ongeveer 5 uur

Karakteromschrijving
Een lieve niet agressieve hond

Reden voor herplaatsing
Wegens prive omstandigheden

Contact
Plaats:Oldenzaal
Provincie:Overijssel
Telefoon:0616289150
Klik om een e-mail te sturen naar wilma bosveld

BOEF (kruising )
  Ras: Kruising herder kangal
Leeftijd: 5 mnd
Plaats: Zeist
Provincie: Utrecht
Geplaatst: 17/07/2018

Grootte: Groot
Prijs: €300,-

Kleur
Bruin

Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Komt het dier uit een asiel?
Toestemming voor herplaatsing?
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?
Kan het dier in de auto?
Komt het dier in huis?
Komt het dier buiten?

Is er een ziekte en/of afwijking?
Heeft het dier medicijnen nodig?
Heeft het dier speciaal voer?
Kan het dier bij kinderen?
Kan het dier bij andere dieren?

Hoe lang kan het dier alleen zijn?
8uur

Karakteromschrijving
Lief speels

Reden voor herplaatsing
Te kleine woning. BOEF heeft meer ruimte en beweging nodig

Overige informatie over het dier
BOEF is een enorm lieve hond Echt een allemans vriendje, gek op aandacht Houdt van rennen lopen spelen zwemmen Is opgegroeid met 2 kinderen van 2jr en 10jr en 2 katten wat enorm goed gaat samen.

Contact
Plaats:Zeist
Provincie:Utrecht
Telefoon:0621688769
Klik om een e-mail te sturen naar Michelle Keja

JACK (hond)
  Ras: Kruising duits mechelse herder
Leeftijd: 3 jr 6 mnd
Plaats: Oldenzaal
Provincie: Overijssel
Geplaatst: 16/07/2018

Grootte: Groot
Beharing: Halflang
Prijs: €300,-

Kleur
Zwart bruin

Stamboom:
Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Komt het dier uit een asiel?
Toestemming voor herplaatsing?
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?
Kan het dier in de auto?
Komt het dier in huis?
Komt het dier buiten?

Is er een ziekte en/of afwijking?
Heeft het dier medicijnen nodig?
Heeft het dier speciaal voer?
Eventueel toelichting
Niet echt gewend aan kinderen
 
Eventueel toelichting
Geen katten of poezen

Hoe lang kan het dier alleen zijn?
Ongeveer 5 uur

Karakteromschrijving
Een lieve niet agressief

Reden voor herplaatsing
Wegens prive omstandigheden

Contact
Plaats:Oldenzaal
Provincie:Overijssel
Telefoon:0616289150
Klik om een e-mail te sturen naar wilma bosveld

DIAZ (hond)
  Ras: Duitse herder
Leeftijd: 1 jr 11 mnd
Plaats: Boxtel
Provincie: Noord-Brabant
Geplaatst: 12/07/2018

Grootte: Groot
Beharing: Kort

Kleur
Bruin zwart

Stamboom:
Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Komt het dier uit een asiel?
Toestemming voor herplaatsing?
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?
Kan het dier in de auto?
Komt het dier in huis?
Komt het dier buiten?

Is er een ziekte en/of afwijking?
Heeft het dier medicijnen nodig?
Heeft het dier speciaal voer?
Kan het dier bij kinderen?
Kan het dier bij andere dieren?

Hoe lang kan het dier alleen zijn?
Zeker 9 uren

Karakteromschrijving
Werker, doorzetter, lief, eerlijk

Reden voor herplaatsing
Hij heeft veel energie en werklust en heeft meer tijd van n goede baas nodig

Contact
Plaats:Boxtel
Provincie:Noord-Brabant
Telefoon:0613294278
Klik om een e-mail te sturen naar Toos Venrooij


<< Vorige    1 2    Volgende >>